na jus cia man naujienu pazeret...o kodel negalima uz indaploves jokiu vamzdziu? ar del to, kad vietos nera, ar del to, kad kas nors ten kaista ir pan? pvz jei siek tiek prastrobuoti sienas ir ten vamzdzius sudet, taip galima? O tai jau man panika, kur man skalbenke det
Sveikos
na jus cia man naujienu pazeret...o kodel negalima uz indaploves jokiu vamzdziu? ar del to, kad vietos nera, ar del to, kad kas nors ten kaista ir pan? pvz jei siek tiek prastrobuoti sienas ir ten vamzdzius sudet, taip galima? O tai jau man panika, kur man skalbenke det
ji buvo suplanuota toj pacioj eilej kaip indaplove, t.y. kriaukle, indaplove, kaitlente ir tada skalbenke...
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 27, 18:16)
Siandien idomumo delei pabandziau tuos dvigubus stalcius tai lb dziaugiuosi kad pas save tokiu nedarau. Juos prikrautus vos atplesiau
norejosi dar su koja atsispirti kad atidaryt 
apie toki stalčių eina kalba?
Papildyta:
QUOTE(Savory @ 2016 09 28, 09:18)
Sveikos
ji buvo suplanuota toj pacioj eilej kaip indaplove, t.y. kriaukle, indaplove, kaitlente ir tada skalbenke...
kadangi indaplovė prisitraukia prie pat sienos
QUOTE(Šokoladė @ 2016 09 28, 08:23)
Aha, nebent gilesnis nei standartinis stalviršis būtų ir nereiktų iki galo prispausti
O jei skalbyklė neįmontuojama ir nelabai didelė (negili) nematau, kodėl nebūtų galima jos glaust kiek įmanoma arčiau.
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 09 27, 22:54)
Įmanoma. Pas mane lygiai taip ir padaryta - įvadai yra plautuvės dešinėje, ten kur stalčių blokas. Gylis? Tuoj pamatuosiu
Standartinių stalčių vidinis gylis - 47,5cm, stalčių ties vandens išvadais - 37,5cm. Viršutinis stalčiukas tame bloke standartinio gylio. Tai va - minus 10 cm. Tai tuose negiliuose laikau: virtuvinius rankšluosščius vienam, kitame pirkinių maišelius
Tada mažiau bardako su tais magnetukais
Galima su tokiais stalčiais gyventi, ne tragedija
Šaldikliui atskiros vietos, deja, nelabai matau, nebent katilinėj tilptų, bet ji labai maža
Jei labai norėsiu magnetukų, galėsiu pasikabint metalinę plokštę
O gal dar kas žinot, dėl kokios priežasties rekomenduojama turėt atskirus įvadus indaplovei? Rašo, kad dėl garso. Tai ar ūžimas per kraną girdisi, ar kažkokie kliurksėjimai?
QUOTE(Techies @ 2016 09 28, 12:26)
O gal dar kas žinot, dėl kokios priežasties rekomenduojama turėt atskirus įvadus indaplovei? Rašo, kad dėl garso. Tai ar ūžimas per kraną girdisi, ar kažkokie kliurksėjimai?
O gal kai nežinai, kad gali būti geriau, išvis jokio skirtumo ir bėdų? Indaplovė gi irgi ne penkis decibelus skleidžia.
Net nežinojau tokios rekomendacijos
QUOTE(Techies @ 2016 09 28, 11:26)
O gal kai nežinai, kad gali būti geriau, išvis jokio skirtumo ir bėdų? Indaplovė gi irgi ne penkis decibelus skleidžia.
aš tai sakyčiau kaip tik kad indaplovė puiki kriauklės sifono valymo priemonė
o garsai jei kažkokie ir girdisi tai man jie gyvent tikrai netrukdo
QUOTE(Juodai @ 2016 09 28, 11:49)
Net nežinojau tokios rekomendacijos
. Pas mus pajungta ji po plautuve, prie plautuvei tiekiamo vandens ir prie sifono vandens išbėgimui - berods, reiks dar apžiūrėti namuose. Atskirų įvadų indaplovei tikrai nėra
. Dažniausia indaplovę jungiu nakčiai, todėl ne tik kliuksėjimų, bet ir pačios indaplovės triukšmelio negirdžiu
. Bet kai įjungiu dieną, jokių kliuksėjimų per kraną negirdžiu
.
Pas mane nauja statyba. Indaploves vandens nubegimas jungsis i sifona po kriaukle. Padavimas po kriaukle, ivadas vienas ir kriauklei ir indaplovei.
Tai gal turima omeny tas garsas, kai vanduo išbėga iš indaolovės
. Tada girdisi toks lyg kriuokimas
, bet kiek jis trunka? Juokas
Gal kuri turite virtuve su kapucino spalvos akrilo plokste?
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 09 27, 18:16)
Siandien idomumo delei pabandziau tuos dvigubus stalcius tai lb dziaugiuosi kad pas save tokiu nedarau. Juos prikrautus vos atplesiau
norejosi dar su koja atsispirti kad atidaryt 
Norėčiau apginti dvigubą stalčių
QUOTE(Juodai @ 2016 09 28, 15:21)
Na štai, viens du, ir išspręsti mano klausimai, dabar galiu ramiai miegoti
QUOTE(Juodai @ 2016 09 27, 22:01)
Na taip, tačiau jas turbūt kasdien reikia valyti
... Tuo tarpu aš savųjų ko gero nė karto nesu valiusi
... Tai gal aš kokia nevala
... nu bet kad nereikia, gražios jos
.
Pas mane tokios:
http://www.etrukme.l...erija-aluminium WPY-313
Paprastos, labai patogios ir nebrangios. Sudėtos platesnės, tad paimti patogu. valosi lengvai, dėmės nelabai matosi.
Tik dabar norėčiau vario spalvos rankenėlių, ar truputį tamsintų
kasdien valinėti turbūt reikia blizgias rankenėles ir blizgias spinteles, ypač prieš saulę. Tada blizginimo niekada nebus per daug
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2016 09 28, 16:21)
Skaičiau statybų temą, kur vyrai diskutavo dėl atskirų nubėgimų - ale garsas didesnis, jei į tą patį vamzdį suteka. Taip, kliuksi kažkas ten, bet kažin, ar padarius atskirus visai nekliuksėtų
QUOTE(Juodai @ 2016 09 27, 21:01)
Na taip, tačiau jas turbūt kasdien reikia valyti
... Tuo tarpu aš savųjų ko gero nė karto nesu valiusi
... Tai gal aš kokia nevala
... nu bet kad nereikia, gražios jos
. Ko nepasakyčiau apie įfrezuotas vonios spintelės rankenėles - bože, kaip man jos nepatinka ir kaip kasdien reikia valinėtis 
Kadangi man labai ši tema aktuali, tai Noa supratau, kad valyti reikia ne rankenėles, o fasadus. Kadangi turėsiu blizgius baltus fasadus, kuriems priežiūros reikės daug, tai juos su įfrezuotomis rankenėlėmis valyti būtų daug paprasčiau, nes nereikėtų laviruoti dar ir tarp rankenėlių. Spėju, rinksiuosi jau geriau patogų valymą, o rankenėlių ergonomiškumas nukentės