O kitiems realybėje atrodo gražiai
O kitiems realybėje atrodo gražiai
Pažiūrėjau ir ?
Sveiki, ieškau pagalbos. Reikia orkaitės. Senoji sugedo, bet reikia, kad tilptų į seną angą. Duomenis knygutėje randu tokius (angos): aukštis 570mm, plotis 560mm, gylis 550mm. Senąją orkaitę paveldėjom pirkdami būstą, virtuvinio komplekto keisti neplanuojam. Žiauriai noriu su pirolize ir kad derėtų reiktų plieno spalvos. Viskas. Daugiau reikalavimų neturiu. Padėkit, nes man tai nieko rast nepavyksta....Arba netelpa arba pati paprasčiausia. O aš svajoju apie išsivalymo funkciją.
Kokioje knygutėje ? O pamatuoti negalite tiksliau, nes aukštis tai keistokas ... artimiausias Whirlpool OAKZ9 7961 SP IX, bet ir tai 572 mm.
Po teisybei tai aš nelabai suprantu kokius išmatavimus orkaičių aprašymuose pateikia tose el.parduotuvėse: ar ten tos dalies kuri įsikiša į baldus ar to pačio priekio, kuris šiek tiek didesnis būna. Senos orkaitės modelis Ardo HA 040X. Va čia radau išmatavimus https://bt.rozetka.c...a/12333/p12333/. Permatavau, tai atrodo jog atitinka kas parašyta.
Kalba ne apie konkrečios orkaitės matmenis, o apie tai, kaip padarytas baldas. Juk akivaizdu, kad nustipus orkaitei, tokio pačio modelio veikiausiai neberasite.
Dažniausiai, baldininkams nelabai svarbu, koks orkaitės modelis - spintelė daroma tam tikro standarto. Todėl išėmus vieną, galima įdėti kitą. Nebent Jūsų baldai gaminti baldininko karjeros pradžioje, kai jis buvo labai stropus (viską matavo) ir nelabai suprato kas ir kaip.
Laba diena, gal kas turit patirties ar patogu buityje naudoti juoda matine dujine kaitlente?
Geriau susilaikyti nuo juodo matinio pavišiau.....iųvalyti tai išvalysite bet po pirmo valymo prasikeiksite kad tokia turite