Apie "SteamCrisp" nežinau, greičiausiai bus kažkas panašaus į "drėgmė maža". Dėl apskrudimo, skoniai nevienodi. Jei mėgstat smarkiai apskrudusią, iki juodumo, tada gal į tikrą garinę neverta investuot. Man, pvz., patinka aukso spalvos, tai tikra garinė 100 proc pasiteisino. Pvz kokį apkepą kepu su vidutiniu lygiu, tada pats tas, viršus nepajuoduoja, o tik gražiai pagelsta. Kepiau žąsį, iš pradžių su dideliu garų lygiu, tada padariau vidutinį ir dar kepiau, kad pagelstų tiek, kiek norisi. Su tom pusiau garinėm taip neišeitų
Papildyta:
Maišelius naudoju pačius pigiausius iš Lidlo, vakuumavimo aparata irgi. Tinka bet kokie, svarbu, kad oras būtų išsiurbtas.
Pasiteisino irgi, pvz is pigios jautienos dalies galima pagaminti minkštą ir sultingą kepsnį, nebūtina pirkti jautienos išpjovą. Be galo skani kalakuto krūtinėlė, lašišos file. Tik tokiu atveju plutelės nebus, norint galima po to keptuvėj apkepinti
Siūlau asmeniškai per AŽ pabendrauti dėl garinės orkaitės naudojimo ir priežiūros .Štai čia tas vartotojas kuris turi orkaite su garai be pirolizės ir tik jis gali atsakyti ar jis vargsta su valymu ar ne