Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(gielux @ 2016 09 21, 15:03)
Aš mastau Belai imt kompanjonę, bet..vyras ir vyresnioji sukioja pirštu ir irgi grasina mus su Bela ir mažąja išinstaliuot į garažą arba bendrąjį koridorių  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ai, jie visi taip sako iš pradžių... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien visą dieną dirbau ,išėjau į darbą 7:20 val ,prieš tai Špulytę paglosčiau ir palikau lizdelyje jaukiai susisukusią..apie 10 val skambina teta raudodama ,kad katytės namie neranda....Eina sau ,kaip susinervinau ,negana ,kad darbe visiška apgultis,ir visi pikti kaip šeškai,tai dar ta Špulytė...dūšioj verkiu ir jau planuoju,kaip čia reiks jos ieškot per pietus namo parlėkus,ir kaip paskui reiks dirbt iki vakaro be pietų ,vėl skambina teta,kad atsirado.....kaip akmuo nuo širdies..pasirodo panelė įlindusi į lovą buvo,o teta nepamatė jos ir uždarė patalynės dėžėj blink.gif ........Nuėjau pietaut skaudančia galva,ten karštos sriubos suvalgiau - iš nosies kraujas pasipylė,vos sustabdžiau unsure.gif ,užėjau į eurovaistinę spaudimo pasimatuot,nes man kkraujas bėga kai kraujospūdis pakyla,o tokią dieną tai visai tikėtina...,ten vaistininkė neišsimiegojusi aprėkė mane,kad tą kvituką plėšiu per jėgą iš aparato ,kai pasakiau ,kad aparatas kvito nespausdina..grįžau nieko nepešusi..darbe vėl pasipylė......žodžiu ,nesėkminga man diena šiandien ..Aj ,dar grįžus paėmiau mazgę ant ranku ,jaučiu ,kad smirdaliukas -apsikakojusi rolleyes.gif ..matyt skysti viduriukai nuo konservų,o dar teta sakė užmatė,kad prišokusi prie Pupsės konservų buvo blush2.gif ...šiaip atskirai šeriam,bet ji tokia visur esanti,kad nebesuspėja kartais teta...na,žodžiu ,konservai užsirišo. blush2.gif ..Bet žinokit,kai ploviau dubcę po kranu,kad nors vieną garsą būtų išleidusi ,ar nagu pakabinusi-visiškai nieko..šaunuolė mano Špulytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2016 09 21, 20:54)

vaje- kokia diena. Linkiu- kad rytojus būtų ramesnis..
Atsakyti
Zundyte, Tau 100 balionų už bjaurią dieną 4u.gif
Ir dar vienas Špulytei už kantrumą 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Zundyte, kad si diena Tau butu geresne drinks_cheers.gif

Man apskritai si savaite kazkas tokio. Turbo variante viskas. Gerai kad sirdele nurimo. Geriu vaistukus.

Siandien lekiu i Vilniu, komandiruote, seminaras Ministerijoj. Ryt dukra is Kauno grizta, reikia sutikti, kazka vakare po darbo skanaus paruosti. O sestadieni auksines teveliu vestuves. Miargai - 50 metu kaip jie vede blink.gif As tiek netempciau... blink.gif
Papildyta:
Ai, tiesa, Zundyte, vakar prie mano Staselio dubces irgi tas pats reikalas buvo prikibes. Nunesiau svelniai apsikabinusi i vonia, atsukau krana....pereztas petys, ir vienoj vietoj iskabinta. Perstejo...Keikiau prisimerkdama...ale ka cia daug barsi, juk issigando mazius. Tai pasigavau, siaip ne taip apiploviau, apsluosciau. Ir ka, ejau teptis zaizdu blink.gif
Papildyta:
Diinkuti, sunes grazuoles wub.gif Ir dar kai zinau kokios jos draugiskos wub.gif wub.gif wub.gif

