Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Tytė čia kaip Puokas smile.gif
Atsakyti
Manau prigis jai naujas vardas Tyte biggrin.gif
Atsakyti
Tytė medžiotoja labai karinga..ir pikta...ir graži ...

o Snaigė svajotoja....
nors čia žiūriu irgi pikta smile.gif ir akys piktos ir ausys susuktos ... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 rugsėjo 2016 - 12:50
Snaigės akių žydrumas... Kaip jūros marios, paskęsti galima wub.gif
Atsakyti
kažkokia pasyvi mano Snaigė paskutiniu metu... valgyt valgo, vakarinis dūkimas užeina... bet tokia flegmutė palikusi... atrodo taip trūksta jai (arba mums) ............mokėjimo kalbėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 21, 13:55)
kažkokia pasyvi mano Snaigė paskutiniu metu... valgyt valgo, vakarinis dūkimas užeina... bet tokia flegmutė palikusi... atrodo taip trūksta jai (arba mums) ............mokėjimo kalbėt  smile.gif

manišė irgi tokia pasidarė, gal rudenį jaučia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 09 21, 13:06)
manišė irgi tokia pasidarė, gal rudenį jaučia  g.gif

gal....bet tokia lyg išsigandusi visada...
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 21, 12:46)
Aist, pamenu, kad musuose, vaikyste niekas nemokino kaip taisyklingai valyti dantu. Kas labai gaila, todel ir taisyti reikia. I

topsecret.gif drinks_cheers.gif

V-Rine, man tokia, kaip nusiminusi visada atrodo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 21 rugsėjo 2016 - 13:10
QUOTE(Nikuna @ 2016 09 21, 13:10)
topsecret.gif  drinks_cheers.gif

V-Rine, man tokia, kaip nusiminusi visada atrodo....

nu. mano irgi.... tai snaudžia, tai miega, tai žiūri ilgesingai kur.... padūkini- lyg dūksta, ypač vakarais..vakar net supykau- aš miegu jau šviesas išjungus o ji taip skaudžiai mane medžioja...net iš lovos išmečiau.... smile.gif kada poto atėjo nebejutau...
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 21, 14:18)
nu. mano irgi.... tai snaudžia, tai miega, tai žiūri ilgesingai kur.... padūkini- lyg dūksta, ypač vakarais..vakar net supykau- aš miegu jau šviesas išjungus o ji taip skaudžiai mane medžioja...net iš lovos išmečiau.... smile.gif  kada poto atėjo nebejutau...

būna ir taip biggrin.gif kai išjungiam visas šviesas, girdžiu, kaip nueina paėst, po to į tuliką, o tada pasiurgzdama laksto bigsmile.gif gal jų toks medžiotojiškas gyvenimo ritmas....
Atsakyti
Sveikos
QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 21, 12:55)
kažkokia pasyvi mano Snaigė paskutiniu metu... valgyt valgo, vakarinis dūkimas užeina... bet tokia flegmutė palikusi... atrodo taip trūksta jai (arba mums) ............mokėjimo kalbėt  smile.gif

Mano irgi apsisapkajinus, ėda daugiau. Bet dėl šnekėjimo, tai visą dieną miau..miaumiaumiau..mauuu ir t.t. Plepumą perėmė iš orientalų, taip kad yr su kuo pašnekėt, mes pamiauksim, jim mum atgal atmiauksi lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

šiandien nekalbi, nes pagrindinė pokalbių tema man labaiiii skaudi..... vaikysatėj, tik pas mokyklos stomotologą, dantų valyt nieks nemokino, o paaugus, tarybiniai stomotologai ir pasistengė, rovė negailėdami 9jei tik pūlinukas ant šaknų) vilko bekaip...po kelių metų po koroną visiškai sugedę dantys....ant implantų tikrai nesutaupysiu...tai geriau ir nekalbu biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2016 09 21, 13:55)

manau reik Snaigei draugės ar draugo biggrin.gif beje galiu pasiūlyti
ok.gif

Beje Tytė (labai graži katė ir...foto) kaip ir Tutė labai faini vardukai

erendira manau paskubėjau su Sausainiu ir Riestainiu...būt buvę geriau Rainas ir dar rainesnis biggrin.gif
Atsakyti