Laba
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 10, 07:25)
Labas rytas.
Mažėlis čia galvoja.Neturi draugų,bet gi neprapuls.Jam kovo 31 į Ameriką skristi,konferencija pradeda abejoti,ar išskris?
Mažoji rytoj dviems savaitėms su draugu išskrenda į Madeirą atostogų.Jau pergyvena dėl šuns.Palieka dičkiui su drauge,abejoja,ar susitvarkys?Atvežtų mūms,bet pas mus klientai vis atvažiuoja su šunimi ar kate.Vėl problemos.Sakau tik atostogaukite ir negalvokite,susitvarkysime.Sakiau jei nesusitvarkys vaikis,tegul atveža pas mus.
Aš keturiomis iš lovos išsliuogiu,paskui išsivaikštau.Vakar visą dieną pjovėme malkas,tai rankos tirpo,mb gėrė tabletę miegui,nes jaučiu nuo pjūklo irgi jau iš vakaro rankos tirpo.
Bangele,kaip tu?
Jaunam paprasčiau, dažnu atveju kur nuvažiavo - ten pritapo. Vyresniems jau sunkiau kitur šaknis įleisti. Nors jau ir tas mūsų jaunimas ne visai jaunimas

o mes jų metų

kai pagalvoju tai maniškei šiais metais 35, tikrai aš jos metų labiau suaugus buvau ir ji jau buvo pradinę mokyklą bebaigianti. Ir visur spėdavau
Gal su šuniukais sekasi? Susitvarko tikriausiai, čia gal mums atrodo, kad jiems nesigaus, o gaunasi ir dar kartais dar geriau nei mums.
QUOTE(IngridaB @ 2022 03 14, 07:44)
Labas rytas.
MamaEgle,o dukriukas jau suvisam įleido šaknis Airijoje?
Na dar šią savaitę prakentėsiu tą gipsą,kaip mesiu savaitgalį aš jį.

Visi stebisi,kad man neskauda,arba aš jau atbukau skausmui?
Gaila žemė įšąlųsi dar.Šeštadienį pabandėme išsikasti vyšnias mieste,nugriauti šiltnamį,žemė kaip akmuo,kastuvas nelenda.Net kai kurių tulpių neišėjo išsikasti.

Bet nuotaika jau kita,kai saulutė šviečia?
Nesiseka su benzininiu pjūklu,nusipirkome,kažkiek papjovėme malkų,sodą pagenėjome ir stop,pridavėme,apkeitė kitą ir vėl tas pats.

Dabar apsikrovę šakomis ir nieko dirbti negalima.
Jau tikriausiai visam. Draugas airis, ten darbai abiejų, namas yra, tai nežinau ar kada grįš....

gal kada, bet šiai dienai tikrai nesiruošia
Buvom mes ant kapų šeštadienį. Tai kur uošvis ir MB brolis palaidotas (kaip tik metai buvo) žemė kaip ir nieko visai, bet ten nuokalnė, prieš saulę, tai viskas atšilę. O kitos kapinės jau miške, tai ir sniego kur ne kur dar yra, ir žemė kaip akmuo. Dėdę palaidojom sausio viduryje, tai tik gėles/krepšius/vainikus nurinkom ir daugiau nieko. Viskas sušalę ir įšalę

Ir į sodybą nevažiavau, vis tiek dar sniego bus, tai nelabai ką ir nuveiksime. Palauksiu dar kelias savaites.
Mes akumuliatorinius sodo įrankius planuojam pirktis. MB vis žiūrinėja, domisi kurios firmos geriau. Tada jau viską tos firmos ir pirkti. Plotai pas mus didelis, su elektriniais kabelio nepritampysi, o su benzininiais vargo daugiau. Sakėm, kad gal akumuliatoriniai labiau pasiteisins