QUOTE(VDG @ 2017 07 17, 14:54)
Laba diena
Kaip puiku, kad Mama Eglė lieka darbe.

O dėl tolesnio mokymosi - pritariu, jei tik yra galimybė tobulėti, reikia taip ir daryti.
Mano ligonis jau po operacijos, viskas pasisekė gerai. Dabar reikia tik laiko ir kantrybės. Vaikai atvažiuoja savaitgaliais, žolę nupjauna, ir kitus sunkesnius darbus padaro. Man lieka daržas, uogos ir t.t. Šiemet neblogai užderėjo trešnės. Keista, bet beveik nereikia kovoti su paukščiais, pernai viską nulesė.
Ačiū, VDG

O dėl mokymois tai turiu tokių minčių,tuo labiau, kad bent jau šiemet tai ir š vakstybės finasuojamą vietą taikyčiau. ech, nespėjau pabaigti... bet kitais metais gal bus galimybė
Linkėjimai tavo ligoniui

Lai sveiksta greičiau
QUOTE(IngridaB @ 2017 07 19, 06:51)
Labas rytas.
MamaEglute,jūsų miškuose aplink sostinę renka nemažai grybų,čia pas mus dar neprasidėjo.Važiuokite,bent pasivaikščioti po mišką.
Aš vakar tiek prisivaikščiojau,kad dėjau iki 7 neprabudus,seniai taip nemiegojau.
Reikės gal kada išsikrapštyti

nors aš neesu labai jau didelė vaikščiojimo po miškus megėja, nejaukiai aš ten jaučiuosi

man jau geriau kur mieste parke
Papildyta:
QUOTE(L@imužė @ 2017 07 19, 08:43)
Labukas, merginos
ačiū Ingridai su Nikune, kad namai vis dar neuždaryti
Ingrida, žinok baltai pavydžiu tavo energijos - tiek darbų padarai, dar ir po miškus spėji palakstyt ir čia dar kaip į darbą kas ryt užsuki

Ir įdomu kada tu kelies, jei iki 7 jau čia tipo ilgai miegojai ???? Aš tai šįryt tik 9 išsiritau
Egluže, džiaugiuosi už tave, kad likai darbe, jau vien tai, kad pasiryžai grįžti tu to nusipelnai, jau nekalbant apie tavo sugebėjimus
VDG, ir tau kantrybės slaugant SB
Sveika, Laimuže

Ačiū už palaikymą

Kaip tu? Kaip mažyliai auga? Dingusi visai...... pasimatyti norėtųsi su visomis

dar vilnietes kartais surenkam, VDG buvo prisijungus

, rudenį su Ingrida kavos gėrėm

, o kitos... norisi visas pamatyti apkabinti pabendrauti...
Laimuže, na ir kas kad 9 išsiritai, bet kažin kelintą vakarais įsiriti? Dirbi vos ne iki paryčių, tai nors ryte kiek pailsi