Labas rytas
pereinu ir aš

kai darbo savaitė "laužta", tai jau dienų neatseku

šiandien beveik kaip pirmadienis, o rytoj jau penktadienis
Vakar ryte per parduotuves "prasinešėm", į butą reikia visokių smulkmenų, tai nuvažiavom į IKEA, ten visko daug ir pigiau, o ir virtuvės baldai iš ten, lengviau tada viską pritaikyti

dar reikia baldų į prieškambarį, galvojam kur skalbimo mašiną statyti, vonioje nelabai vietos yra, gal tamsiame kambaryje

norėjau iš to kambario tokią kaip a lia kamabriuką-spintą daryti, bet tada jau bus tikras tamsus kambarys. Vis tiek reikia ir dulkų siurblį, ir kokį didesnį daiktą pasidėti. O vakare himnui pas draugus nuvažiavom, tai išsikepėm šašlykų, pasėdėjome, pakalbėjom, smagu buvo
Bangele, svarbiausia, kad jie planuoja atvažiuoti, tai ir atvažiuos. Man Baltija irgi šaltoka, bet taip gera nors įbristi į ją

aš nuvažiavus į Palangą, tik mašiną iškraunu ir tiesiai prie jūros, lagaminus kambaryje iškraunu jau vėliau
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 05, 05:50)
Labas rytas.
Nu ką parsivežė su traliuku mašiną. Tai draugų mašina važiavo, bet taisys per pusę aišku. Dar mersas, kiek dalys kainuos. Gerai, kad bent draugas buvo apsidraudęs, su transportavimo paslauga. Kitaip būtų kainavę dar 500 eurų.
O vakar pavakary prasivažiavau į mišką.Širdis atsigavo.Tik su žema mašina važiavau,tai palikau pamiškėje ir ėjau pėščia.Gaila,tik kad juodai kertamas miškas.Bet voveraičių kaip pripilta,kibirą pririnkau ,nusivilkau marškinius ir įjuos grybavau,surišus rankoves.O uodai trumpomis rankovėmis kol iki mašinos parėjau suvalgė rankas.

Dar gal 10 poniabudžių užėjau.
Už tai miegas sutriko.Vakar valanda miegota,šiandien 3-4.Jau galvoju tiek pavargus krisiu miegan,nei velnio.Jau ne taip ir karšta juk?
Šiandien reikia pgr testą pasidaryti,įtariu nuo sesės pasigavome koroną?Nes tik mb kosėjo,dabar jau ir aš. Ir vis Turkija kalta.
svarbu patys sveiki, bus tų mašinų

mašinos uždirbamos, kad tik sveikatos būtų
MB vis mane šnekina, kad į mišką nuvesčiau jį, bet man jau sodybos gana

neturiu jokio noro nei grybauti, nei tuo labiau paskiau dar pusę dienos tuos grybus tvarkyti
QUOTE(IngridaB @ 2022 07 06, 05:25)
Labas rytas.
Nebe daro niekas jokių testų. Turi pats nusipirkti vaistinėje ir pasitikrinti.
Kosau siaubingai.Na bet Turkija,balandį marti dovanojo,dabar sesuo iš ten parvežė.
Reikia kažkaip sodybą pasiekti braškes išskinti,bet lietų žada.Mb nori pas bites pažiūrėti.Tikėjausi mažėlis grįš savaitgalį,ne ,sako mes į Kroatiją su marčia bilietus savaitgaliui nusipirkome.Tai sakau uogos,parvežė dukra praeitą savaitgalį,pavalgėme,ačiū.Nežinau,gal į turgelį nuvešiu draugei parduoti.Grybus jau beveik išpardavė,liko šiai dienai pusę kibiro dar.O jau mintyse rytoj lėkti voveraičių.Sako jau mėlynės sirpsta.
Gerai,vakar ištapetavome bent kambarį.
Kaip švęsite jūs gimtadienį?
Ar pasidarei testą? Būtinai pasidaryk. Ir pačiai bus ramiau
Nenori vaikai dabar jokių gėrybių

įsivaizduoju, kad manoji taip pat pasakytų, nors atrodo braškes ir labai mėgsta