Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(finy @ 2018 08 14, 11:23)
Hm... nuo senos dujines manau valymas biski skiriasi  biggrin.gif

O "biški" Jus išgelbės?
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2018 08 13, 22:47)
Kaip sunku išsirinkti, kaip suprantu tos orkaites turi ir daugia funkcinių viryklių programas, ir be garu programos. Ir kainos ju didesnes, nežinau ką pasirinkti 🤔

Tik pagal savo poreikius bet tikrai ne kitų rekomendacijomis....gali prisipirkti su garais bet tai juose nieko negaminti....arba atvirščiai pradėti gamini šedevrus...viskas priklauso tik nuo Jūsų mėgstate gaminti tada garinė orkaitė Jums jai ne tada neverta investuoti.
Papildyta:
QUOTE(Diliuke @ 2018 08 14, 01:03)
<p>Sveiki.</p><p></p><p>Ieškome orkaitės su garais (garinįdp p. Labiau linkstu link valymo garais, o ne pirolizės. Tada kas būtų užraktas nuo vaikų, teleskopiniai bėgeliai. Ką galėtumėte pasiūlyti, modelius kokius? Biudžetas iki 600 eur, bet norėtųs ir dar mažiau biggrin.gif </p><p></p><p></p>

Electrolux EOB8757AOX arba EOB8757ZOZ
Atsakyti
QUOTE(Diliuke @ 2018 08 14, 02:03)
Ieškome orkaitės su garais (garinįdp p. Labiau linkstu link valymo garais, o ne pirolizės. Tada kas būtų užraktas nuo vaikų, teleskopiniai bėgeliai. Ką galėtumėte pasiūlyti, modelius kokius? Biudžetas iki 600 eur, bet norėtųs ir dar mažiau

Jamie Oliver siūlo BQ1VD6T131 - gal ko ir nėra, ką čia prirašėte. Bet yra tai apie ką nei nežinojote. Kaina vos per 500€ ir būsite kaip Maestro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 14 rugpjūčio 2018 - 17:32

Chebryte, o kaip dėl garantinio serviso Siemens technikai, kurią oficialiai nebeįveža į Lietuvą nuo 2018-01? Man aiškino, kad bus problemų.

Ir dar Bosch EcoClean sistemą reikia keisti po 5 metų naudojimo - tai kaip ir išauga technikos kaina (apie 100 eur)

Atsakyti
QUOTE(zorzet @ 2018 08 16, 19:40)
Ir dar Bosch EcoClean sistemą reikia keisti po 5 metų naudojimo - tai kaip ir išauga technikos kaina (apie 100 eur)

Ir dar: kur tokių "vėjų" prisigaudėte?
Atsakyti
QUOTE(zorzet @ 2018 08 16, 18:40)
<p>Chebryte, o kaip dėl garantinio serviso Siemens technikai, kurią oficialiai nebeįveža į Lietuvą nuo 2018-01? Man aiškino, kad bus problemų.</p><p></p><p>Ir dar Bosch EcoClean sistemą reikia keisti po 5 metų naudojimo - tai kaip ir išauga technikos kaina (apie 100 eur)</p>

Viska ka rasote yra tik isgalvotos istorijos pirkejams.
Su Siemens ivezta produkcija jokiu problemu nekilo ir nekils
EcoClean sistemą keisti nereikia nei po 5 metu nei po 15 metu.

Atsakyti

Technoramoje "pripūtė"  :tomato: - tai pas ką pirkti techniką? Blin, išsirinkau su jūsų rekoemndacijomis, o pardavėjai tokius "perlus" beria. Aš suprantu, kad jie neturi mano pasirinktų konkrečių modelių, bet jie irgi teisūs - kad Siemens baiginėjasi, o įsiveža Lenkijos rinkai skirtus modelius. O jei tikrai prireiks garantinio po 1,5 m?  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(zorzet @ 2018 08 17, 11:03)
Aš suprantu, kad jie neturi mano pasirinktų konkrečių modelių, bet jie irgi teisūs - kad Siemens baiginėjasi, o įsiveža Lenkijos rinkai skirtus modelius. O jei tikrai prireiks garantinio po 1,5 m? 

Automobilis Jūsų kiek metų kaip nebe naujas modelis? O jei prireiks remonto? Kur gausite dalių?
Kodėl manote, kad su buitine technika kitaip? Juo labiau, kad BSH garantijos PASAULINĖS. Servisas Lietuvoje aptarnavo prekinį ženklą NEFF dar tada, kai apie jį Rytų Europoje mažai kas girdėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 17 rugpjūčio 2018 - 09:48
QUOTE(zorzet @ 2018 08 17, 10:03)
<p>Technoramoje "pripūtė"  tomato.gif - tai pas ką pirkti techniką? Blin, išsirinkau su jūsų rekoemndacijomis, o pardavėjai tokius "perlus" beria. Aš suprantu, kad jie neturi mano pasirinktų konkrečių modelių, bet jie irgi teisūs - kad Siemens baiginėjasi, o įsiveža Lenkijos rinkai skirtus modelius. O jei tikrai prireiks garantinio po 1,5 m?  hmm.gif​ </p><p></p>

Miela Zorzet lai veza is kur nori Siemens taiso ja dabar ir taisys visada......jokiu problemu netiks nei su garantiniu nei su detalemis
Atsakyti

AČIŪ jums konsultantai jūs mūsų brangieji! Nenuilsdami mus šviečiate ir aiškinate smulkmenas  :4u:  :4u: 

Grįžtu prie savo senųjų pasirinkimų.

Atsakyti

Dar tada klausimėlis - jei mano technika bus BOSCH arba SIEMENS ir nesvarbu per kokį pardavėją pirkta - tai garantinis servisas bus iš BSH?

Atsakyti
QUOTE(zorzet @ 2018 08 17, 12:02)
<p>Dar tada klausimėlis - jei mano technika bus BOSCH arba SIEMENS ir nesvarbu per kokį pardavėją pirkta - tai garantinis servisas bus iš BSH?</p>

Be abejone...... 4u.gif svarbu tureti dokumenta kuriame surasyta modeliai
Atsakyti