Labas, parsirandu ir aš. Turėjau tokią kupiną įvykių savaitę, kad dar neatsigaunu. Buvo beveik visi vaikai sugrįžę, tik ne visi kartu , tad svečiai užsitęsė per du savaitgalius ir visą darbo savaitę. Tai ir man teko kaip Ingridai dirbti, pervilkinėti patalynę, skalbti ir iš naujo lovas kloti

Na bet pasidžiaugiau anūkais, susikalbėti sunkiai sekėsi, bet savaitės bėgyje pas mus svečiavosi visi anūkai, nuo mažiausio iki didžiausios. Dar juokiausi, kad vengrai atsivežė šilumą, o išvažiuodami ir išsivežė

Šiandien pas mus tebuvo tik 16, išlijo visą naktį ir šiandien iki pietų. Tad lietaus gavom sočiai, bet džiaugiuosi, kad be škvalų, be krušos, o šiandien tai toks grybų lietus pusę dienos lijo. Tvarkau uogas, jau turiu savų ir agurkų ir pomidorų, ir kopūstų,, ir bulves šviežias jau kasame. Pradėjau broilerius tvarkyti, pirma partija sugulė į šaldiklį. Nuėmiau žieminių svogūnų šekspyre derlių, gavosi beveik pilna juoda dėžutė gražių svogūnų .Bet beveik visus ir išdalinau

--vaikams negaila

Galybę dar kitokių svogūnų turiu,tebeauga, bus dar dešimt dėžių.
Kol aš svečiais rūpinausi, mane išmetė iš supermamų.

Likau tik svetys, tai teko dar galvoti ,koks mano slaptažodis. Gerai kad atsiminiau. Taip vieną dieną galiu likti be supermamų pati to nenorėdama