Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 04, 19:17)
Tai neatsakysit? unsure.gif

Jau Jums atsakiau ...nekomentuosiu to pačio....pasikartosiu Jums jai nesuprantate tai čia jau kita bėda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 04 lapkričio 2018 - 19:23
QUOTE(Kikker @ 2018 11 04, 20:28)
aš išsakau savo nuomone sutinku su gamintoju informcija kopinu ją ir perduodu kitiems vartotojams.

Jei kopijuojat gamintojo informaciją, nereikia jos iškraipyt ar praleist esminių detalių. Va tas gamintojo sakinys: "Dėl išorinio garų generavimo ir nerūdijančiojo plieno orkaitės vidaus, itin paprastas "Miele" garinės orkaitės valymas. Jokių varginančių kalkių nuosėdų maisto ruošimo skyriuje." Kalkių nebūna dėl to, kad yra garų generatorius, o ne dėl to, kad yra nerūdijančiojo plieno vidus. Tokius generatorius turi ir dauguma "kombi" orkaičių
Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2018 11 04, 21:18)
Jau Jums atsakiau ...nekomentuosiu to pačio....pasikartosiu Jums jainesuprantatae tai čia jau kita bėda...

Tik pasakykit, kodėl rašėt, kad "Tikrų garinių orkaičių vidus pagamintas iš nerūdyjančio plieno todėl gaunate lengvą valyma +jokių varginančių kalkių nuosėdų maisto ruošimo skyriuje" Ar Jūs įsivaizduojat, kad prie nerūdijančiojo plieno kalkės nekimba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bezdzioniukas: 04 lapkričio 2018 - 19:26
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 04, 19:22)
Jei kopijuojat gamintojo informaciją, nereikia jos iškraipyt ar praleist esminių detalių. Va tas gamintojo sakinys: "Dėl išorinio garų generavimo ir nerūdijančiojo plieno orkaitės vidaus, itin paprastas "Miele" garinės orkaitės valymas. Jokių varginančių kalkių nuosėdų maisto ruošimo skyriuje." Kalkių nebūna dėl to, kad yra garų generatorius, o ne dėl to, kad yra nerūdijančiojo plieno vidus. Tokius generatorius turi ir dauguma "kombi" orkaičių

Na Jums tai iškraipyta informacija man ne ....rašiau taip kaip aš ją suprantu jai Jums trūksta informacijos Jus einate į Miele ir skaitote kad Jums būtu aiškiau...Na jai Jūs galvojate kad Jūsų orkaitėje nėra kalkių tai aš daugiau neturiu apie ką su Jumis diskutuoti....sekmės naudojime tikiuosi ši orkaitė patenkins Jūsų lūkesčiu ir gedimo atveju nebus.....net kai turite tokia orkaite nelabai skaitote instrukcijas
'PERSPĖJIMAS!
Po kiekvieno naudojimo nusausinkite garų generatorių. Sugerkite vandenį kempine.
Jei yra kalkių nuosėdų,actu.
O jau kelinta karta vis rašote kad pas mane orkaiteje drėgmės nėra nėra ką sausint...Žodžiu Jūs nematote skirtumo tarp tikros garinės orkaitės ir Combi aš matau....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 04 lapkričio 2018 - 19:33
QUOTE(Kikker @ 2018 11 04, 21:29)
Na Jums tai iškraipyta informacija man ne ....rašiau taip kaip aš ją suprantu jai Jums trūksta informacijos Jus einate į Miele ir skaitote kad Jums būtu aiškiau...

Tai gal geriau reikėjo iškart nuorodą įdėt į tą puslapį, nes tada tikrai būtų aiškiau. Dabar mintį iškraipėt ir tiek
Papildyta:
Po kiekvieno naudojimo nusausinkite garų generatorių.

Garų generatorius viduje, nelabai jo išeis nusausinti. Vėl su kažkuo sumaišėte
Papildyta:
Na jai Jūs galvojate kad Jūsų orkaitėje nėra kalkių tai aš daugiau neturiu apie ką su Jumis diskutuoti....

Kur aš sakiau, kad orkaitėje nėra kalkių? Nėra " varginančių kalkių nuosėdų maisto ruošimo skyriuje". Kada jos pradės vargint? unsure.gif
Papildyta:
O jau kelinta karta vis rašote kad pas mane orkaiteje drėgmės nėra nėra ką sausint...

