Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Wild, aciu wub.gif

Kaip nebijosi...akiai ispusti, aušyš dydeles blink.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Pearl @ 2016 09 20, 20:57)

O jau kainos!  huh.gif Mes artimu metu dukrai dantų plokštele dėsim, tai idomu kiek atsieis šis "malonumas" ir mums.. g.gif
-----------------------------------
Mūsų Mila sutemoje teiraujasi:

-O dabar?

Žinok su plokštelėm( iki 16 metų) kompensacija yra ( breketams -ne) . O Lapės problemos su plokštelėmis nesprendžiamos, pasirodo) unsure.gif Ai bet jau susitaikiau.
Atsakyti
Dėl astigmatizmo, tai man atrodo jog didžioji dauguma aplink jį turi, kai man pasakė, kad astigmatikė, darbe kolegoms atidariau astigmatizmo testą. Tai iš penkių šalia sėdinčių, tik vienam visi brūkšniai buvo vienodi.

O mes šiandien irklentes pakabinom žiemos miegui:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 20 rugsėjo 2016 - 21:16
Sveikos merginos ax.gif
Atostogauju aš, pakeliui į Juodkalniją riedu ax.gif . Suskaitydavau viską, bet rašymui laiko nelikdavo... Bučkiai į šlapias nosytes wub.gif Visoms geros ateinančios darbo dienos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Babaužiukas Mila ir jos dideliš šešėliš thumbup.gif o jau akyš kokioš wub.gif
Šponkuti - irklentes lubosna įspaudėt miegoti smile.gif
Brukne - smagių atostogų 4u.gif ir daug įspūdžių smile.gif
Į atostogų temą smile.gif
user posted image
Atsakyti
Brukne, geru atostogu 4u.gif

Magnuna, o ten apačioje savo darboviete matau biggrin.gif

Sponkiuk, tai ka viskas? Ziemos miegas?

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Busy - drinks_cheers.gif mergaitės, iš vieno iš pastatų, kurie apačioje šiapus upės, už poros valandų, nu kai atvažiuos darban, išeis Busy ir mums pamojuos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 21, 07:48)

Sponkiuk, tai ka viskas? Ziemos miegas?

aha irklentėms jau žiemos miegas, vandenlentėm panašu, kad nuo kitos savaitės irgi. Šeštadienį dar užsirašėm plaukti, bet spėju paskutinį kartą jau.
Atsakyti
Labas rytas,
Visiems katams siunciu po pakasiuka i paausi - jus mielybes wub.gif

Magnuna, negaliu akiu atganyti vaizdelyje. Noriu ir as kur nors taip paziureti toli toli...

O musu rytas susiveles ir neissimiegojes...

Vakar vakare sode su mama buvau, obuolius rinkom. Nuo vienos obels skinu ir dairausi, kur cia koki didesni ir raudonesni nuciupus. Ogi zvilgt i virsu - vienas obuolys ypaciai didelis ir dar pukuotas. biggrin.gif
O jau meilumas! Pakalbinau, tai puole medi minkyti ir zandus trinti. Ranka istiesiau, tai vos is medzio neiskrito, kad pasiglaustytu. biggrin.gif Mama sake vietine ta kate, neretai i soda uzsuka. Matyt mamos suni uzmate ir isilipo kur saugiau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 21 rugsėjo 2016 - 07:57
Sponkiuks, tai ir jus tada ziemos meigu ania? bigsmile.gif

Magnuna, jau pamojavau biggrin.gif O jeigu pazvelgsi i nuotrauka dar karta, ten tolumoje matosi trys kalnai galiunai vardu Jomåsknutene, va ten lipsim sekanti karta, vasara turbut thumbup.gif

Lapyna, vargsiukas pukuotas obuolys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 21 rugsėjo 2016 - 08:09
Labas rytas 4u.gif

Katukai visi wub.gif

Mano dukrytei astigmatizmas, akinukus nešioja nuo 4 metų, dabar jai 8. Tikrinam akytes kiekvienais metais, tai keičiam akinių lęšiukus kiekvieną kartą - kartais stipresnių reikia, kartais - silpnesnių g.gif nemanau, kad išaugs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 21, 09:07)
Sponkiuks, tai ir jus tada ziemos meigu ania?  bigsmile.gif

Panašu, kad taip. Teniso neėmėm, reik skolas atiduoti, kelionei taupyti.
Atsakyti