Aš šiemet pirmą kartą dariau sultis pakuose. Labai patiko, gėris

.Nukrėtėm obuolius vienoj dienoj, ant rytojaus jau sultis parsivežiau. Ir net piršto nepajudinau, viską patys bernai padarė. Aš tik pinigus padaviau.

Jei parenki obuolius švaresnius, supuvusių nededi, tai ne tiek ten to baltymo ir patenka. Nes labai gerai pamenu košmarą kaip su tėvukais, obuolių maišais, bidonais su priekaba bildėdavom spaudyklon ir atgal. O paskui kurdavom sandelyje plytą ir marmindavo visą vakarą iki gilios nakties.

Ne juokas būdavo sutvarkyti kokius 200 l. Gal gana.
O išrankiuosius perleisk man, trumpam.Arba valgys viską, arba pėsti Vilniun parlėks.Nes kuo daugau lepini, tuo daugiau išsikalinėja.