Kur rašiau, kad nėra drėgmės. Rašiau tik, kad ji dažniausiai išgaruoja, kol orkaitė atvėsta. Įkaitusios gi nesausinsi
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 04, 19:44)
Tai gal geriau reikėjo iškart nuorodą įdėt į tą puslapį, nes tada tikrai būtų aiškiau. Dabar mintį iškraipėt ir tiek
Papildyta:

Garų generatorius viduje, nelabai jo išeis nusausinti. Vėl su kažkuo sumaišėte
Papildyta:

Kur aš sakiau, kad orkaitėje nėra kalkių? Nėra " varginančių kalkių nuosėdų maisto ruošimo skyriuje". Kada jos pradės vargint? unsure.gif

Jums dar karta sakau jai Jūs galvojate kad iškraipiau tai tik Jūsų bėda....aš kaip supratau taip ir parašiau .....
Na kaip visada užėjau į gamintoju puslapį garinių orkaičių priežiūra ir radau info....jai Jums tokia info netinka užeikite ir įdėmiai skaitykite...Pradės čia tik laiko klausimas ......labai greitai išgaruoja iš Jūsų orkaitės drėgmę kai naudojate 100% labai smalsu būtų pamatyti tą greitą džiovinimo procesą.....jai dar parašytumete kad baigus kepima garuose įjungiu orkaite kurios temperatūra 60-70 ir taip sausinu tada taip sutikčiau kad tai greitesnis procesas nei kiekviena karta sausinti orkaite bet minusas tai kad visi nešvarumai nepasišalina.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 04 lapkričio 2018 - 19:56
QUOTE(Kikker @ 2018 11 04, 21:52)
Jums dar karta sakau jai Jūs galvojate kad iškraipiau tai tik Jūsų bėda....aš kaip supratau taip ir parašiau .....
Na kaip visada užėjau į gamintoju puslapį garinių orkaičių priežiūra ir radau info....jai Jums tokia info netinka užeikite ir įdėmiai skaitykite...Pradės čia tik laiko klausimas ......

Radote info, išsirinkote, kas Jums tinka ir išėjo: "Tikrų garinių orkaičių vidus pagamintas iš nerūdyjančio plieno todėl gaunate lengvą valyma +jokių varginančių kalkių nuosėdų maisto ruošimo skyriuje". Kodėl dėl nerūdijančiojo plieno turi dingt varginančios kalkių nuosėdos? Kam rašyt tokią nesąmonę? Juk tikrai pati žinot, kad nerūdijantysis plienas kalkių nepanaikina.

Papildyta:
QUOTE(Kikker @ 2018 11 04, 21:52)
labai greitai išgaruoja iš Jūsų orkaitės drėgmę kai naudojate 100% labai smalsu būtų pamatyti tą greitą džiovinimo procesą.....

Kol pavalgau, dažniausiai nebebūna ką sausint. Galit tikėt, galit ne. Yra ten tokia funkcija: Maisto gaminimo garuose pabaigoje aušinimo ventiliatorius veikia greičiau, kad pašalintų garus.
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 04, 20:05)
Radote info, išsirinkote, kas Jums tinka ir išėjo: "Tikrų garinių orkaičių vidus pagamintas iš nerūdyjančio plieno todėl gaunate lengvą valyma +jokių varginančių kalkių nuosėdų maisto ruošimo skyriuje". Kodėl dėl nerūdijančiojo plieno turi dingt varginančios kalkių nuosėdos? Kam rašyt tokią nesąmonę? Juk tikrai pati žinot, kad nerūdijantysis plienas kalkių nepanaikina.

Papildyta:

Kol pavalgau, dažniausiai nebebūna ką sausint. Galit tikėt, galit ne. Yra ten tokia funkcija: Maisto gaminimo garuose pabaigoje aušinimo ventiliatorius veikia greičiau, kad pašalintų garus.

Išėjo kaip išėjo....Jums nesuprantama kitam aišku....Jums nesamonė man samonę.Kas Jums valgoma man nevalgoma kas Jums kvepia man smirda.Mes skirtingi turime savo nuomne kaip mokame taip ir išreikškiam kam nepatinka neskaitom,paliekam savo informacija kuri bus naudinga kitiems ....Na tikiuosi ant Jūsų emalės kalkių nenusės.O dėl valymo tai rūpinkitės Jūs čia Jūsų orkaitė Jums geriau žinoti kada tas venteliatorius sukasi greičiau o kada lėčiau kad pašalinti tuos garus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 04 lapkričio 2018 - 20:27
QUOTE(Kikker @ 2018 11 04, 22:57)
Pasikartosiu kaip Jūs suprantate tai čia tik Jūsų asmeninis reikalas.....

