Įkraunama...
Įkraunama...

+-45 Mamos ir močiutės

vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas.
Aurute,o senelių namų nenori tetulytė?
Mamai užsiminiau,jei ką senelių namai,nė kalbos apie tai.O aš kol kas galvoju eičiau tikrai,kad vaikams nebūčiau našta.Kodėl vaikai turi aukotis?Kaip ir apie kremavimą mama prieš.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2026 01 19, 09:15)
Aurute, o senelių namų nenori tetulytė?
Mamai užsiminiau, jei ką senelių namai, nė kalbos apie tai. O aš kol kas galvoju eičiau tikrai, kad vaikams nebūčiau našta. Kodėl vaikai turi aukotis? Kaip ir apie kremavimą mama prieš.

Reiktų pasidomėti kokių dokumentų reikia. Ir dar ji turi pajusti, kad tikrai pati nesusitvarko su savim. Lietuvoje nieko artimųjų neturi. Aš irgi tiek neprilakstysiu. 4u.gif

Kol kas jai atrodo, kad ji pakankamai energinga, tik gydytojai nekreipia dėmesio į jos nusiskundimus. Čiūdno charakterio moteriškaitė, net kaimynių draugių neturi. O mano amžiaus
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2026 01 19, 08:23)

Kol kas jai atrodo, kad ji pakankamai energinga, tik gydytojai nekreipia dėmesio į jos nusiskundimus. Čiūdno charakterio moteriškaitė, net kaimynių draugių neturi. O mano amžiaus

Tai dar jauna,galvojau jau bobutytė.Na mūsų vaikams būtų jau sena,kaip mūms dar jauna. ax.gif
Netekėjųsi dar gal?
O tai Klaipėdoje gyvena?Jūs tikrai neprilakstysite,soc darbuotoj irgi nebus ištisai.Sunku senatvė.
Atsakyti
Laba 4u.gif

parbrendu per pusnis ir šalčius. Praeitą savaitę net paskaityt nebeturėjau laiką, jau nekalbant apie parašymą... doh.gif Na, šią savaitę gal kiek lengviau bus mastau.gif (naivuolė, tikiuosi hihihi.gif)

Aš darbe su kompu, namie - telefonas. Bet SM rašyti iš telefono nepatogu schmoll.gif

Labai graži žiema ir pas mus, ir šaltuko jau turi. Kolega sakė pas jį -21 naktį buvo, pas mane -17 šalčio. Tinka ir patinka man toks oras wub.gif vis išeinu pasivaikščioti ir vis dar svajoju aplankyti Palangą žiemą wub.gif niekada nemačiau jūros žiemą, o ypač tokią žiemą kaip šiemet schmoll.gif gal reikia kad susikaupti ir nulėkti pažiūrėt hmm.gif aišku, jeigu MB įkalbinsiu, jis sunkiau pakeliamas tokiems dalykams doh.gif Pavasario kažkiek laukiu tik dėl vieno dalyko, kad galėsime į sodybą važiuoti. Daugiau visai ne schmoll.gif Čia kitomis žiemomis - kai sniego nebūdavo - galima buvo laukti greičiau pavasaris ir pliurza pasibaigs, o dabar kaskart, važiuodama į darbą, grožiuosi gamta wub.gif Taip ir neprisiruošėm nuvažiuoti į sodybą namuką paruošti žiemai, dabar jau belieka pavasario laukti. Bus kaip bus, jau nieko nepakeisi. Tik per kamerą pasižiūriu kaip viskas atrodo wub.gif Ir pagalvoju, kad gėlių neuždengiau, bet gal rododendrai atsilaikys mastau.gif aišku, jei dar kokios stirnaitės nepapietaus jų lapeliais ir būsimais žiedais doh.gif

Sunku vyresnio amžiaus žmonėms, ypač vienišiems. Atrodytų ir vaikai yra, o kai jie toli, tai lieka žmogus vienas. O ir vaikams savas gyvenimas, savi reikalai ir rūpesčiai. Ingrida, turi Aurelijos lankoma moteriškė savų, marčios mama ji (jei teisingai supratau), tik kad dukra toli gyvena..... Mano teta senelių namuose, jos dukra vienu metu ten dirbo, tai apgyvendino juose, dabar jau teta viena liko, kai dukra darbą pakeitė, tai gal ir liūdna, tuo labiau, kad ir bendrauti nelabai turi su kuo. Teta inteligentiška labai, apsiskaičius, daug keliavus ir dabar dar viskuo domisi, o kaimynai dauguma sunkiau aplinkoje besiorientuojantys, tai jai liūdna ir sunkiau gal. Bet ir namie viena gyventi negali, sunku vaikščioti, ne kartą kritusi, senelių namie ir priežiūra, ir valgis, ir vaistus laiku išgeria. Yra ir pliusų, ir minusų tame reikale topsecret.gif

Ingrida, jau abudu namukai pilnai užimti? O jei nedažnai reikia autobusiuko, kokį Citybee tam kartui paimti, parsivežei krovinį ir ramu. Nei techninė, nei padangos, nei kelių mokestis ir visa kita....

Atsakyti

Laba diena

Radau laiko ir aš kelias minutes. Man tokia žiema tinka ir patinka. Šaltuko ir sniego turime pakankamai. Namus pasišildau kiek noriu. Kaip ir nieko naujo, darbas-namai-sniegas  :4u: 
Mes anytą apgyvendinome seneliu namuose  :( Aišku ne savi namai, bet kito pasirinkimo neturėjau  :(  Antro ligonio namuose nebebūčiau patempusi  :ax: O ten ir priežiūra, ir pas gydytojus nuveža, ir maistas. Nuvažiuojame aplankyti kas antrą savaitgalį, nėra mums toli. 

