Laba
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 17, 08:25)
Labas rytas.
Oi MamaEgle numezgiau visiems 6-iems kepures ir pirštines ,noriu fotosesiją pasidaryti prie eglutės. Kad tik sniego liktų. Spėsiu gal dar šanūkui kepurę numegzti. Kitą savaitę kepinių, tai reikia viską sutvarkyti. Juk dovanomis tikrai nenustebinsiu jų.
Sveikta, ne kokia, laukia po švenčių tomografas, MRT. Ko gero ir sostinėje teks apsilankyti ligoninėje. Matysime, gyvenkime čia ir dabar.
oi, Ingrida, kaip puikiai sugalvojai

bus nuostabios nuotraukos ir labai gražus atsiminimas
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 18, 07:42)
Labas rytas.
Vakar svečiai tik 23 valandą atvažiavo,tiesiai iš kelto.Sakė keltas vėlavo labai.Tai kol atguliau,4 pelė prikėlė,vržėsi į seną namą.Tiek to ir miego.
Šiandien kepinių diena.Sugalvojau mamai numegzti irgi komplektuką,norės gi su anūkais kartu.
Kokia įvairovė žmonių pro mane praeina.Praeitą savaitę ,vienus sutikau,pradėjau pasakoti ką kaip kūrenti,sako mes gi jau buvome.Neįsimenu aš veidų,praplaukia visi pro šalį.

Džiugu,kad jau kelinti sugrįžta vėl.
Smagu kai svečiai grįžta

vadinasi jiems buvo gera ir jaukus pas jus
Veidų ir aš nelabai prisimenu, o ir nepastebiu kai eina pro šalį. Dažnai būna sakau, kad jeigu einu pro šalį, ta griebk mane už rankos, nes aš einu paskendusi mintyse ir visai nefiksuoju kas eina pro šalį, į žmones nesitrankau, bet ir nežiūriu į veidus. Tai būna ir gerai pažįstamais taip prasilenkiu, jau nekalbant apie matytus kartą kitą
QUOTE(IngridaB @ 2022 12 19, 08:46)
Labas rytas.
Vakar kūčiukų,meduoliukų kepimas.Šiandien pakartojimas.

Pergalvoju daug kam reikės nuvežti dovanėles,jau taip įprasta.

Kaimynus apeiti.Gaila marčios senelio neliko,jam kasmet veždavau vainiką ir dovanėlę.Gyvenimas.Įdomu mano močiutė vieniša bėra,kai tokie laikai,nebūnu mieste,nežinau.
Mamai numezgiau,bet Ignė atsiveš draugę iš Ukrainos,reikia jai dar numegzti,kad nesijaustų nepatogiai.

Bandau susiplanuoti visas dienas.
Kada tu viską spėji

?? kaio paskaitau kiek padarai, tai gal tavo paroje ne 24 valandos, o žymiai daugiau