Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Kur bebūtume, vis vien pasiilgstame namų. wub.gif
Va pas vaikus nuvažiuojam. Ten tikrai gerai, o namų ilgimės. vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Namie jau,šiąnakt.Šanukas pasitiko,paliktas,pabus apie mėnesį.
Pabaigiu žiūrėti laidas,atsigeriu kavos,eisiu ūkį apžiūrėti.Mačiau jazminai žydi. wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Kūrensime šią savaitę pečių?Bet jau gerau,nei karštis. mirksiukas.gif
Suksime medų.
Atsakyti
Labas rytas.
Vakar išsukome medų,sutvarkiau šiltnamius,suskyniau braškes.Reikės nusipirkti mažų stiklainiukų,virsiu braškes.Kažkiek dideles ušaldysiu,nors yra dar pernykščių šaldiklyje.
Traukia mišką patikrinti,nėra kada. ax.gif
Atsakyti

Kaip medus šiemet bigsmile.gif ? Daug prisukot bigsmile.gif ?
O braškės pas tave, Ingrida, šiltnamyje? Juk lauke dar nedera? flirt.gif

Buvau ir aš miške. Nuo uodų neatsigint karsta.gif . Tai po to savaitę gydausi vartotojo įkelta nuotrauka . Ma geriau jau bitės sugeltų, nei uodai sukąstų vartotojo įkelta nuotrauka .

Dar nieko rimto neveikiu. Ruošiuosi vaikų ir anūkų antplūdžiui. Nors butas didelis, bet kai visi susirenkam tai reik gerai suprojektuot, kas kur miegos doh.gif . Lovų jau nepakanka. Važiuosim pirkt čiužinių. hmm.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

aš kaip tas vaikas paklydėlis vis dingstu ir vėl parsirandu ax.gif praeitą savaitę darbe beveik gyvenau, vyko baigiamųjų darbų gynimai, doktorantų atestacijos, susirinkimai ir pan., tai vos spėju suktis.... Šią savaitę jau ramiau, bet vis tiek visko pilna doh.gif

Šiandien su Mama dar pas gydytojus buvom, kaip ir viskas tvarkoje, planinis kompiuteris ir po pusės metų.

Ingrida, kaip atostogos?

QUOTE(Aurute @ 2025 06 05, 06:46)
Sugrįžo į Lietuvą lietuviški orai. vartotojo įkelta nuotrauka  Man tai jau patinka.  vartotojo įkelta nuotrauka
Aš pradėjau dantų remonto darbus. Ilgokai užsitęs.   doh.gif  ax.gif  bigsmile.gif

man labai tinka lietuviškas toks oras topsecret.gif gal kartais būna kiek vėsoka, bet visada galima apsirengti, o kai karšta nėra kur dingti.....

oi, su dantų remontu..... man gal tris metus truko hmm.gif., o dar kovidas įsimaišė....

QUOTE(IngridaB @ 2025 06 10, 07:01)
Labas rytas.
Vakar išsukome medų,sutvarkiau šiltnamius,suskyniau braškes.Reikės nusipirkti mažų stiklainiukų,virsiu braškes.Kažkiek dideles ušaldysiu,nors yra dar pernykščių šaldiklyje.
Traukia mišką patikrinti,nėra kada. ax.gif

Jau sako yra grybų, bet kai parodo kokio mikroskopinio dydžio voveruškas rauna, tai gaila tų grybukų doh.gif

QUOTE(Aurute @ 2025 06 10, 08:06)
Buvau ir aš miške. Nuo uodų neatsigint karsta.gif  . Tai po to savaitę gydausi   vartotojo įkelta nuotrauka . Ma geriau jau bitės sugeltų, nei uodai sukąstų  vartotojo įkelta nuotrauka   .

Dar nieko rimto neveikiu. Ruošiuosi vaikų ir anūkų antplūdžiui. Nors butas didelis, bet kai visi susirenkam tai reik gerai suprojektuot, kas kur miegos doh.gif . Lovų jau nepakanka. Važiuosim pirkt čiužinių.  hmm.gif

MB labiau bičių/širšių saugosi, joms alergija yra. Su uodais daugiau "draugauja". O gal moškės miške sukramto? Jų įkandimai sunkiau gyja.

Bet geras tas antplūdis wub.gif ir pasiruošimas jam smagus labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaEgle: 10 birželio 2025 - 11:40
Labas rytas.
Nelaimė Jūratei. 4u.gif 4u.gif Kai buvo atvažiavųsi ,nieko nesimatė,kad namie sunku?Pažiūrėjau a.a. vyro datą.tik 7 dienomis skiriasi nuo mano gimimo datos.O juk sirgau irgi tokia liga.Nežinau kada ji gali atsinaujinti.Birželio 3 pas onkologę.pasitikrinti.Du mėnesius laukiau.

