Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Del alkoholio nelabai apsimoka, pazistami sake, kad kainos labai panasios. Ne bent del ivairoves, del kitokiu gerimu nei pas mus verta
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2018 07 16, 14:53)
Del alkoholio nelabai apsimoka, pazistami sake, kad kainos labai panasios. Ne bent del ivairoves, del kitokiu gerimu nei pas mus verta

Na stipriuju gerimu, kiek pastebejau, kainos siek tiek mazesnes. O silpnesni - alus, sidras, akciju reiketu paieskoti, tuomet tikrai bus pigiau.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2018 07 16, 14:53)

Mes ten perkame pora vyno rusiu, kuriu rasite ir yra musu parduotuvese, tai jo kainas galime lyginti. Vilniuje vieno butelio kaina 2Eu didesne nei Suvalkuose. Tai paemus 10 buteliu sutaupote 20Eu - man atrodo, kad tikrai apsimoka.
Atsakyti
Pazistami gal labiau apie degtine kalbejo, tiksliai nepasakysiu. 2 eur buteliui jau zenklus skirtumas, sutinku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2018 07 16, 14:05)
kokioje vaistinėje apsiperkate savitarnos,pasidalinkite:)

man labiausiai patinka Arkadijuj kur yra. Bet daug lietuvaiciu renkasi vaistine, kur Tesco pirmam aukste. Man tai ji nepatinka, nes mazesne. Bet cia jau skonio reikalas. Nors...gal ja tautieciai renkasi, nes ten lietuve dirba, tai pasikonsultuot gali unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif
Noriu paklausti ar kas nors perkate drabuzius is Lenkijos tinklapiu?
Reikalas tame, kad yra keli mano nusiziureti kur yra tikrai man patinkanciu tiek kaina, tiek kokybe, tiek asortimentu drabuzeliu, bet yra vienas trikdis blink.gif . Jie nesiuncia i Lietuva unsure.gif
Jus apeinate tokius tinklapius, ar kazkaip susitvarkote su siuntimu kitokiu budu?
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2018 07 19, 09:27)
Sveikos,merginos 4u.gif
Reikalas tame, kad yra keli mano nusiziureti kur yra tikrai man patinkanciu tiek kaina, tiek kokybe, tiek asortimentu drabuzeliu, bet yra vienas trikdis blink.gif . Jie nesiuncia i Lietuva  unsure.gif
Jus apeinate tokius tinklapius, ar kazkaip susitvarkote su siuntimu kitokiu budu?

rubu neuzsisakineju, bet siaip tai taip.
Turiu lenkiska numeri, tai uzsisakau prekes, kur pristato i Kiosk Ruch arba Paczkomat InPost. Gaunu sms zinute su kodu, nuvaziuoju ir pasiimu. Bet tam reikia lenkisko numerio. Tiesa, Kiosk Ruch nedirba naktim, reikia sutilpt pasiimt darbo valandom, plius per 4 dienas nuo sms gavimo. Va per kiek atsiimt is InPost, tai nepamenu, bet irgi panasiai bus.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2018 07 19, 21:42)
rubu neuzsisakineju, bet siaip tai taip.
Turiu lenkiska numeri, tai uzsisakau prekes, kur pristato i Kiosk Ruch arba Paczkomat InPost. Gaunu sms zinute su kodu, nuvaziuoju ir pasiimu. Bet tam reikia lenkisko numerio. Tiesa, Kiosk Ruch nedirba naktim, reikia sutilpt pasiimt darbo valandom, plius per 4 dienas nuo sms gavimo. Va per kiek atsiimt is InPost, tai nepamenu, bet irgi panasiai bus.

O kaip daznai vaziuojat i Lenkija?
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2018 07 19, 09:27)
Sveikos,merginos 4u.gif
Reikalas tame, kad yra keli mano nusiziureti kur yra tikrai man patinkanciu tiek kaina, tiek kokybe, tiek asortimentu drabuzeliu, bet yra vienas trikdis blink.gif . Jie nesiuncia i Lietuva  unsure.gif

Yra siais laikais visokiu tarpininku. Jus uzsisakot prekes i ju sandeli Lenkijoje, jie prekes atveza i Lietuva ir atiduoda/atsiuncia Jums. Pvz. pirklenkijoje.lt, eshopwedrop.lt ir pan., per google dar visokiu firmu galit rast.
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2018 07 20, 08:45)
Yra siais laikais visokiu tarpininku. Jus uzsisakot prekes i ju sandeli Lenkijoje, jie prekes atveza i Lietuva ir atiduoda/atsiuncia Jums. Pvz. pirklenkijoje.lt, eshopwedrop.lt ir pan., per google dar visokiu firmu galit rast.

o gal galite kazka rekomenduoti, kad butu patikima firma? nes dabar visokiu apgaviku pasitaiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanele.as @ 2018 07 19, 23:19)
O kaip daznai vaziuojat i Lenkija?

ivairiai. Vasara ir kas menesi, ir dukart per menesi, jei reikia, bet tada i Seinus, nes arciau. Kai rimtesniu pirkiniu reikia, tai i Suwalkus. O ziema, tai buna, kad 3 men.pertrauka, nebent randu kas vairuoja, nes as kai slidu nevairuoju. Bet tie Paczkomatai ir Seinuose yra.
Atsakyti
Eshopwedrop tikrai patikimi, vyras per juos uzsakinejo
Atsakyti