Įkraunama...
Įkraunama...

Kaitlentės, orkaitės, viryklės - 20

QUOTE(laisvas2020 @ 2019 05 24, 17:25)
Ir kokia indukcine <strong>balta kaitlente</strong> patarsit prie sios orkaites Elektrolux EOC5751FOV

Electrolux LIV63430BW
Electrolux EIV63440BW
Atsakyti
QUOTE(Marakas Nemarakas @ 2019 05 24, 20:32)
sugedus senai orkaitei, ieškome naujos  kaitlentės ir orkaitės, Biudžetas 800-1200. Domina: Dydis 60  Gaminimas su garais (turime garų puodą, tai tokiu būdu gamina dažnai) Teleskopiniai bėgeliai Savaiminis išsivalymas (svarbiausia,kad nereikėtų jos grandyti ;))  Gamintojai: Bosch, Elektrolux, Siemens, AEG (nežinau kuris kokybiškiausias - patarkite. Prieš tai turėjome parasta Elektrolux'ą atlaikė 5 metus) Kaitlentė indukcinė, lengvai valdoma. Dydis 60

Bosch HRG6753S2 (pirolizė, garai, 2 lygių bėgeliai) + PIE631FB1E (patogus valdymas) - 1300€
Electrolux EOC8P31Z (pirolizė, garai, bėgeliai) + EIT61443B (patogus valdymas) - 1000€
Atsakyti
QUOTE(Marakas Nemarakas @ 2019 05 24, 19:32)
<p>Sveiki,</p><p></p><p>sugedus senai orkaitei, ieškome naujos  kaitlentės ir orkaitės, Biudžetas 800-1200.</p><p></p><p>Domina:</p><p>Dydis 60</p><p>Gaminimas su garais (turime garų puodą, tai tokiu būdu gamina dažnai)</p><p>Teleskopiniai bėgeliai</p><p>Savaiminis išsivalymas (svarbiausia,kad nereikėtų jos grandyti ;))</p><p>Gamintojai: Bosch, Elektrolux, Siemens, AEG (nežinau kuris kokybiškiausias - patarkite. Prieš tai turėjome parasta Elektrolux'ą atlaikė 5 metus)</p><p></p><p>Kaitlentė indukcinė, lengvai valdoma. Dydis 60</p><p></p>

Pirksite orkaite su garais nelabai bus reikalinga pirolize.....todėl siūlau visgi pasižiūrėti modelį AEG BSE782320B
Gaunate 11 kepimo režimų (30-230 °C) + 9 specialių funkcijų
180 automatinių programų,20 mėgstamiausių programų atmintis ir 75 receptų
SenseCook - į orkaitę integruotas taškinis maisto termometras, geresniems kepimo rezultatams pasiekti,teleskopiniai bėgeliai TR1LFSTV,švelnus durelių uždarymas "SoftMotion™",ThermiC°Air karščio paskirstymo sistema,meniu LT kalba
Kaitlente AEG IKE64450XB (su rėmeliu) arba su nuožulniais krašteliais AEG IKE64441FB
Atsakyti

Labas rytas,

dėkui už atsakymą speedy

Gal žinote kur pagaminti (Vokietija?)

Bosch HRG6753S2 (pirolizė, garai, 2 lygių bėgeliai) + PIE631FB1E (patogus valdymas) - 1300€

Electrolux EOC8P31Z (pirolizė, garai, bėgeliai) + EIT61443B (patogus valdymas) - 1000€


Patikimumu prasme, kaip manote, kuris komplektas patikimesnis, kokybiškesnis?

Atsakyti

Labas rytas,

Kikker jei orkaite bus be pirolizes, kaip su jos valymu ar nebus didelių vargų.  Ar ji turi kokį išsivalymo funkciją?

Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2019 04 28, 15:35)
Apie "SteamCrisp" nežinau, greičiausiai bus kažkas panašaus į "drėgmė maža". Dėl apskrudimo, skoniai nevienodi. Jei mėgstat smarkiai apskrudusią, iki juodumo, tada gal į tikrą garinę neverta investuot. Man, pvz., patinka aukso spalvos, tai tikra garinė 100 proc pasiteisino. Pvz kokį apkepą kepu su vidutiniu lygiu, tada pats tas, viršus nepajuoduoja, o tik gražiai pagelsta. Kepiau žąsį, iš pradžių su dideliu garų lygiu, tada padariau vidutinį ir dar kepiau, kad pagelstų tiek, kiek norisi. Su tom pusiau garinėm taip neišeitų
Papildyta:

Maišelius naudoju pačius pigiausius iš Lidlo, vakuumavimo aparata irgi. Tinka bet kokie, svarbu, kad oras būtų išsiurbtas.
Pasiteisino irgi, pvz is pigios jautienos dalies galima pagaminti minkštą ir sultingą kepsnį, nebūtina pirkti jautienos išpjovą. Be galo skani kalakuto krūtinėlė, lašišos file. Tik tokiu atveju plutelės nebus, norint galima po to keptuvėj apkepinti

Siūlau asmeniškai per AŽ pabendrauti dėl garinės orkaitės naudojimo ir priežiūros .Štai čia tas vartotojas kuris turi orkaite su garai be pirolizės ir tik jis gali atsakyti ar jis vargsta su valymu ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marakas Nemarakas @ 2019 05 25, 11:29)
Gal žinote kur pagaminti (Vokietija?)

