Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona Nr. 7

QUOTE(eknos @ 2017 07 08, 11:17)
Gal galit paaiškinti ką tai raiškia?  ką duoda tos 75 minutės?Pirkti  T-10 bilietą. Tai bilietas, suteikiantis teisę važiuoti 10 kartų. Tuo pačiu bilietu gali naudotis keli asmenys. Vienos zonos kortelės atveju, keleiviai turi 75 minučių laiko tarpą persėsti į kitą metro liniją ar pakeisti transporto rūšį.

ta ir reiskia, kad ismusate bilieteli ir 75min vazinejate kokiom tik norit transporto priemonem uz ta pati ismusima. Negalima tik grizti i ta pacia linija.
Atsakyti
kad tuo pačiu bilietu gali važiuoti keli žmonės tą suprantu, o kaip tos 75 minutės? jei as nuvažiuoju prie Batllo namo apžiūriu ir važiuoju kitur tai ar nuskaito ? kaip galima žinoti, ar nuskaitė važiavimą ar ne?
Papildyta:
ačiū už atsakymą, gal galiu parašyti privačią žinutę, nes vistiek kyla neaiškumų smile.gif

Papildyta:
ar šitas bilietas galioja važiuojant ir traukiniu ir metro? kaip suprasti, ar nuskaitė važiavimą?jei išlipu metro ir po 20 min įlipu važiuoti kita linija tai bus tas pats važiavimas? o gal geriau pirkti vienos dienos bilietą?
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2017 07 08, 11:52)
kad tuo pačiu bilietu gali važiuoti keli žmonės tą suprantu, o kaip tos 75 minutės?  jei as nuvažiuoju prie Batllo namo apžiūriu ir važiuoju kitur tai ar nuskaito ? kaip galima žinoti, ar nuskaitė važiavimą ar ne?
Papildyta:
ačiū už atsakymą, gal galiu parašyti privačią žinutę, nes vistiek kyla neaiškumų smile.gif

Ant bilietuko kitoj pusej ismus valanda pagal tai galesite orientuotia. Tiesiog atvaziuojate pvz su metro nr 4 pazourite nama greitai, lipate i metro nr 1 kisate ta pati bilieteli ir jei nebus pasibaiges laikas jums tiesiog isspjaus ta bilietuka atgalnl ir naujo mokejimo nenuskaitys.
Atsakyti
Labai ačiū už informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eknos @ 2017 07 08, 12:28)

Jei per 75 min. keisite transporto priemones, tai tik prisiminkite, kad keliaujant metro galite persėsti į autobusą ir Jums nenuskaičiuos pinigų kaip už antrą kelionę. Bet jei važiuosite autobusu ir norėsite kelionę tęsti metro, tada tai skaitysis kaip antra kelionė. Autobusą į autobusą (per 75min) galit keisti.
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2017 07 08, 23:18)
Bet jei važiuosite autobusu ir norėsite kelionę tęsti metro, tada tai skaitysis kaip antra kelionė.

Mes važiavome iš pradžių autobusu, o po to metro ir nenuskaičiavo antrą kartą. Tiesa tarpas gal 10 min buvo.
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2017 07 08, 22:31)
Mes važiavome iš pradžių autobusu, o po to metro ir nenuskaičiavo antrą kartą. Tiesa tarpas gal 10 min buvo.

Gal kas pasikeitė. Kai ieškojau informacijos, radau būtent tokią, kokią čia aprašiau. Ir dar SM ankstesnėse temose tai susikonspektavau biggrin.gif Kadangi buvome tryse, turėjome T-70 kortelę, o viso išnaudojome 85 bilietėlius per savaitę, tai gal nepastebėjau.
Tiesa, T-70 buvau įsidėjusi į džinsų kišenę ir perlenkiau. Su autobusu važiuojant problemų neiškilo, o į metro jau tik vieną iš mūsų "įleido" smile.gif Kortelės panaudoti nebegalėjome, buvo likę 37 pravažiavimai. Apsaugininkai mane praleido, suradau kitame metro gale darbuotoją ir jis man išdavė dublikatą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 08 liepos 2017 - 22:15
QUOTE(k** @ 2017 07 08, 22:18)
Jei per 75 min. keisite transporto priemones, tai tik prisiminkite, kad  keliaujant metro galite persėsti į autobusą ir Jums nenuskaičiuos pinigų kaip už antrą kelionę. Bet jei važiuosite autobusu ir norėsite kelionę tęsti metro, tada tai skaitysis kaip antra kelionė. Autobusą į autobusą (per 75min) galit keisti.

Neklaidinkit. Traukiniai renfe, metro, tramvajai, kai kurie funikulieriai. Keiciat ka norit tik negriztat i ta pacia linija ar numeri is kur esat jau iseje. O kokia seka visiskai dzin.

Ir siaip googlinkit. Gal kas pasikeite, gal nauju galimybiu atsirado. https://www.barcelon...t10/00-t10.html
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2017 07 08, 23:28)
Neklaidinkit. Traukiniai renfe, metro, tramvajai, kai kurie funikulieriai. Keiciat ka norit tik negriztat i ta pacia linija ar numeri is kur esat jau iseje. O kokia seka visiskai dzin.

Ir siaip googlinkit. Gal kas pasikeite, gal nauju galimybiu atsirado. https://www.barcelon...t10/00-t10.html

Forgete, metro, traukiniai, tramvajai, funikulieriai, žinau smile.gif juk pati prisidėjote prie mano "drąsos" rolleyes.gif

O ši eilutė iš to gido? Aš čia suprantu, kad ne apie grįžimą kalba, o apie kelionės tęsimą.
" A little known point about the T10 ticket. The T10 ticket can be used on more than one means of transport and all be counted as a single journey provided that your journey is less than 1 hour and 15 minutes. This means for example, you can make changes at metro stops (provided you don't leave the metro), then leave the metro and jump on a bus to finish your journey or vice versa as long as the total length of the journey is less than 1 hour and 15 minutes. NOTE you cannot re-enter the metro once you have left it - this would count as another journey"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 09 liepos 2017 - 07:29
QUOTE(k** @ 2017 07 09, 08:29)
Forgete, metro, traukiniai, tramvajai, funikulieriai, žinau  smile.gif juk pati prisidėjote prie mano "drąsos"  rolleyes.gif

O ši eilutė iš to gido? Aš čia suprantu, kad ne apie grįžimą  kalba, o apie kelionės tęsimą.
" A little known point about the T10 ticket. The T10 ticket can be used on more than one means of transport and all be counted as a single journey provided that your journey is less than 1 hour and 15 minutes. This means for example, you can make changes at metro stops (provided you don't leave the metro), then leave the metro and jump on a bus to finish your journey or vice versa as long as the total length of the journey is less than 1 hour and 15 minutes. NOTE you cannot re-enter the metro once you have left it - this would count as another journey"

As is sito sakinio suprantu kad tu negali grizti i ta pacia metro linija kur jau buvai.bet jus buvot visai neseniai, tai gali but kad taip kaip jus sakot. Reikia nuskrist ir isbandyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 09 liepos 2017 - 09:13
QUOTE(k** @ 2017 07 09, 09:29)
O ši eilutė iš to gido? Aš čia suprantu, kad ne apie grįžimą  kalba, o apie kelionės tęsimą.
" ...This means for example, you can make changes at metro stops (provided you don't leave the metro), then leave the metro and jump on a bus to finish your journey or vice versa as long as the total length of the journey is less than 1 hour and 15 minutes. NOTE you cannot re-enter the metro once you have left it - this would count as another journey"

Aš šį irgi buvau skaičius prieš kelionę, tai maniau, kad kol esi metro/traukinių stoties viduje ir neišeini pro išėjimo vartus, tol gali nemokamai keliauti. Todėl kai važiuojant iš oro uosto ir išlipus iš traukinio Sants stotyje buvo išėjimo vartai, kur reikėjo pažymėti bilietėlį, maniau kad ne ten papuoliau ir reikia ieškoti įėjimo į metro iki tų vartelių biggrin.gif Bet informacijoj pasakė, kad reikia išeiti pro vartelius ir prie įėjimo į metro papildomai už metro nenuskaitė.
Atsakyti
kas nori pigiai nuskrist į Barseloną

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti