knopke *virtuvė lb patiktu mano mamai
, čia apie spalvas kalbu.... žmonių skoniai skiriasi ir nieko tu čia nepadarysi...

QUOTE(Juodai @ 2016 10 04, 07:59)
Nu va... nei plautuvė, nei maišytuvas toli gražu ne klasikiniai, tai kodėl orkaitę ir kaitlentę pritempinėjat? Labai gerai klasikos temoje Noa apibūdino, kas yra klasika, o kas yra nesusipratimas - panašu, kad pas jus pastarasis galio gautis... Indukcinė (!) klasikinė kaitlentė? WTF?
Ko Jums ne klasikinis stilius? Kokia orkaitė matot? Kam tą orkaitę derinti prie rankenėlių spalvos? Čia skiriasi net baldų rankenelės. Ir čia, ir čia... Blogai atrodo? Nesuderinta?
Aš manyčiau, kad nevertos tos "klasikinės" orkaitės ir kaitlentės iš mūsų parduotuvių Jūsų virtuvės
. Išsirinkit normalią buitinę techniką, su reikiamom funkcijom ir būsit sau ramiai. Filingams ir šviestuvams ji netrukdys
.

Ko Jums ne klasikinis stilius? Kokia orkaitė matot? Kam tą orkaitę derinti prie rankenėlių spalvos? Čia skiriasi net baldų rankenelės. Ir čia, ir čia... Blogai atrodo? Nesuderinta?
Aš manyčiau, kad nevertos tos "klasikinės" orkaitės ir kaitlentės iš mūsų parduotuvių Jūsų virtuvės

Nu labai aciu už nuomonę

QUOTE(knopke* @ 2016 10 04, 09:44)
O kodėl nedarote balto virtuvinio? Tada nesvarbu kokia sienų spalva - ar smėlinė, ar šampaninė (nors man, neskiriančiai apalvų, jos visos beige

baltas buvo mintyse ir vis dar kirba :Dtik vyro neikalbu, sake bus ligonine
QUOTE(knopke* @ 2016 10 04, 09:49)
Tai kad ligininės nabaltos

QUOTE(knopke* @ 2016 10 04, 08:49)
Mūsų sienos šviesiai kakavines, as taip vadinu, gal kitam smėlio ir pan

baldai ligoniniu
labai grazius balus baldus pasistate giminaiciai klinikoje, blizgios plokstes, man taip patiko, tai uzteko vyrui akies krasteliu pamatyt ir viskas...diskusija buvo baigta

QUOTE(panele Morta @ 2016 10 04, 09:46)
Tik man dar įdomu kitas derinys, jei stalvirsis ir sienelė šviesaus medžio spalvos, o fasadai balti, gal kaitlente tokia smėlio atspalvio rinktis?
ar balta, kaip orkaitė?

Man atrodo, kad gražu būtų balta

QUOTE(Juodai @ 2016 10 04, 08:55)
Man atrodo, kad gražu būtų balta
. Su ta smėlio galima lengvai nepataikyti ir atrodys tada nekaip
.

Aciuu

QUOTE(*magnifique* @ 2016 10 04, 09:42)
Kai norejau daryti virtuve is kaindl champaign ir pridejusi lyginau su beige bei stengiausi rasti skirtumu, man pasirode, kad kaip tik sampanine net ciut ciut i pilksvuma
Puikumelus, sestadieni kraustomes, o mano franke chocolat bus po 4-5 sav

Puikumelus, sestadieni kraustomes, o mano franke chocolat bus po 4-5 sav

kokio modelio plautuvę išsirinkot?
QUOTE(Tanite @ 2016 10 04, 10:10)
kokio modelio plautuvę išsirinkot?
Serius 611-78

QUOTE(knopke* @ 2016 10 04, 08:44)
pirmoje ir antroje nuotraukoje aš matau spalvas, nu bet paskutinėj - sorry. Ten vanduo, gulėjęs šalia spalvos. T.y. kad tik šiek tiek ne balta dar nėra spalva.
Aš jums siūliau, darykite tas 4 spinteles šalia kriauklės raudonas

kalčiau aš stalviršį pas jus tamsų. Čia kaip minimum, nes kai pradedi ieškoti skirtumų tarp šampaninės ir lengvai smėlinės, tai ryte ji bus brut, per pietus sweet, vakare muscat. Ir visos tik vos vos į tą pusę tempiančios. Tai va su jom prisižaisti galima taip, kad vakare iš smėlinės liks švelniai žalia. Ypač prie LED apšvietimo.