Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

QUOTE(AisteSa @ 2016 09 21, 12:42)

Naujokem - labas labas  4u.gif  smagu kad vis dar nauju prisijungia (vis matau slapukiu kurios tyliai seka mus ir galvoju ar isdris  rolleyes.gif )

Su drąsa jokių problemų, tik savo prisijungimo slaptažodį buvau pamiršusi, kompe viskas sujungta, bet niekaip neprisiruošdavau įsijungti, nes telefone viskas paprasčiau ir greičiau, ypač naktį thumbup.gif

aastaa29 tu malkas veži? Wow, pagarba, tikiuosi tašės sudėtos dėl viso pikto. Aš irgi planuoju kitą savaitę daržą pabaigti nusirauti, nes jau bus 37 savaitėlės suėjusios, tai galėsiu ramiau darbuotis. Kol kas sėdžiu, kaip kiaušinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa25 @ 2016 09 21, 11:54)
Su drąsa jokių problemų, tik savo prisijungimo slaptažodį buvau pamiršusi, kompe viskas sujungta, bet niekaip neprisiruošdavau įsijungti, nes telefone viskas paprasčiau ir greičiau, ypač naktį  thumbup.gif

aastaa29 tu malkas veži? Wow, pagarba, tikiuosi tašės sudėtos dėl viso pikto. Aš irgi planuoju kitą savaitę daržą pabaigti nusirauti, nes jau bus 37 savaitėlės suėjusios, tai galėsiu ramiau darbuotis. Kol kas sėdžiu, kaip kiaušinis smile.gif

Kaip jus ta darza raunat, ir malkas vezat - keturiom? Nu man tai misija bebeimanoma g.gif
Atsakyti
As jau is Kauno grizau biggrin.gif einu uzkurt orkaite- gris dukra pietu
4u.gif
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 21, 07:46)

cia gal as ta drauge?  lotuliukas.gif

Nebuciau macius foto - tai tikrai pagalvociau lotuliukas.gif nes igi prie lovos i spintuke dedavos, kad bet kada galetu pauostytm lotuliukas.gif
QUOTE(Agnyte_1987 @ 2016 09 21, 08:17)

As taip pat esu uzsirasiusi i kirpykla-26 diena. Tai pasigrazinsiu ir jau galesiu gimdyti smile.gif. Siaip ir pedikiurui uzsirasiusi esu spalio 4d , bet kazkaip nenoriu as jo sulaukti, greiciau issilukstentu biggrin.gif.
Nors is kitos puses, nebus kad daugiau to pedikiuro pasidaryti, nes manau bent pora menesiu po gimdymo neisdundesiu nei i kirpykla nei pedikiuro ar dar ko smile.gif

As ana syki i kirpykla tik po pusmecio istrukau - brrr tikiuos, dabar nebus taip.
Papildyta:
Sveikos, naujos! Kuo daugiau- tuo smagiau biggrin.gif
QUOTE(Ankara @ 2016 09 21, 08:49)
Labas rytas  smile.gif
Aš tai jau koks mėnuo pro arbūzus ir nealko alų nepraeinu, na alus suprantu B vitaminas, o arbūzai kas  g.gif
Radau kad neblogai tie arbūzai visai http://www.delfi.lt/...i.d?id=68705850

As pro nektarinus lotuliukas.gif bet ir su anuo nestumu taip buvo- tada persikai ir nektarinai pakuotem. Dabar tik nektarinai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 21, 09:10)
Del visu vitaminu, lastelienos ir t.t. gerai, bet arbuzai turi labai dideli GI (glikemijos indeksas) - didziulis cukraus kiekis, piktnaudziaujant arbuzu, mazai judant viskas paverciama riebalais, plius padideja tikimybe susirgt cukriniu diabetu. Zodziu, nera arbuzas nekaltas ;) kaip ir visur ir visada - saikas ;) as pati vakar cipsu prisikirtau, uzgerdama pepsi keliais gurksniais...klaikiai uzsimaniau.. biggrin.gif
Sveika Migmig prisijungus  4u.gif

Kaip ir vynuoges 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Brasske @ 2016 09 21, 12:39)
Kad prakalbom apie  love.gif , ar po to pilvukas labiau nekieteja? As sita pastebejau, kazkaip baime atsirado unsure.gif

Nebijok, vaikui tie apsitraukimai tikrai nekenkia 4u.gif

AS ir dukra nuvesiu i kalbu mokykla ir eisiu pas tevus paprikas nuskint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 21, 12:28)

