Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Na va galėsiu eit ramiai mėgoti...tiesa kelionė su nuotykiais, bet gerai kad viskas gerai baigėsi...o katytė labaiiiiiii wub.gif ir aš tokios noriu. Beje kol kas katytė laikinoj globoj, dar ieškomi tikrieji šeimininkai, nors vilties mažai kad atsiras, čipo nėra ir katė sakė beveik mėnesį po balkonu gyveno verysad.gif rajone niekur jokių skelbimų, internete ir nemačiau kad kas ieškotų.....Tai va per dvio savaitės jau žinos ar nori reksiukę pasilikti. Beje padovanoti galėjau ir šiandien, tik globois nieks nesiūlė

Ačiū Busy už košę (iš kur žinai kad mėgsru g.gif ) dabar eisiu miegot soti ir laiminga

Beje pamiršau paminėti Šponkučio kačių pasivaikščiojimą, seses Laputes ir mažosios pokalbį su Triše wub.gif
Lauksiu labai gerų žinių iš Kiaros ir Čijos apsilankymų pas daktariukus,

Labanakt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 09 26, 20:36)

Gandini mane. Ko tiketis.kas gali buti?

Negandinu, tiesiog sakau, kad pradžioje bus visiems šokas. O ten jau duosis matyt. Gali būti, kad bus viskas gerai, bet gali būt kad teks pasikaustyti kantrybe. Labai viskas priklausys daugiau nuo Garbanėlės ir Tučio. Makas dar visai mažiukas, tas greit pripras.
Atsakyti
Ahabi nieko sau žinios! Apkarpyk nagus reksiukei šiaip pagal idėją snypstimu bus ir nemažai bet šuo protingesnis už katiną todel supras kad su kate geriau neprasidėti ir apeis ją smile.gif o katė supras kad neverta snypscioti nes nieko tas padaras nedaro smile.gif Aišku pas mane Giliukas kudikis papuolė o Rejus buvo nerealus šuo mylėjo tą kačiuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 09 26, 20:40)
Negandinu, tiesiog sakau, kad pradžioje bus visiems šokas. O ten jau duosis matyt. Gali būti, kad bus viskas gerai, bet gali būt kad teks pasikaustyti kantrybe. Labai viskas priklausys daugiau nuo Garbanėlės ir Tučio. Makas dar visai mažiukas, tas greit pripras.

Kaip Diina sake ji daugmaž 2metu. Tutis metu. Žiūrėsim
Atsakyti
garbanėlė jauna (vetė sakė) o ir matosi labai gražios šviesiai pilkos spalvos, nedidukė ir labai miela, tik labai išsigandus ie pasimetus, bet kai paimi ant rankų tai prilimpa, neatplėši. Vetė dar atiduodant nagus nukirpo, ao ji nieko tik glaudėsi prie manęs wub.gif
Atsakyti
Teta Busy, kotletuką geriau duok man, Grikis ir pats kaip kotletas tongue.gif
user posted image
Rainoji, teta Busy mą kotletuką pažadėjo, neatiduošiu
user posted image
Atsakyti
user posted image
wub.gif

user posted image
Atsakyti
Mažutėlis Giliukas su didžiuoju draugu wub.gif wub.gif labai gera žiūrėti tokias nuotraukas, tikiuosi ir Ahabi greitai mus pradžiugins Garbanėlės ir Tučio draugystės nuotraukomis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Giliukas...koks mazulytis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 09 26, 22:54)
Giliukas...koks mazulytis wub.gif

Čia pati pirma foto wub.gif

user posted image
Atsakyti
Atejau i kambari.ziuriu jos ner. Kvieciu kvieciu. Islindo is spuntos. Atsisedau.o ji is kart susirange ant keliuuser posted image
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 09 26, 21:49)

Iš trečio karto tik supratau, kad Giliukas prie ŠUNS prisglaudęs. Didelio ŠUNS.

O mums šiandien, kad buvo. Renovacija. Laiptinėj alasas- išeinu, ir aš nes reik sugaudyti darbininkus ir susitarti dėl darbų laiko. Išeina kaimynė. Durys praviros Lapei nr1 sakau- uždaryk Trišę. Trišė išgirdusi- tik šmirkšt ( na vaizdas kaip Grikis šmurkšt) pro visas kojas- ir su pakelta uodega laukan. Lapė iš paskos- jai šmurkš nei šmirkšt greitai nepasiseka- nes stumdosi pro pilvus o ne pro kojas. išlekia laukan. Ir po kurio laiko grįžta su pabėgėle rankose. Išsišiepusi , kad net breketai matosi- ir sako- Trišė tik nagus pasigaląsti į medį norėjo. Na katės žvilgsnis sakė ką kitą- "bėgau gaudyti balandžių- bet žiū- mane vejasi- tai apsimečiau, kad nagus galandu". O iš esmės- greičiau baigtųsi ta renovacija- bo katės raminantys jau baigiasi- bijo ji to triukšmo ir neranda, kur nuo jo pasislėpti.
Atsakyti