O kaip Jūs pati suprantate? Kaip parašėte? Kad dėl nerūdijančiojo plieno kalkių nesusidaro? rolleyes.gif Va Jūsų mintis: Tikrų garinių orkaičių vidus pagamintas iš nerūdyjančio plieno todėl gaunate lengvą valyma +jokių varginančių kalkių nuosėdų
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 04, 21:05)
O kaip Jūs pati suprantate? Kaip parašėte? Kad dėl nerūdijančiojo plieno kalkių nesusidaro?  rolleyes.gif  Va Jūsų mintis: Tikrų garinių orkaičių vidus pagamintas iš nerūdyjančio plieno todėl gaunate lengvą valyma +jokių varginančių kalkių nuosėdų

Kaip suprantu taip ir parašiau......jai Jūs kažko nesuprantate einate į gamintojo puslapį ir pasipildote trūkstamos informacijos.....
Dar prie to pačio visi čia ne kopina o gerai žino tai Jums tad iš Bosch gamntojo garinių orkaičių aprašymo''kopinu''čia Jums info kad nerašytumete...
''Drėgmė kameroje: jei kameroje per ilgai išlieka drėgmė, gali prasidėti korozija. Baigę naudoti išsausinkite kamerą. Drėgnų maisto produktų ilgai nelaikykite uždarytoje kameroje. Kameroje nelaikykite maisto''Kur tas greitas venteliatoriaus veikimas nelabai įskaitomas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 04 lapkričio 2018 - 21:19
QUOTE(Kikker @ 2018 11 04, 23:16)
Dar prie to pačio visi čia ne kopina o gerai žino tai Jums tad iš Bosch gamntojo garinių orkaičių aprašymo''kopinu''čia Jums info kad nerašytumete...
''Drėgmė kameroje: jei kameroje per ilgai išlieka drėgmė, gali prasidėti korozija. Baigę naudoti išsausinkite kamerą. Drėgnų maisto produktų ilgai nelaikykite uždarytoje kameroje. Kameroje nelaikykite maisto''Kur tas greitas venteliatoriaus veikimas nelabai įskaitomas...

Atsisiųskit AEG BSK892330M vadovą ir pasiskaitykit, 13 psl rasite: Maisto gaminimo garuose pabaigoje aušinimo ventiliatorius veikia greičiau, kad pašalintų garus.
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2018 11 04, 21:25)
Atsisiųskit AEG  vadovą ir pasiskaitykit, 13 psl rasite: Maisto gaminimo garuose pabaigoje aušinimo ventiliatorius veikia greičiau, kad pašalintų garus.

Viršuje rasite dar viena info kurios Jūs nenorite ar nemokate paskaityti...
Po gaminimo garuose garai gali kondensuotis ertmės apačioje.Visuomet išsausinkite ertmę, kai prietaisas atvės.Palikite prietaisą visiškai išdžiūti atviromis durelėmis. Jeigu norite paspartinti džiovinimą, galite uždaryti dureles ir kaitinti prietaisą, naudodami funkciją Karšto Oro Srautas 150 °C temperatūra maždaug 15 minučių.bet koks džiovnimas tik minusas bet ne pliusas
Pasikartosiu kas perka garine orkaite intrukcija skaityti įdėmiai ir prietaisą prižiūrėti
Jums linkiu nei kalkių nei drėgmės orkaitėje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 04 lapkričio 2018 - 21:36
Dar šiek tiek info gal kam bus labai naudinga čia iš Bosch garinęs orkaitės HSG856X.6
Įspėjimas – Pavojus dėl magnetizmo!
Valdymo skydelyje arba valdymo elementuose yra įmontuoti nuolatiniai magnetai. Jie gali turėti įtakos elektroninių implantų, pvz., širdies stimuliatorių ar insulino pompų, veikimui. Todėl asmenys, nešiojantys elektroninius implantus, turi nuo valdymo skydelio stovėti mažiausiai 10 cm
Atsakyti