Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau

Iki kelintos valandos maždaug dirba centrinis turgus paprastomis dienomis?
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2017 03 31, 06:27)
Bet tai kad keityklos yra kiekviename prekybos centre, kokios del to gali kilti problemos nesuprantu?

ta prasme lenkijoje kiekviename prekybcentry?
Busiu sventini savaitgali tai jau mane daug kas nusviete, kad ten niekas nedirbs smile.gif o vaziuosiu ne is Lietuvos
Atsakyti
QUOTE(arilina @ 2017 03 31, 10:32)
ta prasme lenkijoje kiekviename prekybcentry?
Busiu sventini savaitgali tai jau mane daug kas nusviete, kad ten niekas nedirbs smile.gif o vaziuosiu ne is Lietuvos

Tuomet bus sunkiau.
Jo, valiutos keitykla galima rasti kiekviename dideliame prekybcentryje (musu Ozo ar Akropolio tipo).
Atsakyti
Gal kas iš kauniečių rytoj važiuojate į Lenkiją? Paprašyčiau nupirkti nereceptinį vaistą nuo refliukso ...
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2017 03 31, 19:03)
Gal kas iš kauniečių rytoj važiuojate į Lenkiją? Paprašyčiau nupirkti nereceptinį vaistą nuo refliukso ...

Gal isduotumet, kokius vaistus perkate?
Atsakyti

Gal isduotumet, kokius vaistus perkate?

Man geriausiai tinka Dexilant, tik čia kaina kandžiojasi :)

Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2017 03 31, 05:08)
O gal kas pirkote ir uzsakete i vidurio Lietuvą? Nes kitaip- negi perkate vien paminkla? O tai kaip pasistatot?

Samdotes vietinius darbuotojus arba darotes patys, arba tariates del kainos su lenkais,gal jie ir atvaziutu i LT.

QUOTE(žemuogienė @ 2017 03 31, 20:36)
Man geriausiai tinka Dexilant, tik čia kaina kandžiojasi smile.gif

Sis vaistas receptinis. O kainu skirtumas tikrai ispudingas.
Atsakyti
Ar teko Suvalkuose kam nors pirkti kontraceprines? Receptą turiu, bet online užsisakyti ir nuvažiavus atsiimri nerandu.
Atsakyti

Samdotes vietinius darbuotojus arba darotes patys, arba tariates del kainos su lenkais,gal jie ir atvaziutu i LT.

Sis vaistas receptinis. O kainu skirtumas tikrai ispudingas.

viena moteris sakė, jog niekada neprašė recepto. būtent, kainų skirtumą pamačiusi likau be žado.

Atsakyti

Vakar ružavam namuke keičiau 4,2 kursu.

O dabar apie Tesco. Jame vyksta akcija: su tesco kuponu nuolaida. Kuponą galima rasti tesco laikraštyje. Reikia iškirpti kuponą ir pateikti kasoje. Didelių tesco laikraščių kuponas 16 zl perkant už 150 zlotų, mažų tesco parduotuvių kuponai 11 zlotų perkant už 100 zl.

Atsakyti
Klausimas, o per verbų sekmadienį parduotuvės dirba kaip įprastai, lyg sąraše nedarbo dienų nemačiau, bet dėl visa ko pasitikslint norėčiau 4u.gif gal kas žinot ax.gif
Atsakyti
Sveiki, bandysim ir mes pirmą kartą važiuoti apsipirkti. Ir aišku kaip ir daugumai pagrinde noriu mėsos.
1.Kaip suprantu šviežią mėsą geriausia pirkti mažajame turguje (arba prekybcentriuose su akcija).
. O kaip vežatės mėsą? Nes mums atstumas iki Suvaklų nemažas, tai išeis visa diena. Ar visos turite šaldytuvus ar kažkaip kitaip pakuojate?
Atsakyti