Medaus iš dviejų aviių -36kg.Sočiai,turime dar pernykščio,užpernykščio.Bandysime krupniką gaminti.Dar sužinojome Limoncello receptą,gal atsiras kada laiko pabandyti.
Jazminas žydi,reikia hidrolatą virti,džiovinti žiedus arbatai,labai pasiteisino žiemą pamaišius su kitomis žolelėmis.Šeivamedis tuoj žydės.
Išvažiuos svečiai,reikia kedrinę pušį ,tujų nupirkau atsodinti,kurios neprigijo,tris šilauoges. ax.gif
Kol svečiai išvažiuos,jaučiu mausiu miškan pasidairyti.
Aurute,oi kaip smagu,anūkai. wub.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(mamaEgle @ 2025 06 10, 12:39)
Bet geras tas antplūdis  wub.gif ir pasiruošimas jam smagus labai  wub.gif

Labai geras. Laukiu labai. 4u.gif vartotojo įkelta nuotrauka
Mažylis su šeima grįžta Joninėms, o jaunesnėlis - 28 dieną. Ir ka ip tik mūsų šeimos 40-as gimtadienis. Tai nusprendėm atžymėt visi susirinkę bis.gif yahoo.gif victory.gif birthday.gif clap.gif Dukra su šeimyna atvažiuos iš Visagino. Tikiuosi ir marti su su sūnum atvyks susitikt. Suskaičiavom, kad bus 16 žmonių. Tai bute tik miegot grįšim. Kur nors kavinėj pašvęsim. vartotojo įkelta nuotrauka Suaugusiems lovų pakaks, o vaikai lai čiužinukus išsipučia ir projektuojasi kur patinka.
Atsakyti
Kaip gražiai Aurutė pavadino šeimos gimtadienis. wub.gif wub.gif Na tikrai taip vadinti reikia.Mūsų gimtadienis irgi 40,rudenį,spalio mėnesį. mirksiukas.gif
Lynoja,ar abejoju dėl miško.Bijau,kad šlaunys bus šlapios,kol iki miško nueisiu per kviečių lauką?Ir miške dar bus keliukai neišvaikščioti?Na bet reikia kažkam pirmam kelius padaryti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

neišsiduoda Jūratė schmoll.gif darbe keli kolegos tik žinojom situaciją daugmaž, nes visko, tikriausiai, ir mums nepasakojo. Pasibėdavodavo kartais kai dviese likdavome ir vėl tylomis laukė TOS dienos verysad.gif

Tikrai labai gražiai: šeimos gimtadienis wub.gif ir šeima labai graži jūsų wub.gif wub.gif wub.gif Vaikams balkone čiužinius patieskite, bus atrakcija balkone miegoti (aš pati vaikystėje balkone miegodavau, labai patikdavo. Ir dar balkonas nestiklintas buvo).

Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(IngridaB @ 2025 06 11, 09:37)
Lynoja, ar abejoju dėl miško. Bijau, kad šlaunys bus šlapios, kol iki miško nueisiu per kviečių lauką? Ir miške dar bus keliukai neišvaikščioti? Na bet reikia kažkam pirmam kelius padaryti? mirksiukas.gif

Jau tokie dideli kviečiai hmm.gif ? Vasara įsibėgėja bis.gif

Kol vyro sesė buvo gyva ir gyveno kaime, dažnai važiuodavom, tai pastebėdavau visus gamtos pasikeitimus ax.gif . Dabar vis rečiau kur nors išsiruošiam. Tampu asfalto moteriške doh.gif .
Oi kaip laukiu anūkų. Tada dažniau kur išsiruošim pasibūt gamtoj bigsmile.gif . Kad tik uodų mažiau būtų.

QUOTE(mamaEgle @ 2025 06 11, 12:14)
Vaikams balkone čiužinius patieskite, bus atrakcija balkone miegoti (aš pati vaikystėje balkone miegodavau, labai patikdavo. Ir dar balkonas nestiklintas buvo).

Nusipirkau pripučiamų čiužinių. Kas kur norės, ten ir miegos. Kaip patarlėje, kaip pasiklosi... Suaugusiems lovų pakanka.

O šiaip, ne miegas svarbu. Kai visi susirenkam, tai iki išnaktų kalbų yra. O vaikai irgi ilgai nemiega. Tie irgi savų reikalų turi. Tikriausiai ir kraustysis su čiužiniai į balkoną ir ten kalbėsis iki paryčių. O labiausiai jiems patinka sutemus pasistatyt senovišką projektorių ir žiūrėt skaidres iš tėvų jaunystės, savos vaikystės.
Atsakyti
Labas rytas.
Pasirodo iki miško buvo rugiai,iki pažastų.Nuėjau iki miško šlaputėlė.Ir nei vieno grybo,bet prasiėjau pušynu. wub.gif Laiminga.
Mes irgi skaidrių turime,gera mintis,reikės gal pasiskolinti projektorių. mirksiukas.gif Pas mane dar yra filmukų juostelių yra ir apratas žiūrėti,nežinau pavadinimo.Nekyla ranka išmesti,vaikų palikimas,plokštelės pasakų.Nėra anūkų,nebent šanūkui paleisti?Och.Kaip ir nekyla ranka išmesti krūvos pasakų knygų,lego klientų vaikams nunešu,žurnaliukų Donaldo išsaugojau serijas,gal kada vertingi bus? ax.gif
Atsakyti