Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

QUOTE(*mamusikas* @ 2017 02 04, 22:23)
Sveikos,
Kurioj vaistinėj labiausiai apsimoka pirkti Suvalkuose?

Man brangi pasirode vaistine esanti plazoje.
Mes psiperkame Kauflande esancioje vaistineje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ing. @ 2017 02 05, 16:04)
Man brangi pasirode vaistine esanti plazoje.
Mes psiperkame Kauflande esancioje vaistineje  4u.gif

kiek ka pirkau, man Plazoj irgi brangu. Man geresne Arkadijuj.
Cia jau kaip kam.
Tuo tarpu Seinuose MAN pigiausia Malwa.
Atsakyti
Kursas šeštadienį rožiniame namuke buvo 4,28 PLN. Mažoka...krenta euras.
Atsakyti
merginos, o apsimokėtų važiuot prekintis ne iš ryto? Ar jau viskas iššluota būtų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2017 02 06, 12:51)
merginos, o apsimokėtų važiuot prekintis ne iš ryto? Ar jau viskas iššluota būtų? biggrin.gif

mes buvom sekmadienį apie piet kauflande, Bedronkoj tikrai nebuvo išluota ;)
Atsakyti
Labas, sakykit o kur pirkti butine technika? santechnika? vonios keramika? kazkas panasaus i musu senukus yra? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Sakykit kaip žmonių 6-dieni Suwalkose ar daug?
Tiriu omeni tiek daug ,kad nėra parduotuviniu vežimeliu ir eileje prie mesos sk.reiketu stovety 2 val.
Planuojam važiuoti ši 6-dieni.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(San'ka @ 2017 02 06, 16:00)
Sveiki,
Sakykit kaip žmonių 6-dieni Suwalkose ar daug?
Tiriu omeni tiek daug ,kad nėra parduotuviniu vežimeliu  ir eileje prie mesos sk.reiketu stovety 2 val.
Planuojam važiuoti ši 6-dieni.Ačiū.

Mes buvome sestadieni. Man asmeniskai tai daug zmoniu pasirode. Kauflande buvome 07:30 - eiles prie mesos buvo jau. Baldu parduotuvese zmoniu normaliai. I Tesco uzsukome siek tiek po 12:00 val. Eiles dideles-vezimuku viduje nebuvo. Teko ieskot lauke. Akcijiniu prekiu nebuvo,isskyrus mesos sveriamame skyriuje.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2017 02 06, 12:51)

o kaip jus suprantat "issluota"? Actas ir druska tik ant lentynu? Taip nebuna. O siaip as sugebu apsipirkt ir sekmadienio pavakare Seinu Biedronkoj ir man issluota nebuna. Daugu daugiausiai nebuna akcijiniu prekiu. Bet tai ka visad perku (desreles, ryziai, miltai, kitos kruopos, pienas, varske ir t.t.), ta ir randu. Na, nebent tada akcija kokiem varskes produktam, tai jau nei varskes, nei varskes suriu nebuna.
Atsakyti
QUOTE(almaklp @ 2017 02 06, 19:59)
Mes buvome sestadieni. Man asmeniskai tai daug zmoniu pasirode. Kauflande  buvome 07:30 - eiles prie mesos buvo jau. Baldu parduotuvese zmoniu normaliai. I Tesco uzsukome siek tiek po 12:00 val. Eiles dideles-vezimuku viduje nebuvo. Teko ieskot lauke. Akcijiniu prekiu nebuvo,isskyrus mesos sveriamame skyriuje.

Ačiū.Turim galimybe pernešti važiavima i 5-dienį,taip ir padarisim smile.gif
Atsakyti
sveikos supermamos, deja Lietuvoje ir mums darosi per brangu apsipirkti, planuojame vaziuoti i lenkija, tuo labiau kad reikia ir pampersu ir maistelio...

o sakykit, turguje apsipirkt, reikia grynuju, kur keiciates pinigelius? ar cia lietuvos bankuose, ar prie sienos ar ten is bankomatu pasiimti? kur geriausia ir kokiu kursu keicia?

aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(nepamenuu @ 2017 02 07, 13:36)
sveikos supermamos, deja Lietuvoje ir mums darosi per brangu apsipirkti, planuojame vaziuoti i lenkija, tuo labiau kad reikia ir pampersu ir maistelio...

o sakykit, turguje apsipirkt, reikia grynuju, kur keiciates pinigelius? ar cia lietuvos bankuose, ar prie sienos ar ten is bankomatu pasiimti? kur geriausia ir kokiu kursu keicia?

aciu!!!

paskaitykit 1 psl., ten bus parasyta apie rozini namuka.
Atsakyti