Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

QUOTE(Liusiperiukas @ 2016 09 19, 23:38)
As papuoliau i palata su  trecio vaiko susilaukusia moterim.

Omg doh.gif

O man zinokit, atvirksciai buvo, su pirmu gulejau dvivietej, abi buvom pirmakartes, zalios, as isvis jauna durna, net paketu po gimdymo neturejau, o kraujas kibirais tekejo, tai vaiko pampersus i klyna kisausi blush2.gif Nu zodziu, nebuvo interneto tada biggrin.gif Tai man kazkaip smagiau buvo, o pirma nakti tos kaimynes sesuo liko nakvot, tai visa nakti mums pakaitom padavinejo leliukus, nes as po epiduro vos ant koju atsistodavau.. Dabar,aisku, viska kitaip daryciau, bet tada buvo drasiau man.
O su antru ir trecia jau turejau vienvietes, tai buvo geris, jokiu kaimynku nereikejo ax.gif Ir savijauta ja kita, aisku, buvo ax.gif
Atsakyti
Liusiperiukas, na siaubas ne kaimynė papuolė, aš kai gulėjau tai pas vieną lankytojai šniūrais ėjo, ta kitą dieną išsikraustė, o kitą atvežė tai bijojo langą ar duris prasidaryt, kad vaiko nesupūstų, tai be oro irgi košmaras grynas. Gi kaip tik per didžiuosius karščius pernai gimdžiau kai vos ne asfaltas lydėsi. Laikysiu pirštus sukryžiuotus, kad tik būtų mokama laisva.
Atsakyti
Liusiperiuk, kaip is siaubo komedijos kokios schmoll.gif nei juoktis, nei verkt cool.gif
Mano kaimynka tai puse bedos buvo, tik kad tas pienas pas ja verzte verzes, vaikas visu kg sunkesnis (mano su 3146 ir ilgom kudom šakalinem galunem lotuliukas.gif distrofiskas coliu colis atrode lotuliukas.gif - o is tikro normalus kudikis) ir naktim knarke rolleyes.gif (o as nei viena nakti ligoninej ne akimirkos nebuvau uzmigus schmoll.gif - uztat bijau tos ligonines lotuliukas.gif ).

Visa laime, kad pas mus tada su lankymu buvo gan grieztai- ne bet kada ir ne tuntais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonduke: 19 rugsėjo 2016 - 23:42
labas rytas,

Aš buvau bendroj palatoj su kita mama, bet neatsimenu, kad kažkas labai blogai dėl to būtų, matyt, pasisekė. Dabar privačią planuoju, matyt. antrą kartą jau nebebus taip baisu vienai nestuke.gif

Mes savo kalytę vakar sterilizavom, siaubas kaip blogai jaučiuosi, kad kankinu gyvūną dėl savo patogumo. Ir gaila mažės be proto, nu žodžiu unsure.gif

Vakar pastatėm lovelę, jau kaip smagu wub.gif šian išlyginsiu patalus ir bent trumpam pasiklosiu pažiūrėt kaip pataliukai atrodo wub.gif

Ar dar yra kas neturit lovelės? jonely už 55 e yra lova, čiužinys ir šešių dalių patalynės komplektas, tai net susinervinau pamačius, nes mano vien patalynė tiek kainavo, o ką jau kalbėt apie čiužinį blink.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(tercija @ 2016 09 20, 08:21)
labas rytas,
Mes savo kalytę vakar sterilizavom, siaubas kaip blogai jaučiuosi, kad kankinu gyvūną dėl savo patogumo. Ir gaila mažės be proto, nu žodžiu  unsure.gif

Taip pradžioje labai gaila, bet paskui labai gerai, ramybė ;)

Apie pogimdyvines palatas tai tik su pirma kaip siaubą prisimenu. Gimdžiau krikščioniškuose, buvom dviese palatoje, baisiausia buvo tai kad negalėjau numigti tas tris dienas, tiesiog neužmigdavau, žiuriu į vaiką ir netikiu savo akimis kad mano jau, grįžau labai pavargus, norėjau tik miego. O antra gimdžiau kauno klinikose, tai jaučiausi kaip kurorte, nesinoredavo net vaiko kelti kas tris valandas kad pavalgytų, buvo dviviete palata, kol gulejau dvi kambariokes turejau, abi per 40 metų, bet jokių problemų nebuvo. Bandysiu dabar vienviete gauti, o kaip bus, pažiuresiu...
Atsakyti
Sveikos, ilgai buvau pradingus, daug praleidau visko.
Dziugu, kad jau turim viena leliuka, sveikinimai Lepinukei.

Pas man lyg viskas gerai, pilvas nekieteja visai, tik labai trugdo, ypac kai su pirmagimiu tasausi, man vis atrodo, kad jis spaudzia man ta vaikeli, kol ant ranku nesioju. Buna tik, kad rankos nuo peties iki alkuniu nutirpsta, kita savaite, kai eisiu TA reikes paklausti.
Tik mano panele pusantro menesio kabojus zemyn galva staiga sugalvojo apsiversti blink.gif , ir sedi dabar kaip karalaite smile.gif. Tai pastebejau, kad kai sedi daug daugiau vietos uzima ir sonkaulius labai spaudzia, kol buvo zemyn galva daug geriau jausdavausi. Dabar buna dienu, kai tiesiog sedziu ir zliumbiu, kaip noriu, kad greiciau viskas baigtusi.
Komoda kai perziurejau, tai lyg jau viska turiu susipirkusi iki 3 men, dabar tik beliks viska issiskalbti ir islyginti.
Lovytes dar nestatem ir dar pora savaiciu nestatysim, gaila vietos smile.gif, buteliuku ir soskyciu si karta is anksto nepirkau, jei prireiks vyras nupirks, jau lyg sugebetu. Pientrauki turiu likusi nuo pirmagimio.

