Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(priklausomybe @ 2016 09 25, 19:13)
Žodžiu, medžiagų pavadinimuose susimaišiau biggrin.gif, ne flees'as pas mane viduj, bet ta slidi medžiaga, nu sintetika spėju biggrin.gif, nufotkinsiu paskui.

gali ir pūkinukas būti, nes senesniuose modeliuose be fleeso jie būdavo dar.
Atsakyti
Merginos, ar kas pirko is sios parduotuves? Patikima? Kaip kokybe?
http://www.fashionmi...m/hot_deal.html

Po Europa siuncia, bet niekaip nerandu info, kiek siuntimas. Ir viskas doleriais. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2016 09 25, 18:13)
Žodžiu, medžiagų pavadinimuose susimaišiau biggrin.gif, ne flees'as pas mane viduj, bet ta slidi medžiaga, nu sintetika spėju biggrin.gif, nufotkinsiu paskui.

Tai visiškai nesvarbus, kokia vidinė medžiaga. Nes pūkinio kombio gali būti tiek flysas, tiek paprastas pamušalinis audinys. Svarbu juk užpildas. O pagal jį ir sprendžiama tinkamas žiemai ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2016 09 25, 19:24)
Merginos, ar kas pirko is sios parduotuves? Patikima? Kaip kokybe?
http://www.fashionmi...m/hot_deal.html

Kinai, apačioje heroglifai lenda.
Atsakyti
Virtualnaja pagooglinkit pagal vardą pavardę smile.gif
parašykit,kad kreipsitės į epoliciją smile.gif susirašinėjimą turite..net nepatingėkit jiems parašyti papasakojus situaciją smile.gif
antra narė gal laikinai blokuota? ir todėl negali jum parašyt smile.gif gal gi viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės iš amazon.de neperkat kuri netyčia? Neturiu de adreso verysad.gif o mano batam toookia nuolaida...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 09 25, 19:40)
Mergaitės iš amazon.de neperkat kuri netyčia? Neturiu de adreso verysad.gif o mano batam toookia nuolaida...

parodykit batus, gal pirksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2016 09 25, 19:32)
Kinai, apačioje heroglifai lenda.

Dekui. Akurat, ir as 'praregejau", sandelys tai kinuose.
Liudna, noriu grazios spalvingos suknutes. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2016 09 25, 19:37)
parašykit,kad kreipsitės į epoliciją smile.gif susirašinėjimą turite..net nepatingėkit jiems parašyti papasakojus situaciją smile.gif
antra narė gal laikinai blokuota? ir todėl negali jum parašyt smile.gif gal gi viskas bus ok  4u.gif

Kai užblokuoa. asmeninėmis žinutėmis gali susirašinėti, bent jau su ta, su kuria sudarytas sandoris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2016 09 25, 19:44)
parodykit batus, gal pirksim biggrin.gif

Ne. Likus pora biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas netycia renka is pl vaistines blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 09 25, 16:26)
nu bet ir zmones  blink.gif Atiduoti ir dar taip elgiasi. Praneskite MM komandai apie nesazininga nare: https://www.musumazyliai.lt/help/288

aciu uz nuoroda smile.gif
Papildyta:
QUOTE(audradv @ 2016 09 25, 17:51)
Yra tema  kažkas panašiai  eistos narės. Man buvo kebli situacija paviešinau , tai labai gerai  "paskalpavo" vieną narę

saskaita mano turi, palauksiu savaite , gali gi zmogui butu, visokiu situaciju. Tai ir nesinori pridaryti nemalonu, matyt jei taip yra ir taip zmogui, be manes , nera jau labai saldus tas gyvenimas.
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2016 09 25, 18:37)
antra narė gal laikinai blokuota? ir todėl negali jum parašyt smile.gif gal gi viskas bus ok  4u.gif

turiu varda pavarde smile.gif nes siunciau gi smile.gif pabandziau Facebooke ieskoti smile.gif)) kur gi daugiau , tokiu nera smile.gif) zodziu jo reikia gal pagooglinti . nu palauksiu dar savaite . Palauksiu. bet jauciu nieko as nedarysiu, kita karta paciai nereikia vistai buti, ir nesamones daryti. Reikejo prasyti tada koku 4 euru , moki siunciu, nemoki nesiunciu .
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2016 09 25, 18:37)

tuo labiau , kad ir i policija kreiptis vis delto yra kazkokia suma pinigu minimali, ir manau ji bus tikrai didesne smile.gif
Atsakyti