Meduoliuk - aukit diiideles ir sveikos wub.gif 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Nebebuvo sveikatos ką ir parašyti. Vis dėl to dvi savaitės nepertraukiamo darbo davė savo. Emocinis nuovargis davė savo.
Suskaičiau viską, sukomentuoti atminties trūksta. Visi ir visos nerealios wub.gif
Vėtriuk, džiugu, kad širdukė nurimo. Pasitikrink, neapsileisk,jei įmanoma lėtink tempą.Pati matai, kaip širdies ligos retina žmones. Kaip puiku, kad tavo tėveliai tiek kartu pragyveno. Net pavydu ax.gif Gero baliuko jums visiems 4u.gif
Laisva diena,lėksiu nagų ir ragų tvarkytis, ir šiaip visokių reikalų susikaupė.
Zundyte, ir tau dienos be streso. Saugok Špulytę, žinia tokia trupinukas ir dar juoda, užsiglaudė kur, ir prapuolė lotuliukas.gif
Geros, ramios dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 22, 04:18)
Zundyte, kad si diena Tau butu geresne drinks_cheers.gif

Man apskritai si savaite kazkas tokio. Turbo variante viskas. Gerai kad sirdele nurimo. Geriu vaistukus.

Vaistus? Negi reti permušimai gydomi vaistais? Sveik ir lėtink tempą

O sestadieni auksines teveliu vestuves. Miargai - 50 metu kaip jie vede blink.gif As tiek netempciau... blink.gif

Kodėl?

Dinkos šunės tikros gražuolės wub.gif Vis galvojau, kad jei jau turėčiau vėl šunį, tai tik šeltuką kaip Mumį, retkarčiais pasidairau į šiuos gražuolius, bet va ėmiau ir susapnavau šiandien, kad ar tai MB ar tai sūnus, partysė namo didžiulį dramblį pilką vokiečių dogą biggrin.gif Jibitutę... kad atsisėdo į bagažinę, mašina nulinko

Zundyte 4u.gif

Labas rytas 4u.gif

Tutiko su Oliveriu rytiniai santykiu aiskinimaisi

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 22 rugsėjo 2016 - 06:30
Labas rytas 4u.gif
Zundyte - tikiuosi šianakt po visų stresų gerai išsimiegojai ir ši diena bus ramesnė 4u.gif
Vėtriuk - sveikinimai tėveliams 4u.gif
Olis su Tutiku iš pat ryto linksminasi biggrin.gif
Busy - prajuokino tavo sapnas o dsr kai įsivaizdavau kad ne tik mašina nulinks nuo dogo bagažinėje bet dar ir dogo kojos pro mašinos langus kyšos tai darbe pasislėpusi už ekrano kikenau tongue.gif
Na ir kadangi mano uodegos nesifotografuoja, tai nuotrauka iš kitos temos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
vakar buvom svečiuose pas draugus, kur gyvena ši gražuolė

user posted image

liepiau sūnui panešioti pamyluoti, pažaisti. 4u.gif Nei ašarų, nei slogos, nei kosulukiuko bigsmile.gif

Bėgu skaityti kiek visko prirašyta, kada spėti blink.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Zundyte 4u.gif 4u.gif

Dėl sofų - pas mus su Rut tikra paranoja - pertikrinam 10 kartų, ar kas neįlindęs, Rut dar orkaitę tikrina unsure.gif
Šaunuolė mažylė, kad leidosi prausiama, man, kiek pamenu, keikėsi, kai dupa prausiau (čia 1 kartą taip buvo g.gif )

Ahabi, kokį grožį gniaužėte wub.gif

Lisitėja, atsipūsk 4u.gif Nors, kai pagalvoju, man patinka jausmas po ilgo ir įtempto darbo rolleyes.gif

Vakar Jonuko neatvažiavo, nes, pasirodo, tos moters gimtadienis, užmiršusi buvo, kai tarėmės (paskambino, atsiprašė, prašė niekam Jono neatiduoti smile.gif ) laukiam šiandien vakare.
Atsakyti
Magnun, grazuuu... kada tu cia spejai, ant kalno? bigsmile.gif

As va dar pafotkinau vakar musu kalniuka
user posted image

Ahabi, grazi abisiniuke 4u.gif Reik tiketis, kad alergijos nebus, bent jau norisi tiketis 4u.gif

Sandros mazyliu, pilna dezute, mamka jau leidziasi aptvarkoma ar?

Jonukui geros seimos 4u.gif Ale dar ir taip buna, kad gimadiena savo pamirstama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 22 rugsėjo 2016 - 08:20
Būna, būna pamiršt tą gimtadienį irnesakyk.gif

Iš balso moteris vyresnio amžiaus,man jau dabar mano gimtadieniai nebeįdomūs, tai ką jau sakyt po kokių 15 metų g.gif biggrin.gif

Tiesa, sakė turi labriuką 10 metų rolleyes.gif
Atsakyti