Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Colomba @ 2016 09 22, 22:10)
Sveikinimai!  4u.gif

Kruopos koks sostas smile.gif

Viską sužiūriu, suskaitau, bet kažkokie nekalbadieniai užėję  ax.gif

Šildymo sezono belaukiant:

Labas, už Jonuką tai džiaugiuos, tikrai, toks rainiukas gražus, Erendira dar išpuoselėjo... Gerų jam namų.

Magnuna yra auksarankė. Aš ir norėčiau mokėt vat tokius dalykus.

Pas mus mažosios katės šildymo sezono laukia taip pat. Radau po Jomanto antklode sulindusias. Didžiosios - Tašė ir Kingas tai nelenda. Kingas guli lizdelyje beveik visą laiką.
Colomba, pas tave vėsu?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Erode, ko taip anksti? Ar nesimiega? Ar į vyturiukus taikais? lotuliukas.gif
Moliukas net visą naktį miegojo namuose. Matyt tikrai ruduo atėjo.
Smagu žinoti,kad Jonukui gera mamka teko. Bus gerai 4u.gif
Colomba, tau debesėlis sveikatos ir geros nuotaikos. user posted image.Viskas praeina, tik reikia laiko.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Truputį pasierzinsiu tongue.gif ypač dėl to kad Lapyna pyrago taip ir nedavė tongue.gif
Valio, penktadienis biggrin.gif
user posted image
Tuoj nušoksim į darbo dienos pabaigą
user posted image
Ir vuola, pradėsim savaitgalį biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
O, man dieta, amžina lotuliukas.gif
O geru oru čia neerzink, bo šalta.Bet vaizdai atima žadą.Kokie kalnai, regis imtum ir nuskristum kaip paukštis.
Varau darban, kad penktadienis neprailgtų lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu ot gražu, torto nėr, pavydas griaužia vaizdus žiūrint, tokiu oru tai net Grikio tunelio užpavydėjau, norėč tokio padidinto varianto biggrin.gif sulyščiau taip šiltai prieš teliką namuos vakare thumbup.gif

Labas rytas
Atsakyti
Labas rytas,

kokis grožis Kiaros ūsų. bigsmile.gif
Morengai su kirmėliukais lotuliukas.gif
Guolis koks fainas, aš irgi į tokį inlysčiau.
Man šiandien šalta. Ir čiaudulys prasidėjo. visai nesinori sirgti.
Rytoj važiuosim į Panevėžį - prodą 4u.gif

Kokie gražūs norvegiški vaizdai ir pozuotojos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Magnuna nusprendė užtvoti man vaizdais, kad greičiau eičiau pyrago tept. unsure.gif

Bet aš nepasiduosiu. Aš atsidaužysiu kate. tongue.gif

Suvystykite mane:
user posted image

Štai ir vystytojas
user posted image

Kiek galima laukti? Kaip tai nepasieki?
user posted image
Atsakyti
Weronica - paskambinsiu Grikiui kad tau išsiųstų savo tunelį iš veltinio, jis kaip tik kruopščiai Grikio kailinėliais apšiltintas, žodž bus kaip tik tokiam orui biggrin.gif
Lapyna - šauniai atsimušei Tytės nuotraukomis biggrin.gif ta vidurinė išvis nuostabi wub.gif žiūrėjau ir žiūrėjau wub.gif mesk dar smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Colomba, kad ten tas šilumos laukėjas? jau tooooks žvilgniukas wub.gif

Magnun, ačiū 4u.gif kaip gerai žydrumos prie mūsų cepelininių spalvų thumbup.gif

Tytės rūstumėlis wub.gif Tie žmonės visai nemoka jauniklių auklėt, nepasiekia jis mat katytės suvystyt cool.gif

A kotletų nieks nekepat? (kažkaip nesinori pyrago) - būt ko pavydėt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 23, 07:26)

Bet aš nepasiduosiu. Aš atsidaužysiu kate. tongue.gif

uoj biggrin.gif

Tyte taip ir nebuvo suvystyta itariu. 4u.gif

Labas rytas, dabar jau ir pas mus lietus prasideda, neber zydro dangaus, kuris lepino istissas savaies

Kotletu nekepu, is vis nieko pietums i darba nepasidariau ir ka reiks lesti? g.gif
Atsakyti
Uoj, dar pamiršau pasidžiaugti, kad Pupsė prausė Špulytę wub.gif panašu, bręsta idilė Zundytės namuos rolleyes.gif smile.gif

Pedriukui vakar pratęsė antibiotikus dar 5 dienom, kad iki galo infekciją damuštų. Gerai, kad tabletės tokios katiniškos, panašu, kad skanios, tai įmetu nasriukan be jokio vargo. Vakar vakare vaikščiojo vaikas ir Joną kvietė rolleyes.gif
Atsakyti
Busy - gal banano pietums? smile.gif
user posted image

Dėl Špulytės ir aš tyliai pasidžiaugiau o garsiai pasidžiaugti pamiršau smile.gif smagu kad situacija vis šiltėja 4u.gif
Atsakyti