Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(*jolantab* @ 2016 12 22, 12:48)
Pasidalinkite, ką gero pirkote?  4u.gif

Visas sarasiukas:
vartotojo įkelta nuotrauka

Dar keleta vaistu pamirsau nusipirkti, taigi tikrai dar pirksiu
Atsakyti
Sveikos super mamytės :-)
Norim pirkti į miegamąjį miegamojo komplektą. Kad būtų lova,spinta,komoda,spintelės... LT kainos baisios. Gal esat kur pirkusios? Suvalkuose ar Bialystoke. Ar iš karto galima įsigyti ar reikia užsisakyti ir laukti. Pasidalinkit patirtim. Ačiū.
P.S. Su šventėm!!! ✨
Atsakyti

Sveikos, dar nesam buve Lenkijoje bet jau ruosiames 🙂 gal kas pirkote sunims maisto- inkstu,  kepenu, kaulu, vistu nugareliu ir pan. Ar visose parduotuvese yra ju ar tik specifineje kokioje? Lyg ir rase nesenai kad bazese subproduktu yra, bet aklai vaziuoti nesinori

Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2016 12 18, 00:52)
Aciu Viktorija 4u.gif
As net Poxclin putas nuo vejaraupiu uzsisakiau, nors mano vaikai jais ir neserga, bet esu beveik tikra, kad mazoji susirgs kazkada, didzioji jau prasirgo. LT uz tas putas mokejau 20 eur, o cia net 5 eur nesiekia biggrin.gif ju galiojimas ilgas 2 ar 3 m., tai nieko tokio kaip uz tokia kaina palaikysiu biggrin.gif
Prisipirkau ir Orsalit gerimu bei miltuku, nors vemimu ir viduriaimu virusais sirgt neplanuojam, bet gerai jie ir siaip prie aukstos temp persalus vaikui. Vakar kaip tik teko pirkt LT buteliuka 200 ml uz 3 eur, kai PL 4 buteliukai tiek tekainuoja  rolleyes.gif

Gal galite pasakyti kaip vadinasi tos putos nuo vėjaraupių? smile.gif reikia bandyt ir man užsisakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arnytė: 27 gruodžio 2016 - 12:04
[quote=Kis Kis Kis,2016 12 26, 23:28]
<p>Sveikos, gal kas pirkote sunims maisto- inkstu,  kepenu, kaulu, vistu nugareliu ir pan.

Mes savo šuniui Lenkijoje perkame vištų skilvelius, širdeles, kiaulių širdis. Perkame Tesco, Kauflande. Visada gauname. Mes perkame nedidelius kiekius - po 2-3 kg kiekvieno.
Skilvelių ir širdelių kainos nuo 5,50 PLN, kai pas mus šie subproduktai kainuoja 2,29 Eur/kg. Paskaičiavom, kad mums pigiau šunį maitinti parsivežta mėsa iš PLN, jei gauni po 8,99-9,99 kg, nei LT perkamais subproduktais....
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2016 12 27, 13:03)
Gal galite pasakyti kaip vadinasi tos putos nuo vėjaraupių? smile.gif reikia bandyt ir man užsisakyti

Zinuteje kuria cituojate aiskiai parasyta ;)
Atsakyti
Su sventemis 4u.gif
Mamytes, kas galite pagelbeti su SPA KOMPLEKSAIS , Suwalkuose ? 4u.gif
Atsakyti
Kitų metų nedarbo dienos :)
Sausio 1, 2017 (sekmadienis) Naujieji Metai
Sausio 6, 2017 (Penktadienis) Trys Karaliai
Balandžio 16, 2017 (Sekmadienis) Velykos (pirmą dieną Velykų šventes)
Balandžio 17, 2017 (pirmadienis) Velykos ( antroji Velykų dieną).
Gegužės 1, 2017  (Pirmadienis) darbo diena
Gegužės 3, 2017 (trečiadienis). Konstitucija dienos 
Birželio 4, 2017(Sekmadienis), Sekminės (Sekminės)
Biržiolio 15, 2017  (Ketvirtadienis) Devintinės
Rugpjūčio 15, 2017 (Antradienis) Žolinė
Lapkričio 1, 2017  (Trečiadienis) Visų Šventųjų diena
Lapkričio 11, 2017 (Šeštadienis) Nepriklausomybės diena
Gruodžio 25, 2017 (Pirmadienis), Kalėdos (pirmoji diena)
Gruodžio 26, 2017  (Antradienis) Kalėdos (antra diena)
Atsakyti
Ar yra Lenkijoje glaistytų varškės sūrelių? Kiek kartų buvau, nei karto naradau blink.gif
Atsakyti

Mačiau Kaufland lietuviškus Magija surelius, lenkiškų nemačiau, matyt neturi.

Atsakyti
Gal kas zinote Suvalkuose parduotuve,kuri prekiautu apranga medziotojams?
Atsakyti
QUOTE(#vilmine# @ 2016 12 28, 18:22)
Gal kas zinote Suvalkuose  parduotuve,kuri prekiautu apranga medziotojams?

zinom. Przytorowa 9A.
va placiau: http://www.lesnyrynek.pl/
Atsakyti