Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Gal kas siltnamius pirko? Kokios kainos ir kur ?
Atsakyti

Dekui

nueikit į informaciją,paprašykit ir duos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2017 03 22, 16:25)
Tikra tiesa  smile.gif  mes įpratę turėti kortelių tai ir  ten atrodo bus kažkas tokio, deja ne

butent. Pati dabar nesuprantu ko as ten susigundziau ta Biedronkos korta. Va, kad ir siandien gavau "pasiulyma". Gausiu 10 procentu nuolaida 13-15 dienom, jei ant kortos turesiu 5 "kiausinius". 1 "kiausinis" tai 99 zl. Tai man reikia apsipirkt uz 500 zl, tada gausiu nuolaida 10 proc. ir butinai turiu ten nuvaziuot per tas nurodytas 3 konkrecias dienas. Bet as prekinuosi ne tik Biedronkoj, kad ten tiek pinigu palikinet.
Tokie ten "pasiulymai", kad kuo maziau pirkeju pasinaudot galetu.
Atsakyti

Planuojam šeštadienį važiuoti į suvalkus. Gal kas galit parašyt koks lenkojoj kursas šioms dienoms?

Atsakyti
Kas buvot, ar jau atidaryti medelynai? Pradėjo sezoną augalų?
Atsakyti

Sveikos, noriu užsakyti prekes internetu, tai bandau aiškintis kaip vyksta apmokejimas. Tame puslapyje rašoma kad apmoketi galima per PayU ir pavedimu į sąskaitą. Kiek suprantu tai PayU mano atveju netinka. Gal but žinote kaip vyksta apmokejimas pavedimu? 

Ačiū

Atsakyti
Sveikos,gal galit pasakyt kur geriau keisti eurus į zlotus? ar Lietuvoje, banke, ar Lenkijoj? Jei Lenkijoj tai nuo kelių val dirba keityklos ir kur palankiausias kursas? (būtų gerai ir tikslus adresas, nes pirmą kart važiuosim, noriu tiksliai žinot).

o šitoj temoj pirmam puslapy rožinis namelis su nuotrauka tai čia tas kur palankus kursas ar tas, kuriam apgaudinėja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrinuke84: 23 kovo 2017 - 09:41
QUOTE(citrinuke84 @ 2017 03 23, 09:39)
Sveikos,gal galit pasakyt kur geriau keisti eurus į zlotus? ar Lietuvoje, banke, ar Lenkijoj? Jei Lenkijoj tai nuo kelių val dirba keityklos ir kur palankiausias kursas? (būtų gerai ir tikslus adresas, nes pirmą kart važiuosim, noriu tiksliai žinot).

o šitoj temoj pirmam puslapy rožinis namelis su nuotrauka tai čia tas kur palankus kursas ar tas, kuriam apgaudinėja?

"Rozinis namelis" - keitykla https://www.google.l...33;8i6656?hl=lt

Šitas duoda palankiausią kursą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žibuoklė @ 2017 03 22, 22:24)
<p>Sveikos, noriu užsakyti prekes internetu, tai bandau aiškintis kaip vyksta apmokejimas. Tame puslapyje rašoma kad apmoketi galima per PayU ir pavedimu į sąskaitą. Kiek suprantu tai PayU mano atveju netinka. Gal but žinote kaip vyksta apmokejimas pavedimu? </p><p>Ačiū</p>

preitą savaitę pirkau bilietus į muziejų, būtent nukreipimas per PAYU.pl. Suformavus krepšiuką, sistema automatiškai į jį nukreipė - atsiskaičiau kreditine kortele. Iškarto į paštą atėjo mokėjimo patvirtinimas ir bilietai. Dabar dauguma bankinių kortelių, nors jos ir debetinės, bet leidžia atsiskaityti perkant internetu (ne pavedimu). Pabandykite, gal ir Jūsų kortelė tinkama apmokėjimui per PAYU. Nereikės papildomų pavedimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 23 kovo 2017 - 11:22

Aciu labai uz atsakyma 🌷 ar ima papildoma mokesti konvertuojant is euru i zlotus?

Atsakyti
Klausykit, o jums tą Tesco kortelę aktyvavo ir priregistravo? Nuolaidas aš gaunu, bet va prisijungt internetu negaliu. Paklausiau pačiam Tesco kodėl. Paskambino į jų info centrą, pasakė, kad užtrunka 2 mėn. kol jie ten kažkur kažką užregistruoja ir galima jau internetu prie to savo konto prisijungt. Ar jums irgi taip buvo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2017 03 23, 16:09)
Klausykit, o jums tą Tesco kortelę aktyvavo ir priregistravo? Nuolaidas aš gaunu, bet va prisijungt internetu negaliu. Paklausiau pačiam Tesco kodėl. Paskambino į jų info centrą, pasakė, kad užtrunka 2 mėn. kol jie ten kažkur kažką užregistruoja ir galima jau internetu prie to savo konto prisijungt. Ar jums irgi taip buvo?  unsure.gif

nepamenu kiek man laiko tas truko, bet taip, neiškart išėjo prisiregistruoti internetu. Mesdavo užrašą, kad ale kreipkitės į parduotuvę. Paskui po kiek laiko pabandžiau vėl registruotis ir leido
Atsakyti