MamaEgle, man atrodo kad sodyboj žemės kaip tik daugiau.Prie namo dešimt -penkiolika arų, o sodyboje gali būti ir trys hektarai
Sekmės komandiruotėje.Bendrai pagalvojus geras darbas, vis suteikiama proga išvykti į kokią šalį, pamatyti pasaulį.Ne tik darbas kabinete tarp keturių sienų.
Ingrida, kada buvo susitikimas pas tave, sodybiečių

Įsivaizduoju, jei dabar nuvykčiau pas tave, tai nebeatpažinčiau nieko.Kasmet vis kas nors padaroma, kad ir po truputį, bet per kelis metus vaizdas jau visiškai kitoks
Kaip man įgrįso supermamų forume vis išmetama lentelė, prašymas leisti tvarkyti duomenis.Vien šiemet šiandien išmetė gal jau šeštą kartą.Kai po naujų išmetė , lengvai sutikau, galvoju nu kiti metai, reikia sutikti.Bet, kai tą lentelę vis išmeta kas pora savaičių tai jau tampa šlykštu ir atsiranda didelis noras nebeduoti sutikimo ir mėginti gyventi be supermamų forumo.Ir tikrai tikiu, kad daug mūsų draugų nesutiko paspausti tos lentelės , nemato nieko ir nebedalyvauja forumo veikloje..Todėl čia ir nebeužeina.Ir feisbuke aš dažniausiai atsisakau tų puslapių, kur reikia paspausti kad leisti tvarkyti duomenis.Kažkaip gyvenu su tais puslapiais kur ta lentelė neuždengia viso puslapio ir galima perskaityti ir be sutikimo.Po sekančios išmestos lentelės dėl sutikimo SM forume galiu ir nebeateiti

Liūdna.