Atsakyti
QUOTE(Daidute @ 2026 01 19, 13:33)
<p>Laba diena

Radau laiko ir aš kelias minutes. Man tokia žiema tinka ir patinka. Šaltuko ir sniego turime pakankamai. Namus pasišildau kiek noriu. Kaip ir nieko naujo, darbas-namai-sniegas  4u.gif 
Mes anytą apgyvendinome seneliu namuose  verysad.gif Aišku ne savi namai, bet kito pasirinkimo neturėjau  verysad.gif  Antro ligonio namuose nebebūčiau patempusi  ax.gif O ten ir priežiūra, ir pas gydytojus nuveža, ir maistas. Nuvažiuojame aplankyti kas antrą savaitgalį, nėra mums toli. </p>

Daidute, kaip smagu kad nors trumpam atsiliepei wub.gif wub.gif wub.gif Tau ir taip darbelio užtenka su ligoniu namie ir visu ūkiu, o kur dar anyta būtų..... doh.gif nieko nepadarysi kai savuose namuose žmogus nebegali vienas gyventi, tenka tada rinktis.

Daidute, kaip jaunoji karta tavo?
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2026 01 19, 11:03)
Ingrida, jau abudu namukai pilnai užimti? O jei nedažnai reikia autobusiuko, kokį Citybee tam kartui paimti, parsivežei krovinį ir ramu. Nei techninė, nei padangos, nei kelių mokestis ir visa kita....

Labas rytas.
Mes gi kaime gyvename ,geriau,kai kaime stovi transportas.Sėdi bet kada ir važiuoji.Senoviniai mes žmonės.Vaikai tikrai taip nedarytų. ax.gif Didžioji ruošiasi keltis į Vengriją(gal dar kas pasikeis,nors abejoju),siūlo teniso stalą ir tv didelį paiimti,visą kitą į sandėlį suveš,pagyventi.Na ką reikės su autobusu važiuoti pasiimti vasarį gal?
Rododendrų tikrai dengti nereikia.Puikiai laikosi.Pas mus stirnas iššaudė jau visas gal?Šeštadienį dar buvo privažiavę medžiotojų,nieko nerado.Dar medelius pagenėdavo,šiemet ramu visai.
Įdomu kaip išsilaikys visa kita,persikai,abrikosai.Nors mane nuramino sniegas šildo viską.
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(IngridaB @ 2026 01 19, 10:14)
Netekėjųsi dar gal?
O tai Klaipėdoje gyvena? Jūs tikrai neprilakstysite, soc darbuotoj irgi nebus ištisai. Sunku senatvė.

Tekėjusi ir išsiskyrusi. Namai jos Šventojoje. Dabar jau Palangai priklauso. Bet jos problema galvoje. Charakteris sunkus vartotojo įkelta nuotrauka . Todėl ir jokių draugių neturi. Tik aš ją ir pakenčiu. Tiesiog išmokau, ko nenoriu, to negirdėt vartotojo įkelta nuotrauka .
Vakar buvau pas ligoninės socialinę darbuotoją. Nuostabi. Labai stengiasi dėl ligonių, rūpina pagalbą namuose. O bobulei neįtinka, vis ką nors aštraus suranda pasakyt (Pavadinau bobule... o juk mano amžiaus). vartotojo įkelta nuotrauka

mamaEgle, tikrai graži žiema vartotojo įkelta nuotrauka . Vakar užsukau po Palangą pasivaikščiot. Prie jūros nenuėjau, bet miestelis, kai nėra žmonių minios, labai gražus. Ir gatvės nuvalytos, ir takeliai prakasti.

Bet pavasario laukiu labai. Vien dėl ilgesnių dienų. O tai pradeda temt, ir man jau nėra dienos, nieko nebenoriu dirbt. Tik "dviratuką paminu" vartotojo įkelta nuotrauka televizorių žiūrėdama ir "kabau ant planšetės". Panorama jau po antklode .

Taip, Eglute. Cirkininkė ta mano marčios motina doh.gif . Labai jau su charakteriu . Kai buvo anūkės krikštynos, tai per mažai gavus dėmesio, atsisakė važiuot. Teko ir griežčiau su ja pakalbėt vartotojo įkelta nuotrauka .

Jau bandoma su kalbėt, ruošt pamažu senelių namams. Kitos išeities vis vien nebus, kai ji viena. Aš tai neužsikrausiu pilnos priežiūros ant savo galvos, tuo labiau, kad ir pati ne jaunyn einu. Kažin, kaip ten patekt, kokios kainos?

QUOTE(Daidute @ 2026 01 19, 14:33)
Mes anytą apgyvendinome seneliu namuose  verysad.gif Aišku ne savi namai, bet kito pasirinkimo neturėjau  verysad.gif  Antro ligonio namuose nebebūčiau patempusi  ax.gif O ten ir priežiūra, ir pas gydytojus nuveža, ir maistas. Nuvažiuojame aplankyti kas antrą savaitgalį, nėra mums toli. </p>

Kokia sistema yra apgyvendinimo senelių namuose. Gal ir man kada prireiks. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Pas mus dabar -20.Išleidau mb mrt tyrimui.
Atsakyti
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

Jau nusibodo naktinis didelis šaltis. Klaipėda prie to nepripratus. Šildau balkoną 4u.gif .
Bet dieną, kai temperatūra krenta iki minus 5-6 ir dar nėra vėjo, taip malonu vaikščiot... bigsmile.gif

MS jau pradeda apie žvejybą kalbėt vartotojo įkelta nuotrauka . Ir meškeres žiemines susitvarkė. Tik jo draugelis kompanionas susirgo. O vieno ant ledo aš neišleidžiu vartotojo įkelta nuotrauka .
Atsakyti