QUOTE(Moonte @ 2022 01 14, 16:27)
Man pofig, tavo santikis. Man tik keista, kad tu bruki savo gerio supratima man Lietuvos gyventojai ir bandai aiskinti kaip man dera gyventi. I ka as atsakiau, man patinka gyventi dabartineje Lietuvoje. Kam nepatinka, sienos atviros. Visi turime pasirinkima.
BEt del saujeles marginalu poreikiu, tikrai neturi kenteti didzioji tautos dalis. O normalioje visuomeneje, savo pasirinkima zmones demnostruoja balsavimu. Taigi, man praejusia kadencija nepatiko valstieciai, bet as, ne zmones vertinantys sitaucija kaip as, nejom ir neisim mirusiu TAUTOS DIDVYRIU paminejimo dienos proga protestuoti pries neitikusius politkus, nemaisome grudus su pelais.
As tikrai ne tokia degrade, kaip tu, kuri pateisina priverstinius zmoniu tremimus, gyvuliniuose vagonuose, kurs samoningai sudarytos jiems blogesnes gyvenimo salygos. Ir nelyginu ano siaubo, su dabartine emigracija, ieskant kur geriau. Juk tau, lerva, geriau Airijoje, nei mirusiem prie Laptevu juros.
AS manau, kad TAUTOS tradicijas reikia gerbti. Nebutina jas praktikuoti savo gyvenime, bet gerbti privalu.
Na tau imete nuoroda i minejima, gal sugebesi pamatyti TIESA.
O kodel Simonyte privalo bendrauti su nieko negerbianciu marginalu minia?
Siaip, uzsirasyki pas Simonyte i priemima. Jei turi ka pasakyti jai. Parasyk laiska.
Aaaaa uzmirsau, tai dar isvakares rusisku Senu Nauju metu palydejimas...
Baisu, kai sauja chamu pradeda gadinti visos tautos svente, vadovaujantis tik savo norais ir poreikiais. Bet kaip Simonyte sake, ir va del to sutriu galejimo reikstis, atidave gyvybe Laisves GYVENJAI.
Papildyta:
TAi gi jau senai buvo isaiskinta, man moka bulviu maisais.
BEt tau, itariu, tai pragyvenimo saltinis, daugiau turetu moketi, esi etatine, varai istisom dienom.
tai, kam klausi jei pofig?
ne as tau nieko nebandau aiskinti, mes tik kalbam apie ivykius , kurie buvo vakar, tu issakai savo poziuri as savo, poziuris nieko bendro neturi su gyvenamaja vieta, net su tautybe ar pilietybe ir uzsienio pilieciai gali kalbeti apie ivykius kituose salyse, kaip tu pvz kalbi ir rupiniesi krymu ar ne?
Putininas irgi taip sake, koks sutapimas
NE, normalioje demokratineje visuomeneje, zmones nepasitenkinima valdzia isreiskia mitingais, protesto akcijom. ir tie zmones nevadinami marginalais ar ne zmonemis, valdzia stengiasi su jais rasti dialoga, kompromisa. na cia normali valdzia.
taip zinoma gerai moka

nes nu zinai sis formuas gi toks svarbus ir jus tokios svarbios del jusu agentai samdomi, tai ne tau bulvem uz ta pati metu metus sedejima parom cia, mazu batuska moka?

susirask gal bent geresni darbdavio ar ka?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2022 01 14, 16:31)
Jei ji turetu koki autoriteta, galimai, dabar gi...
VA dabar, mitinguojanciu nuotraukas paskelbe, kaip manai, kaip ateityje jie sugebes nusiplauti sia deme?
Papildyta:
Jei atmetus visa ta antivakseriu debilizma fir isterijas, o ka gali netenkinti vyriausybes darbas? Konkreciai, ka blogo yra padariusi Simonyte?
rimtai tau batia moka?
80% zmoniu netenkina, kodel, reiktu klausytis, ir isgirsti, bet kad jus visu sjuos ivardinot marginalais, tai koks gali buti dialogas? bet nesuprasti net nezinau, gali gal rimtai tik Lietuvos priesai...
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 14, 16:42)
Tiesiog ant jos karia visus šunis. </p><p>Kad ir tą ekektros ir dujų brangimą. </p><p></p><p>Mane viskas tenkina. </p><p>Aš pagarbą jaučiu, nes dirba žmonės kaip niekada iki šiol turbūt. Kartais pakiša koją patirties stoka, bet didelių feilų nėra.Tiesiog labai jau dinamiškoje situacijoje gyvename. </p>
stoholmo sindromas?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 14, 16:44)
<p>Lutuke, nu blt, galimybe... </p>
?