Sveikos, ilgai buvau pradingus, daug praleidau visko.
Dziugu, kad jau turim viena leliuka, sveikinimai Lepinukei.
Pas man lyg viskas gerai, pilvas nekieteja visai, tik labai trugdo, ypac kai su pirmagimiu tasausi, man vis atrodo, kad jis spaudzia man ta vaikeli, kol ant ranku nesioju. Buna tik, kad rankos nuo peties iki alkuniu nutirpsta, kita savaite, kai eisiu TA reikes paklausti.
Tik mano panele pusantro menesio kabojus zemyn galva staiga sugalvojo apsiversti

, ir sedi dabar kaip karalaite

. Tai pastebejau, kad kai sedi daug daugiau vietos uzima ir sonkaulius labai spaudzia, kol buvo zemyn galva daug geriau jausdavausi. Dabar buna dienu, kai tiesiog sedziu ir zliumbiu, kaip noriu, kad greiciau viskas baigtusi.
Komoda kai perziurejau, tai lyg jau viska turiu susipirkusi iki 3 men, dabar tik beliks viska issiskalbti ir islyginti.
Lovytes dar nestatem ir dar pora savaiciu nestatysim, gaila vietos

, buteliuku ir soskyciu si karta is anksto nepirkau, jei prireiks vyras nupirks, jau lyg sugebetu. Pientrauki turiu likusi nuo pirmagimio.
Su pirmagimiu gulejau mokamoj palatos, vyras buvo visa laika kartu, tai tikras rojus buvo, dabar irgi svajoju mokama gauti
Tiek ziniu is manes, tikiuosi jau nebedingsiu niekur ir dazniau su jumis plepesiu