Nebijok, vaikui tie apsitraukimai tikrai nekenkia 4u.gif

Kad nekenkia tai žinau, bet kad gimdymo neišaušktų, nes dar nenoriu bent dvi savaites rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasske @ 2016 09 21, 11:08)
Kad nekenkia tai žinau, bet kad gimdymo neišaušktų, nes dar nenoriu bent dvi savaites rolleyes.gif

Nemanau smile.gif man jau koks menuo tas tesiasi ir vis dar pilvas yra biggrin.gif
Atsakyti
man tiek dažnai kietėja pilvas ir su pirmu ir dabar kad kartais net pabijau kad nesuprasiu kai gimdau. Nors va su pirmu tai iškart supratau kad kažkas kitko nes ir nugarą užkabino, o šiaip tai tik pilvas atrodo susitraukia kaip balionas ir vėl atsipalaiduoja. Tad tikiuos ir šį kartą bus aiškūs tie tikrieji sąrėmiai. Nors dar tik 36 savaitė eina bet aš būčiau nieko prieš jau po kokios savaitės ir supt lėlių biggrin.gif nes kažkaip pavargau jau...naktim blogai miegu nes atrodo bet kaip atsigulsi vis nepatogu, kojos tirpsta, skauda, ir šiaip jau nerangumas ima viršų biggrin.gif o vistiek dar sūnų į darželį nuvešt ir parsivešt reik, šiaip apsidirbt darbus...tai su pirmu buvo geriau nes daugiau poilsio to buvo, nors tuomet irgi butą įsirenginėjom... tik va gimdymo baimės dar neatsikračiau..atrodo kad bus šįkart dar skaudžiau viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasske @ 2016 09 21, 14:08)

Man daktaras sake, kad normalu, kad nuo 34 plius minus sav pilvas karts nuo karto apsitraukineja - pasiruosimas ir tiek. mirksiukas.gif

QUOTE(aqvilux @ 2016 09 21, 14:37)
tik va gimdymo baimės dar neatsikračiau...

As ir blush2.gif kai jau zinau, kas laukia, man ypac sudetinga nusiteikt unsure.gif doh.gif tada buvo geriau biggrin.gif
Atsakyti
oj kokią skaudžią temą palietėt, man nėštumas visiškai panaikiną norą meilei, bet taip panaikina, kad niekas nebejaudina ir tai tęsiasi dar ir kol matinu, tai vargšui vyrui ilgokai tenka taikstytis. Su pirmagine tai buvau išsigandus, kad ta aistra jau nebegrįš, dabar kiek ramiau, bet tikrai gaila vyro, ar yra dar kam taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2016 09 21, 15:29)
oj kokią skaudžią temą palietėt, man nėštumas visiškai panaikiną norą meilei, bet taip panaikina, kad niekas nebejaudina ir tai tęsiasi dar ir kol matinu, tai vargšui vyrui ilgokai tenka taikstytis. Su pirmagine tai buvau išsigandus, kad ta aistra jau nebegrįš, dabar kiek ramiau, bet tikrai gaila vyro, ar yra dar kam taip? unsure.gif

Taip pat ;) absoliuciai jokio noro, ir kartais baisu pasidaro nes nezinau kaip po gimdymo bus.
Atsakyti
Aha su pirmu tikrai pailsėt buvo galima, o dabar tai vaje vaje...

Aš tai žaislus po n kartų per dieną renku ir atsiklaupus ir pasilenkus ir atsitūpus, nes jau slydau vieną kart ant lego kaladėlės
Daržai dar irgi nepribaigti, langai nevalyti, jau drabužius ir batus kitam sezonui tvarkyt reikia
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Smagu kad naujų dar vis prisijungia thumbup.gif Junkitės drąsiai, kuo daugiau tuo smagiau. 4u.gif
Aš kažkaip stengiuosi negalvoti apie gimdymą, kitaip jau nebus, tik galva į priekį lotuliukas.gif tik tikiuosi kad ilgai netruks, nors po paskutinio gimdymo jau 6 metai praėjo, bet vis ne pirmas kartas.
Dėl meilės tai stengiuosi MB būt gera nors karta į savaite, tik paskutinį kartą kažkaip atrodė kad dugnas pakrites, nelabai malonu buvo blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 21, 19:30)
paskutinį kartą kažkaip atrodė kad dugnas pakrites, nelabai malonu buvo  blink.gif  lotuliukas.gif

Suprantu ka turi omeny, bet tavo parasymas tiek ant juoko pramuse thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti