QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 14, 18:39)
1. galima konkreciai ties kuria minute nusvilpe kazkoki ten anuka? nes as to nemaciau, kai ziurejau pilna video vakar.
2. taip dalis ir tos visos dalys ir yra tauta, todel sakyti, kad ta dalis, kurios nuomonei tu nepritari, ne zmones net ya net nezinau kaip ci aissireiksti, fashizmas gal?
3. pastebejot, kad keiksmai ir pazeminimai iskirtinai duagiausia eina is tos save laikanciu edukuiotais, tikinciais mokslu ir landsbergiu dalies, 4. Vien jau vakar kiek man buvo epitetu skirta cia, 5. o kas nors is priesingos tos tautos dalies, keike taip slyksciai net ta pacia negerbiama valdzia? suake tik geda ir seima lauk...
6. Jauciu juokaujat?

"Gerbiamieji gyventojai, informuojame, kad nuo rugsėjo 13 d. Vyriausybės kanceliarijoje
kontaktiniu būdu aptarnausime tik Galimybių pasą turinčius asmenis"
7. Tai dar karta, kada simonyte bendrauja su zmonemis? Kada jie turi galimybe isreiksti nepasitenkinima tuo ka jie daro? kaip ateiti tiem, kurie butent nepritaria negalimybiu pasui?
8. Kodel ji lipa ant scenos tokia diena, kai 80% tautos ja nepasitiki ir yra nepatenkinti jos valdymu? 9. Kodel per anuos mitingus neisejo su zmonemis pasikalbeti, paklausti ju, kas neramina, gal rastu kompromisa? 10. kodel tanku iveda savo fashizma, nosrs prie srinkimus zadejo, nuimti visus ribojimus, baisejosi kaip valstieciai pazeidzia zmogaus teises tais ribojimais...
o jus dabar stebites, kaip zmoens pasinaudojo viena vienitele per metus galimybe, kai ji pasirode viesumoje, pareiskti jai jau susikaupusias labai labia dideles nuoskaudas, pykti, fustracija, tipo kaip driso, o ka jiem daryti, ka jus siulytumet pvz?
1. 25:30, ir ne anūkas, o sūnus
2. O kaip pavadinti žmones, kurie elgiasi kaip gyvuliai? Lygiai kaip baubikai turi teisę reikšti savo nuomonę apie dabartines realijas, lygiai taip aš turiu teisę reikšti nuomonę apie juos, nuo kada nuomonės reiškimas yra laikomas fašizmu?
3. Vakarykščiame "performanse" keiksmus girdėjau tik iš baubikų.
4. Kalbant apie Jūsų įvertinimą čia, SM, tai pati iki šiol susilaikiau nuo komentavimų Jūsų atžvilgiu, bet dabar pasakysiu tiesiai šviesiai, kad Jūsų rašliavos šiomis dienomis man daugeliu atvejų yra šlykščios "iki negaliu", todėl nenoriu teptis mėšlu jas komentuodama
5. Žr. mano įkeltą nuorodą, kuriame yra įrašas, ir atsakymą į 3 punktą.
6. Skaitykite toliau, ten parašyta ir apie tuos, kurie neturi GP
7. Taigi pateikiau nuorodą, kaip užsiregistruoti
8. Ji yra Lietuvos Respublikos premjerė. Nei Seimo nariai nėra renkami, nei Vyriausybės nariai nėra skiriami pagal apklausų rezultatus
9. Kodėl ji turėjo tai daryti?
10. Kokį fašizmą? Kai Skvernelio vyriausybė įvedėinėjo apribojimus dėl COVID, opozicija kėlė klausimus dėl Vyriausybės sprendimų legitimumo neįtvirtinus to įstatymiškai