Labas rytas,
VDG, tada aš mažiau klaidų padariau

Labai bijojau , kad bus problemos su didžiosiom ir mažosiom raidėm, , bet suklydau tik vienoj vietoj: Žodis tapo kūnu, abu daiktavardžius rašiau didžiąja raide.Padariau vieną gramatinę klaidą-užgeso ant e uždėjau nosinę, nepadėjau dviejų kabliukų, vietoj klaustuko kažkodėl padėjau šauktuką

, kokius 3 kartus aš rašiau iš naujos eilutės, o to nereikėjo, o vienoj vietoj, jau kur reikėjo , to nepadariau.Taisydama , pataisiau ir dar daugiau vietų skyryboj, kabutėse, bet paskui perskaičiau, kad buvo galimi ir kiti varijantai, vietoj kabliukų brūkšniai ar atbulai.Taip, kad likau laaabai savim patenkinta.Tikrinantys darbą , bent jau pirmą lapo pusę tikrai perskaitė, nes diktanto pabaigoj daugiau susipainiojau.Girdėjau, kad darbus tikrins iki 6-7 klaidos.Nežinau, kiek klaida skaitoma tai, ar reikia rašyt iš naujos eilutės, ar tęsti toj pačioj? Rašydama pati įsivaizduoji, ar čia nauja mintis, ar dar ta pati.
Mokykloj diktantus rašiau be klaidų, o rašinuos tai padarydavau, nes, kai sakinys buvo trijų eilučių, tai su skyryba visko būdavo.Bet egzaminą išlaikiau 5/5.Prieš beveik 41 metus rašiau laisvą temą apie Spalio revoliuciją

Ir dabar atsimenu temos pavadinimą-mus pergalė Spalio,- tai starto aikštelė dideliems laimėjimams mūsų.Skyrybos jau nebeatsimenu, kaip ten teisingai reikia parašyti pavadinimą.Nelabai turėjau kitą pasirinkimą, nes nebuvau perskaičiusi "Altorių šešėlyje"

(bet daug vėliau, jau dirbdama mokykloje, aš tą knygą perskaičiau ir ji man laaaaabai patiko

), o Mieželaičio eilėraštį apie žmogų išnagrinėt kad užtektų medžiagos keliems rašinio puslapiams, aš nesugebėjau

Joooo, atsiminimai...
O priverstinės atostogos man jau baigiasi.Jau dvi savaitės esu be gipso, baigiasi kasdieniniai važinėjimai į mankštas reabilitacija, gal jau kitą savaitę reikės eit į darbą.Nežinau, ką dar traumatologas pasakys penktadienį.Bet jau ir noriu.

Ranka , aišku, nėra tokia, kaip antroji, jėgos neturi,, bet suprantu, kad, kol ji atsistatys, gal ir pusė metų praeis.Ant palangės dygsta pomidorai ir paprika, jau laukiu tų pavasario darbų
Och, parašiau romaną....