Lauksim žinių iš AisteSa dabar kol prisiduos

Sveikutes,
Na tikrai Aiste jau greiciausiai gimdo.. kad tik lengvai ir greitai, geriausios mintys jai
Aviniuke, laikykis, svarbu nestipreja kraujavimas. O jei neramu, tai nuvaziuok pasitikrinti, nesikankink nezinioje.
Mirkse, daug daug sveikatos tau
As jau be jegu guliu lovoj. Siandien prasidejo 36savaite. Jos man turbut idealiai atitinka, nes su kiekvienos naujos savaites pradzia buna lb sunku. Jauciasi kad pilvas ugteli - viska tempia, maudzia, uh. Zodziu tenka laikyt vartus
begulint tiek pradejo remtis leliukas i bamba, kad stumiau ranka atgal, issigandau kad nesuplystu man pilvas
linksma darosi sakyciau...
Na tikrai Aiste jau greiciausiai gimdo.. kad tik lengvai ir greitai, geriausios mintys jai

Aviniuke, laikykis, svarbu nestipreja kraujavimas. O jei neramu, tai nuvaziuok pasitikrinti, nesikankink nezinioje.
Mirkse, daug daug sveikatos tau

As jau be jegu guliu lovoj. Siandien prasidejo 36savaite. Jos man turbut idealiai atitinka, nes su kiekvienos naujos savaites pradzia buna lb sunku. Jauciasi kad pilvas ugteli - viska tempia, maudzia, uh. Zodziu tenka laikyt vartus

QUOTE(aviniuke_m @ 2016 09 26, 21:06)
Taip, dabar tik teplioja. Nuėjus į wc ant popieriaus matos. Intensyvumas mažėja..
O vaikas juda?

Mirkse, sveik

QUOTE(bonduke @ 2016 09 26, 20:35)
O vaikas juda?
Mirkse, sveik
as jau 4ta savaite, kaip koseju - aisku, jau uogytes, bet vis tiek dar ne norma 

Mirkse, sveik

Juda mažuliukas

O aš jau taip laukiu, kada gi prasidės normali veikla, būtų ramu

AisteSa, laukiam žinių, kad jūs jau susitikot su lėliuku

Kaip tik Bondukes norejau klaust del kosulio stadijos ;)
Kiek musu cia daug prisijungusiu, visos refresina SM
Kiek musu cia daug prisijungusiu, visos refresina SM

QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 26, 21:50)
Laukiam žinių

Iškilo MB klausimas, o ir aš nežinau atsakymo, jei jau prasideda veikla, miesto ligonineje į priėmimo skyrių reikia prisiduoti ar tiesiai į moterų skyrių, ten skambutis ir būna

QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 26, 22:14)
Laukiam žinių
Iškilo MB klausimas, o ir aš nežinau atsakymo, jei jau prasideda veikla, miesto ligonineje į priėmimo skyrių reikia prisiduoti ar tiesiai į moterų skyrių, ten skambutis ir būna
Su anais gimdymais viskas buvo aišku, vuena gimdymo namuose, kita planuotai klinikose, o dabar kitam mieste gyvenam kur bendra ligoninė ir tiek

O ko tau i miesto ligonine vaziuot, jei veikla prasideda? Jau tiesiai i gimdykla varykit ;)
Jau matau kaip man sunku bus tvert tas 3 sav, kai visos lukstentis pradedat po truputi, o man toks jausmas, kad dar pora men vaoksciot reik. Nors ir su dukra jokiu zenklu nebuvo

Oho kaip čia smagiai pasirodo viskas vyksta
man gi dar visas mėnuo
bus keista galiorkai...
O šiaip nu tikrai gi nereikia ten lipt ant tod kėdės..jokios pridėtinės vertės tik va visokių nuansų kiekvienai atsiranda ;) aišku kuriai yra butina tai taip...o šiaip gi kada bus laikas bus ir vaikas ;)
Kaip mane erzina viskas, visi ir visada

O šiaip nu tikrai gi nereikia ten lipt ant tod kėdės..jokios pridėtinės vertės tik va visokių nuansų kiekvienai atsiranda ;) aišku kuriai yra butina tai taip...o šiaip gi kada bus laikas bus ir vaikas ;)
Kaip mane erzina viskas, visi ir visada

Labas vakaras ziuriu vis kazkokios zinios Avinuke laikykis,greit pagimdysi is AistesSa liaukiam ziniu.As tai kazkokia rami aisku pagalvoju kada tas mano gimdymas prasides,bet dar jauciu greit jo nebus galiu ir pernesioti.Tik vyras mano dirba naktim isvaziuoja,baisu vienai pasilikti galvoju o ka daryt reiktu gimdymas prasidetu.Nes atostogaut prades uz 2 sav.Vaiko judesiai sumazeja,turbut vietos nebeuztenka jam ten.As nusiteikus,gimdymiui dideliam skausmiui ir dideliam darbiui,epidiuro prasysiu tik atvykus I ligonine,nes skausmiui nepanti visiskai esu.
aqvilux mane žinok irgi paskutiniu metu viskas erzina, nervuota pasidariau. Matyt ramybės jau norisi prieš finalą

Nu bet daug jusu cia pradejo lukstentis, galiorkai tik augint pilvuzus ir augint
mes dar skusimes paskutinemis nestumo dienomis, ir sveikinsim jus su 1-u menesiuku...

Na ir tempai jūsų, visoms, kas lukštenasi po
Laikykitės merrginos ir ruoškitės nuostabiems pasimatymams 👌
Man jau antra diena, kaip jaučiu aštrų skausmą apačioje, ypač pradėjus pilvo gyventojai intensyviau judėti. Vakar net ašarą braukiau iš to skausmo ir nevilties, jog labai pasiilgau savo kūno ir visų dalykų, ką galima daryti be pilvo
Ar jūs kas naktį nesapnuojate, kad gimdote? Mane kamuoja jau tie košmarai 🤕
Na va, pasiguodžiau bemiegę naktį. Gal jau ryte kuri nors mums naujieną praneš

Laikykitės merrginos ir ruoškitės nuostabiems pasimatymams 👌
Man jau antra diena, kaip jaučiu aštrų skausmą apačioje, ypač pradėjus pilvo gyventojai intensyviau judėti. Vakar net ašarą braukiau iš to skausmo ir nevilties, jog labai pasiilgau savo kūno ir visų dalykų, ką galima daryti be pilvo

Ar jūs kas naktį nesapnuojate, kad gimdote? Mane kamuoja jau tie košmarai 🤕
Na va, pasiguodžiau bemiegę naktį. Gal jau ryte kuri nors mums naujieną praneš