Su pirmagimiu gulejau mokamoj palatos, vyras buvo visa laika kartu, tai tikras rojus buvo, dabar irgi svajoju mokama gauti smile.gif

Tiek ziniu is manes, tikiuosi jau nebedingsiu niekur ir dazniau su jumis plepesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas! Siandien man vel darbinga nuotaika- ka tai galetu reiksti? biggrin.gif o vakarop laukia ir taip laukiama paskaita biggrin.gif , o visai vakare ir TA - leliuko jau pasiilgau pamatyt wub.gif
Ale visai žliumba pasidariau - vos kokia istorija apie leliukus, gimimus ir pan perskaitau ar pamatau - asaros kaip pupos rieda cool.gif visai jau ku ku lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na va is pat ryto nusileidau galona kraujo, dabar sedziu mieguista visa namie...
Nu ir pripasakojot apie kaimynes blink.gif nei dingt, nei ka daryt, ypatingai kai pirmakarte. To ir bijau, tokio snekejimo mazdaug uz nugaros, bet viska girdi: visai zalia pagimde, rekdina vaika ir t.t. kosmaras kazkoks! Siaip kartais stebiuosi gydytoju atmestinumu ir ciniskumu..aisku ne gimdymo istorija, bet karta is mano pavardes issityciojo, kadangi galvojo, kad esu isejus is kabineto blink.gif
Kai buvau kursuose apie gimdyma, tai parode palata ir patikino, kad vienos pacios busim, vyrams foteliai tokie karaliski, mokama matyt ta su lova.
Atsakyti
labukas,

as turiu irgi idomios patirties is pirmojo gimdymo smile.gif gimdziau VGN, i palata papuoliau kartu su kita mama - 15 mete !!! tai ziauriausiai buvo, kai pradejo jos klasiokai sniurais lankyt ! nesibaigiantys... turejo ji sese dvyne. musu vaikai gime sausio 31 d. ta sesuo ja mokino, kai registruosi vaika, sakyk kad sausio 30 gime, kad nereiktu gimtadienio kas 4 metus svest!!! ateidavo dar pas ja ir mociute. ta mociute visa jos maista suvalgydavo, ka ligonine duodavo. jei tilpdavo, imdavo dar ir mano, nes nelabai ten eidavo toj ligoninej ka valgyt. susirgo jos berniukas gelta, tai daktarus apsauke, ka padaret mano vaikui, nes kai isneset toks geltonas nebuvo! o topinis man pamenu buvo, kai ji manes klause, ar labai bijojai gimdymo. as sako, taip bijojau, kad vaziuodama i gimdymo namus visa pokeli surukiau....

taiva...

geros dienos, supermamkos ;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingrida.: 20 rugsėjo 2016 - 10:00
Sveikutes. As is po TA. Pilvo apimtis jau siekia 100 cm smile.gif . Paskyre sekanti vizita 29 diena, ir dar sekanti spalio 4 diena. Bet sake pastarojo greiciausiai nebesulauksiu biggrin.gif . Tai pasiziurejau i kalendoriu ir issigandau. Nes kas cia beliko!!!! Klaipedos gimdyko namuose stengiasi visas guldyti po viena jei tik yra galimybe. As pirma nakti gulejau nemokamoj palatoj viena, o kita diena jau buciau turejusi kaimyne, bet atsilaisvino mokama palata ir ejau i ja. Tai patirties del kaimyniu neturiu. O bet taciau...tikiuosi ir neturesiu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Ingrida. @ 2016 09 20, 09:58)
labukas,

as turiu irgi idomios patirties is pirmojo gimdymo smile.gif gimdziau VGN, i palata papuoliau kartu su kita mama - 15 mete !!! tai ziauriausiai buvo, kai pradejo jos klasiokai sniurais lankyt !  nesibaigiantys... turejo ji sese dvyne. musu vaikai gime sausio 31 d. ta sesuo ja mokino, kai registruosi vaika, sakyk kad sausio 30 gime, kad nereiktu gimtadienio kas 4 metus svest!!! ateidavo dar pas ja ir mociute. ta mociute visa jos maista suvalgydavo, ka ligonine duodavo. jei tilpdavo, imdavo dar ir mano, nes nelabai ten eidavo toj ligoninej ka valgyt. susirgo jos berniukas gelta, tai daktarus apsauke, ka padaret mano vaikui, nes kai isneset toks geltonas nebuvo! o topinis man pamenu buvo, kai ji manes klause, ar labai bijojai gimdymo. as sako, taip bijojau, kad vaziuodama i gimdymo namus visa pokeli surukiau....
taiva...
Labas,nu šakės kad sujuokinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Man antrąsyk teko irgi matomai su nepilnametė palata dalintis.bet kadangi naktį pagimdžiau tai ją diena israse,bet jos lelius pamenu verkė o ryte gyd ramino ją kad nestresuotu.bet kaip supratau tą leliuka žadėjo perduoti globoti mamai savo.nu zodziu.a bar iš tikrųjų Žadu nenusileisti,kad Man perdaug neaiskintu,nes pvz mane is girdyklos parvežė 4 val nakties jau šeštą Ryto tarskedama atėjo valytoja ir ėmė sakyt kad tipo turiu eit praustis,o aš visą kaip sulaužyta!pamenu  5 žingsnius iki wc ėjau dejuodavau o Jėzau o Jėzau.dabar sakysiu atsokit,kada noresiu tada ir kelsiuos ot!!!!
geros dienos, supermamkos ;)

Atsakyti
QUOTE(aastaa29 @ 2016 09 20, 11:16)

Prijuokinot mamkos lotuliukas.gif
Atsakyti