QUOTE(kaulazs @ 2018 09 13, 14:09)
<p>Žiūriu tarp pasiūlytų modelių kaina nemažai skiriasi, bet bent taip lyginant tai jos panašios, AEG + garu programa daugiau, ir kaip suprantu valymas vienodas " garais", tad tada tik klausimas ar verta primest ta pora šimtukų...
</p>
Modelis
EOB8757ZOZ
Sensorinis valdymas Omega (9 automatinės programos, mėgstama programa, elektroninė temperatūros kontrolė 30-230 °C, kepimo temperatūros ir likusios šilumos parodymai, kepimo laiko parodymai, temperatūros pasiūlymas pasirinkus režimą)
Turi štai tokias garų programas
1.Duona (Naudokite šią funkciją duonai ir bandelėms kepti ir gausite labai gerus, profesionalius rezultatus traškumo, spalvos ir plutelės blizgesio atžvilgiu.)
2.Pašildymas Garais(Pašildant maistą garuose neišdžiūsta jo paviršius.
Karštis švelniai ir vienodai pasiskirsto, todėl atkuriamas kaip ką tik pagaminto maisto
skonis ir kvapas. Ši funkcija gali būti naudojama maistui šildyti tiesiai lėkštėje. Tuo pačiu
metu galite šildyti daugiau nei vieną lėkštę,naudodami skirtingas lentynų padėtis.)
3.Garai+karštas oras 25%-75%(Duonai, dideliems mėsos gabalams kepti arba atvėsintiems ir užšaldytiems produktams atšildyti.)
4.Garai+karštas oras 50%-50% (Patiekalams, turintiems daug drėgmės, kremui iš kiaušinių ir pieno bei troškiniams gaminti ir žuviai troškinti.)
5.Kepimas garuose 100% (Daržovėms, žuviai, bulvėms,ryžiams, makaronams arba specialiems garnyrams gaminti)
Modelis
BSE782320B
Meniu Lietuvių kalba
180 automatinių programų
20 mėgstamiausių programų atmintis ir 75 receptų
SenseCook - į orkaitę integruotas taškinis maisto termometras, geresniems kepimo rezultatams pasiekti
1.Duona (Naudokite šią funkciją duonai ir bandelėms kepti ir gausite labai gerus, profesionalius rezultatus traškumo, spalvos ir plutelės blizgesio atžvilgiu.)
2.Pašildymas Garais(Pašildant maistą garuose neišdžiūsta jo paviršius.
Karštis švelniai ir vienodai pasiskirsto, todėl atkuriamas kaip ką tik pagaminto maisto
skonis ir kvapas. Ši funkcija gali būti naudojama maistui šildyti tiesiai lėkštėje. Tuo pačiu
metu galite šildyti daugiau nei vieną lėkštę,naudodami skirtingas lentynų padėtis.)
3.Garai+karštas oras 25%-75%(Duonai, dideliems mėsos gabalams kepti arba atvėsintiems ir užšaldytiems produktams atšildyti.)
4.Garai+karštas oras 50%-50% (Patiekalams, turintiems daug drėgmės, kremui iš kiaušinių ir pieno bei troškiniams gaminti ir žuviai troškinti.)
5.Kepimas garuose 100% (Daržovėms, žuviai, bulvėms,ryžiams, makaronams arba specialiems garnyrams gaminti)
6.Tešlos kėlimas(Garų drėkinamasis poveikis pagerina ir paspartina tešlos kėlimą,
apsaugo nuo paviršių išdžiūvimo ir išlaiko tešlą elastinga.
7.Atšildymas su garais (Šią funkciją galima naudoti šaldytam maistui, pavyzdžiui, daržovėms ir vaisiams, atšildyti.)
8.Lėkščių pašildymas(Lėkštėms pašildyti patiekiant maistą.)
9.Konservavimas
10.Džiovinimas(Džiovinti pjaustytus vaisius, daržoves ir grybus.
Tai va čia galima pręsti ar verta Jums primesti tuos kelis šimtukus.