Sveikos
Šiandien visą dieną dirbau ,išėjau į darbą 7:20 val ,prieš tai Špulytę paglosčiau ir palikau lizdelyje jaukiai susisukusią..apie 10 val skambina teta raudodama ,kad katytės namie neranda....Eina sau ,kaip susinervinau ,negana ,kad darbe visiška apgultis,ir visi pikti kaip šeškai,tai dar ta Špulytė...dūšioj verkiu ir jau planuoju,kaip čia reiks jos ieškot per pietus namo parlėkus,ir kaip paskui reiks dirbt iki vakaro be pietų ,vėl skambina teta,kad atsirado.....kaip akmuo nuo širdies..pasirodo panelė įlindusi į lovą buvo,o teta nepamatė jos ir uždarė patalynės dėžėj

........Nuėjau pietaut skaudančia galva,ten karštos sriubos suvalgiau - iš nosies kraujas pasipylė,vos sustabdžiau

,užėjau į eurovaistinę spaudimo pasimatuot,nes man kkraujas bėga kai kraujospūdis pakyla,o tokią dieną tai visai tikėtina...,ten vaistininkė neišsimiegojusi aprėkė mane,kad tą kvituką plėšiu per jėgą iš aparato ,kai pasakiau ,kad aparatas kvito nespausdina..grįžau nieko nepešusi..darbe vėl pasipylė......žodžiu ,nesėkminga man diena šiandien ..Aj ,dar grįžus paėmiau mazgę ant ranku ,jaučiu ,kad smirdaliukas -apsikakojusi

..matyt skysti viduriukai nuo konservų,o dar teta sakė užmatė,kad prišokusi prie Pupsės konservų buvo

...šiaip atskirai šeriam,bet ji tokia visur esanti,kad nebesuspėja kartais teta...na,žodžiu ,konservai užsirišo.

..Bet žinokit,kai ploviau dubcę po kranu,kad nors vieną garsą būtų išleidusi ,ar nagu pakabinusi-visiškai nieko..šaunuolė mano Špulytė