QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 13, 20:55)
<p>Po tų maršų, po to "taikaus" protesto prie Seimo, po šiandien...man muša saugiklius. Nu bet ką. Suvoki po to, kad tai demokratijos kaina. Normalūs adekvatūs žmonės tą suvokia ir tuo viskas pasibaigia. Ir taip iki kito karto, o tų kitų...panašu... bus n dar 🙈 </p><p></p><p>Tai ar tikrai mes teisingai elgiamės?</p>
tai pasakysi ar ne, kas siandien tokio baisaus buvo, kas tave taip iskaudino?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 13, 20:18)
Susideda taškai ant i
ir kas tau susideda?

Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 13, 20:19)
I KGB rasyk donosa...
Pareikalauk, kad vel ivestu straipsni, uz antitarybine propoganda ir agitacija...
Pareikalauk, kad vel ivestu straipsni, uz antitarybine propoganda ir agitacija...

pastininke, as nesijuokiu ir nesisaipau, bet nueik pas psichiatra gera, kol nevelu

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 01 13, 20:28)
Pastaruoju metu, skaitau, o ir klausausi daug politologu. Mane priverte susimastyti viena ten issakyta mintis "Visada pralos, nepriklausomai nuo savo meistriskumo, tie, kurie sachmatais zaidziai su bydlo, turinciu beisbolo lazda". Viena mano dalis, na ta idealiztine-demokratine, reikalauja, kad su zmogumi reikia elgtis pagarbiai, nenusiristi iki jo lygmens... Kita dalis, racionalioji, suvokia, kad bydlai bendrazmogiskos taisykles, pofig. Geriausias ginklas yra viesumas.
Na laukiam tada tavo prisistatymo, ar padeti?

Tam ir yra anoniminis forumas, kuriame neskelbiami vardai, kad ramiai be asmeniskumu issakyti savo mintis...as irgi zinau ne vieno nario tapatybe, bet neturiu nei minciu cia ju kelti, ir nekeliu jokiu padskaskiu kitiem, kad nu gal gal patys susiprotes, vien del to, kad tu zmoniu nuomones nesutapo su mano, tipo atsikersyti norit?
na suzinotume jus mano varda, pavarde ir kas toliau? pamatytumet, gal kaip Fb atrodau, galetumet su aimeja, papletkinti apie isvaizda, kas dar? paduoti i policija? rimtai? gal rimtai paduokit ir anonimiska mano profili,jei nores policija issiaiskins,ir gal israsys jum greiciau siuntimus medikai, kad laiku jum butu suteikta pagalba

Kaip jusu saika elgetes kartais yra paprasciausiai zema, pvz pakisusios cambalai B. tapatybe, kad paviesintu cia, bet matyt to jus nei nesuvokiat, matyt jum tai normalus gyvenimas, kuriama jus nuolat sukates, be garbes, be sazines, be doros....kaip sakoma atleisk Viespatie jiem, nes jie nezino ka daro

Bet nepergyvenkit neilgai jusu laikai truks, as, atvirksciai nei Idomucia, manau, kad vyks pokyciai, tik jie bus i gera, ir tamsa galu gale bus nugaleta...