Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Aš tik rytmečiais prisėdu prie kompiuterio vartotojo įkelta nuotrauka . Rytas puikus. Net kelias žvaigždes dar neišaušus mačiau. Ir lietaus kol kas nežada. Važiuosim į mišką pasivaikščiot. Grybų kažin ar kiek rasim, bet bent triušiui šakelių pasikarpysiu. vartotojo įkelta nuotrauka Juk visai netikėtai triušį gavau prižiūrėt. Marčios motina ligoninėj, o jos gyvūnėlis - pas mane. ax.gif

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Smagu naujas kažką prižiūrėti.Pas mane ryte ir vakare ateina katinas pavalgyti,stabiliai.Šanūkas buvo išvyjęs,bet išvžiavųs šanūkui iš karto prisistatė.
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar buvau miške. Jau miškas rudeninis, kitaip kvepia. bigsmile.gif Taip gera tiesiog pasivaikščiot. Aš ir taip nieko nerasdavau, bet ir neieškau. 4u.gif Tiesiog džiaugiuos, kad vaikščiot galiu. ax.gif

Lazdyno rykštelių pasikarpiau triušiui pagraužt. unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Oi kaip kvepia miškas rudenį,nukritųsiais lapais.
Kažin ar bebus grybų,atsikėliau,lauke-balta.Nors kitą savaitę žada dar šilta.
Dukra niekaip negali išvažiuoti į Ispaniją,nuo kito pirmadienio jau išnuomotas butas,o čia dar reikalai su notarais,banku.Nuomininkai neieškoti butui išnuomoti.MamaEgle,mažoji lieka kaimynė su Tavimi?Jie gi gyveno Lazdynėliuose,dabar nusiirko butą už pušyno naujuose Lazdynėliuose.Ten.kai įsirengs gyvens.Man patiko ir jų senasis butas,šalia pušyno,šunį vedžioti patogu. ax.gif Matysime. mirksiukas.gif
Atsakyti