Įkraunama...
Įkraunama...

2016m. Spalio mėnesio mažyliai (9tema)

Lauksim žinių iš AisteSa dabar kol prisiduos smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Na tikrai Aiste jau greiciausiai gimdo.. kad tik lengvai ir greitai, geriausios mintys jai smile.gif

Aviniuke, laikykis, svarbu nestipreja kraujavimas. O jei neramu, tai nuvaziuok pasitikrinti, nesikankink nezinioje.

Mirkse, daug daug sveikatos tau 4u.gif

As jau be jegu guliu lovoj. Siandien prasidejo 36savaite. Jos man turbut idealiai atitinka, nes su kiekvienos naujos savaites pradzia buna lb sunku. Jauciasi kad pilvas ugteli - viska tempia, maudzia, uh. Zodziu tenka laikyt vartus rolleyes.gif begulint tiek pradejo remtis leliukas i bamba, kad stumiau ranka atgal, issigandau kad nesuplystu man pilvas lotuliukas.gif linksma darosi sakyciau...
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2016 09 26, 21:06)
Taip, dabar tik teplioja. Nuėjus į wc ant popieriaus matos. Intensyvumas mažėja..

O vaikas juda? 4u.gif

Mirkse, sveik 4u.gif 4u.gif as jau 4ta savaite, kaip koseju - aisku, jau uogytes, bet vis tiek dar ne norma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonduke @ 2016 09 26, 20:35)
O vaikas juda?  4u.gif
Mirkse, sveik 4u.gif  4u.gif as jau 4ta savaite, kaip koseju - aisku, jau uogytes, bet vis tiek dar ne norma 4u.gif

Juda mažuliukas 4u.gif
O aš jau taip laukiu, kada gi prasidės normali veikla, būtų ramu 4u.gif
AisteSa, laukiam žinių, kad jūs jau susitikot su lėliuku 4u.gif
Atsakyti
Kaip tik Bondukes norejau klaust del kosulio stadijos ;)
Kiek musu cia daug prisijungusiu, visos refresina SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolyne @ 2016 09 26, 21:50)
Kiek musu cia daug prisijungusiu, visos refresina SM biggrin.gif

Laukiam žinių lotuliukas.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Iškilo MB klausimas, o ir aš nežinau atsakymo, jei jau prasideda veikla, miesto ligonineje į priėmimo skyrių reikia prisiduoti ar tiesiai į moterų skyrių, ten skambutis ir būna g.gif Su anais gimdymais viskas buvo aišku, vuena gimdymo namuose, kita planuotai klinikose, o dabar kitam mieste gyvenam kur bendra ligoninė ir tiek
Atsakyti
QUOTE(DagmaraD @ 2016 09 26, 22:14)
Laukiam žinių  lotuliukas.gif  thumbup.gif  bigsmile.gif
Iškilo MB klausimas, o ir aš nežinau atsakymo, jei jau prasideda veikla, miesto ligonineje į priėmimo skyrių reikia prisiduoti ar tiesiai į moterų skyrių, ten skambutis ir būna  g.gif Su anais gimdymais viskas buvo aišku, vuena gimdymo namuose, kita planuotai klinikose, o dabar kitam mieste gyvenam kur bendra ligoninė ir tiek

O ko tau i miesto ligonine vaziuot, jei veikla prasideda? Jau tiesiai i gimdykla varykit ;)
Jau matau kaip man sunku bus tvert tas 3 sav, kai visos lukstentis pradedat po truputi, o man toks jausmas, kad dar pora men vaoksciot reik. Nors ir su dukra jokiu zenklu nebuvo smile.gif ramiai sau termino diena smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo [Butterfly]: 26 rugsėjo 2016 - 21:33
Oho kaip čia smagiai pasirodo viskas vyksta biggrin.gif man gi dar visas mėnuo biggrin.gif bus keista galiorkai...
O šiaip nu tikrai gi nereikia ten lipt ant tod kėdės..jokios pridėtinės vertės tik va visokių nuansų kiekvienai atsiranda ;) aišku kuriai yra butina tai taip...o šiaip gi kada bus laikas bus ir vaikas ;)

Kaip mane erzina viskas, visi ir visada ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras ziuriu vis kazkokios zinios Avinuke laikykis,greit pagimdysi is AistesSa liaukiam ziniu.As tai kazkokia rami aisku pagalvoju kada tas mano gimdymas prasides,bet dar jauciu greit jo nebus galiu ir pernesioti.Tik vyras mano dirba naktim isvaziuoja,baisu vienai pasilikti galvoju o ka daryt reiktu gimdymas prasidetu.Nes atostogaut prades uz 2 sav.Vaiko judesiai sumazeja,turbut vietos nebeuztenka jam ten.As nusiteikus,gimdymiui dideliam skausmiui ir dideliam darbiui,epidiuro prasysiu tik atvykus I ligonine,nes skausmiui nepanti visiskai esu.
Atsakyti
aqvilux mane žinok irgi paskutiniu metu viskas erzina, nervuota pasidariau. Matyt ramybės jau norisi prieš finalą schmoll.gif
Atsakyti
Nu bet daug jusu cia pradejo lukstentis, galiorkai tik augint pilvuzus ir augint biggrin.gif mes dar skusimes paskutinemis nestumo dienomis, ir sveikinsim jus su 1-u menesiuku...
Atsakyti
Na ir tempai jūsų, visoms, kas lukštenasi po 4u.gif
Laikykitės merrginos ir ruoškitės nuostabiems pasimatymams 👌
Man jau antra diena, kaip jaučiu aštrų skausmą apačioje, ypač pradėjus pilvo gyventojai intensyviau judėti. Vakar net ašarą braukiau iš to skausmo ir nevilties, jog labai pasiilgau savo kūno ir visų dalykų, ką galima daryti be pilvo verysad.gif
Ar jūs kas naktį nesapnuojate, kad gimdote? Mane kamuoja jau tie košmarai 🤕
Na va, pasiguodžiau bemiegę naktį. Gal jau ryte kuri nors mums naujieną praneš 4u.gif
Atsakyti