HRG6753S2 - Vokietija.
PIE631FB1E - Ispanija.
EOC8P31Z - Vokietija.
EIT61443B - Vokietija.
Jei pastoviai naudosite funkciją 100% garai, tai valyti nebus sunku. Jei teikiate prioritetą normaliam maistui, geriau pirolizė. O tas daržoves garinti galėsite savo garpuodyje ir toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 gegužės 2019 - 10:25
QUOTE(Marakas Nemarakas @ 2019 05 24, 19:32)
Gaminimas su garais (turime garų puodą, tai tokiu būdu gamina dažnai)

Esu kelis garų puodus išbandęs, dabar turiu AEG tikrą garinę orkaitę. Nesulyginami dalykai. Jei bent retkarčiais verdate garuose, garinę orkaitę tikrai verta rinktis
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniukas @ 2019 05 25, 13:03)
Esu kelis garų puodus išbandęs, dabar turiu AEG tikrą garinę orkaitę. Nesulyginami dalykai. Jei bent retkarčiais verdate garuose, garinę orkaitę tikrai verta rinktis

Nemėgstu visokių šutintų garuose mėsų, o daržovės garnyrui puikiai garinasi ir greitpuodyje. Beje, ten dar geriau - galima pažaisti su garai+slėgis kombinacijomis biggrin.gif
P.S. bet nesiruošiu piršti savo nuomonės ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 gegužės 2019 - 11:09
QUOTE(speedy @ 2019 05 25, 12:07)
Nemėgstu visokių šutintų garuose mėsų

Greitpuodyje ar tuose garų puoduose šutintų mėsų aš irgi nemėgstu. Daržovių irgi
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2019 05 25, 12:07)
o daržovės garnyrui puikiai garinasi ir greitpuodyje

Jei jum to užtenka - puiku. Vienas pažįstamas net ir orkaitės neturi ir sako, kad jam nereikia, nes viskas "puikiai išsikepa" ant keptuvės. Nevienodi skoniai, nevienodi ir poreikiai. Dėl to nereikia visų savo matu matuoti
Atsakyti
Realiame gyvenime, kas supranta apie maistą ir moka gerai gaminti be tokių orkaičių, jose niekaip negali išgauti atitinkamo rezultato rolleyes.gif
Garinės orkaitės skirtos tiems, kas nelabai moka gaminti - tada, atseit, visi "galės gaminti maistą kaip virtuvės šefai" (tokių orkaičių buitinio varianto sumanytojų šūkis) - rezultatas būna kiek geresnis, nei nieko ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 gegužės 2019 - 11:36
Kas nemėgsta šutintų garuose mėsų renkasi tokias orkaitėje eančias programas kaip:
1 garų programa 50%garų-50% karšto oro .Patiekalams, turintiems daug drėgmės, ir žuviai troškinti, kremui iš kiaušinių ir pieno bei troškiniams gaminti.

2 garų programa 25% garai-75% karšto oro.Duonai, dideliems mėsos gabalams kepti arba
atvėsintiems ir užšaldytiems produktams atšildyti.

3 garų programa 100% garai .Daržovėms, žuviai,bulvėms, ryžiams, makaronams arba specialiems garnyrams gaminti.Todėl ši programa nebūtinai šutinti mėsą.

4 garų programa kepti duonai

5 garų programa tešlos kildinimas.Mielinės tešlos kontroliuojamam kildinimui prieš kepimą.

6 garų prorama kitos tėšlos kildinimui.Garų drėkinamasis poveikis pagerina ir paspartina
tešlos kėlimą,apsaugo nuo paviršių išdžiūvimo ir išlaiko tešlą elastinga.

7 garų programa tai maisto pašildinimas .Užtrunka 10-15 min bet pašildant maistą garuose neišdžiūsta jo paviršius. Karštis švelniai ir vienodai pasiskirsto,todėl atkuriamas
kaip ką tik pagaminto maisto skonis ir kvapas.Ši funkcija gali būti naudojama maistui
šildyti tiesiai lėkštėje.Tuo pačiu metu galite šildyti daugiau nei vieną lėkštę, naudodami
skirtingas lentynų padėtis.

8 garų programa tai atšildymas garais.

Na ir visokios papildomos programos kaip lėkščių pašildymas,šilumos palaikymas,konservavimas ,džiovinimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 25 gegužės 2019 - 12:53