Laba
aš su spaudimu galavausi daugiau kaip savaitę. Trečiadienį jau ir greitąją kviečiau, jokie vaistai nebepadėjo

tai ir į darbą neėjau, kelias dienas namie pabuvau. Dabar jau nieko, taisausi. O ketvirtadienį turime bilietus į Barseloną, tai kol kas nežinau kaip čia bus.
Į Birštoną mes kovo 10 d. dviem naktim. Tai gausis savaitgalis pilnai. Į Tulpę važiuojam, bus matyt kaip seksis
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 27, 08:58)
Labas rytas.
Galvojome važiuoti į butą šiandien,bet svečiai parašė ,kad atvažiuos tik po 22 valandos,tai kur bevažiuosi?

Atsikelsime rytoj ir parvažiuosime iki sekmadienio.

Reikia ledų apartą pasiimti,maisto užsipirkti,mb šią savaitę Impulse nebuvo.
MamaEgle,gal į Birštoną išsiruošite?
QUOTE(IngridaB @ 2023 01 30, 06:39)
Labas rytas.
Kai reikia kur nors važiuoti,tiek to ir miego.
Dar mamą reukia nuvažiuoti į miestą pasiimti,gerai Ignė yra svečiuose,bet prižadėjau,kad galės mašinoje dirbti,vairuosiu aš.

Mamą pažadėjau nuvežti pas dukrą į svečius,nebuvųsi bute jų,dar į Ukmergę užsukti anglių užsipirkti.

O vėjas vaisus lauke,gal nenuneš nuo kelio?

MB su vynuogėmis dirbs vynui,reiki man pratintis važinėti.
Gal dažnai taip būna prieš keliones ir neramu, ir nervai, ir dar kad nepramiegoti. Gerai, kad Ignė kartu važiuos, tai nors padės susiorientuoti mieste. Atrodo nesunku, bet naujai atvažiavus viskas kitaip. Ir sninga, pūga prasidėjus nuo pat ryto, bet tikiuosi, kad saugiau atvažiavai ir grįžai namo.
Lai bus patys geriausi rezultatai kokie tik gali būti