QUOTE(gyzzmoltu @ 2018 10 04, 20:46)
<p>Labas vakaras, dar karta as su savo neapsisprendimais..</p><p>Gartraukis : Elica Filo IX/A/60 // Falmec CGIW 50 // 0 (ar verta rinktis istraukiama?)</p><p>Saldytuvas : Liebherr ICBN 3376</p><p>Kaitlente: Bosch PXX675DC1E keiciu i PXE675DE4E</p><p>Indaplove : Bosch SMV88TX46E keiciu i SMV68TX06E</p><p>Skalbimo masina : Miele WCI 670 WPS arba Miele WMH 122 WPS</p><p>Dziovykle: Miele TMG 840WP arba Miele TCW 530 WP</p><p>Orkaite : <span style="background-color:rgb(249,249,249);font-style:italic;">HS658GXS1 arba </span>HNG6764B6 (nelabai suprantu skirtumo tarp 100proc ir daliniu garu) gal galit paaiskinti?</p><p></p><p>aciu</p>
Realybėje ar matete firmos Falmec gartraukius? Jai ne siūlau pasižiūrėti aš asmeniškai siūlau pasilikti prie Elica Filo IX/A/60,ištraukiamo nerekomenduočiau
Dėl kaitlentės tai aišku keista.....nekeisčiau į PXE675DE4E
Na o dėl orkaitės tai vienoje rasite štai tokias garų programas
1. Pašildymas 80180 °C (Lėkštėse patiekiamiems patiekalams, garai užtikrina, kad maistas neišdžius)
2. Tešlos kildinimas. 3050 °C (Mielinei ir raugintai tešlai)
Kitoje rasite štai tokias garų programas
1. Garinimas 30100 °C (Daržovėms, žuviai, priedams, vaisių sultims sunkti ir nuplikyti)
2.Pašildymas 80180 °C (Lėkštėse patiekiamiems patiekalams, garai užtikrina, kad maistas neišdžius)
3. Tešlos kildinimas. 3050 °C (Mielinei ir raugintai tešlai)
4. Atitirpinimas 3060 °C (Daržovėms ir vaisiams)