Ingrida, šuniukas kaip ir šeimos narys, netekus turi būti skaudu

Gal ieškokitės kito, kad prablaškytų

Mano teta, kai pasibaigė jos japonų čino veislės šuniukas, sakė daugiau nebeaugins jokio, nes nebenori to skausmo, nori rytais lovoj pasivartyti, o nepulti užmiegotom akim į lauką, nes reikia šunį išvesti ir tt.Ir kiek gi ji ištvėrė?Po nepilno pusmečio jau gyrėsi įsitaisiusi mažą pekinukę.Dabar jai jau pora metų bus, o teta nuo to tik sveikesnė.šiemet jai bus 80 metų, gyvena ketvirtam penkiaaukščio namo aukšte, kasdien mažiausiai pora kartų reikia išvesti šunį lauk, bet ir augina jį kaip vaiką-net lėkštutė ėdalui ant stalo padėta, kartu valgo

Ir kalbasi kaip su žmogum, viena gyvena, tai šunytė jai kompanjonė.

O ir tetai reikia pavydėt išvaizdos, ji tikrai ne senutė, madingai apsirengusi, mėgsta keisti baldus, ir cigaretes visą gyvenimą rūko.Man ji Galiną Dauguvietytę primena
VDG, nu kaip aš gyvenu

Nieko naujo.Palangės nukrautos pomidorų daigais, sakiau mažinsiu, nes nesuvartojam tiek, bet daigų auga daugiau ir daugiau veislių, gal 16

.Gal savaitgalį į Kauną važiuosim, dukrai 30 metų, bet dar nennusprendėm galutinai, ar mudu važiuosim ar mažąją su draugu leisim.Vieniems reika būt namie, dėl mano mamos, ir valgyt paduot, ir ugnį pakūrent, negalim nei vienos palikti, nei kartu pasiimti, sveikata visai prasta.
Jei reikėtų balsuot dėl mokslo metų ilginimo, balsuočiau prieš.Nesąmonė, nieko ir taip nesimoko, nieko neišmoks daugiau, jei ir bus ilgesni metai..Dirbu mokykloj, žiūrint iš mano pozicijos aš beveik nematau mūsų mokykloj motyvuotų mokytis vaikų

Na, gal tik du kažko siekia, kažko nori iš visų 5-10 klasių vaikų.Liūdna...Vienas jų tai iš vis super, dabar aštuntokas, bet tai būsimasis Saliamonas Paltanavičius, jei tik mama pajėgs jį išleisti į mokslą, nes tėtė miręs.Bet tai Ūkininkas, turi ir ožką su vaikais, ir mandrų paukščių, ir augalų visokių prisiaugina.Aš džiaugiuos jam įvairesnių pomidorų, kopūstų daigų paauginus, .O jo žinios, kiek apsiskaitęs, aš tik ausim karpau, nes tokius pavadinimus pirmą kart girdžiu

Ūkį tvarko vienas, mama dirba pamainom, niekada neaugino gyvulių.