Laba
QUOTE(bangelee @ 2021 04 27, 18:51)
Sveikos.Mano mažoji iš Klaipėdos persikėlė gyventi į Vilnių.Išsinuomojo butą Antakalnio gatvėje, ieškosi sostinėje darbo, jau dalyvavo keliuose pokalbiuose.Antra savaitė kaip vilnietė

Ieško savo vietos po saule, nes tas gyvenimas prastovose Klaipėdoje jos netenkino.Oficialiai ji dar ir neatleista, susitarė, kad atleis, kai gaus darbą.Įmonei, pasirodo, naudinga mokėti darbuotojams už prastovas, o patiems iš valstybės gauti už ją jos pilną buvusį atlyginimą.Norėjo, išeiti iš darbo, dar Klaipėdoje gyvenant, neatleido.Klaipėdoj, nors išsiuntė galybę CV, niekas nepakvietė pokalbio, o Vilniuje iš karto.Nežinau. kaip bus toliau, bet dabar džiaugiasi.
Aš skiepo dar negavau, žinau kad reikia, bet džiaugsmo nejaučiu.vyras jau vieną turi, bet be pasekmių neapsiėjo.Mes nesuvedėm, kad tai nuo skiepo, bet juo toliau, juo labiau pradedam apie tai galvoti.Po geros savaitės pradėjo pykinti, suviduriavo, spaudimas sukilo, tapo tiek silpna, kad neperėjo per kambarį ,sukniubo.Išsikvietėm greitąją,įtarėm antrąjį širdies infarktą, išvežė į priimamajį, padarė visus tyrimus, tyrimai geri, sulašino lašelinę ir išleido namo.Kaip ir viskas tuo pasibaigė.Todėl ir pagalvojom po to, kad tai reakcija į skiepą.Penktadienį pagal planą turėtų būti antras skiepas., baugu.Pfaizer vakcina skiepijo.
Va kaip gerai

kai praeis visa šita velniava, susitikimą galėsime Vilniuje daryti

Bangelė dukters lankyti, Ingrida irgi savų, gal dar VDG prisitaikytų, Paix, kokia kompanija būtų

Man irgi kiek neramu su tais skiepais

jau kiek laiko galiu skiepytis (darbas sudarė sąlygas), tačiau vis nedrąsu.....
QUOTE(IngridaB @ 2021 04 28, 06:21)
Labas rytas.
Vaje Bangele,kaip baisu.Mamą paskiepyjo Astra,tai draugėms nesako,kad pasiskiepyjo,jai gėda,kad tokiu prastu skiepu,kad pasiskiepyjo.

Nors jai jokių pašalinių,skiepysis gegužės vidury antru skiepu.
MamaEgle,sūnaus butas 2014 metų statyba,vieninteliai šeimininkai buvo suomis su šeima,išsikėlė į didesnį.Jie nuomavosi už 500 metrų,tai patiko tas rajonas.
Šiandien man reikia pasodinti 100 tujų,gal spėsiu sukišti 12 dėžių jurginų?
Mano Mama kol kas nesiskiepija. Prieš tai gydėsi, tai gydytoja pasakė, kad gydymą reikės stabdyti, jeigu nori skiepytis, dabar tęs gydymą kitomis procedūromis, tai jau kaip ir galima, bet dar galvosim

ir taip daug vaistų Mama gauna, tai nežinau ar dabar skiepysis ar dar palauks kokio rudens
Tikrai geroje vietoje butas. Tikriausiai butas arčiau stoties. Bet viskas vietoje, iš visur galima pėsčiomis pareiti, tai labai patogu

O dar kai suomiai vieninteliai šeimininkai tai ir pats butas gal tvarkingas ir prižiūrėtas.