Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 19, 15:31)
<p>Šilauoges perku kilogramais biggrin.gif ir dar užsišaldau, turbūt skaniausios uogos. Na man beveik visos uogos skaniausios</p>

Tiesiai nuo krūmo skaniausios biggrin.gif . Man dar vyšnios ir trešnės labai labai.
Atsakyti

Nuo krūmo irgi gerai, būna gi kur į sodus leidžia, susimoki, ir skini sau, kiek skini, kiek valgai :D Patiko vaikams mano, buvo su manos sese. Smagi atrakcija

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 19, 13:55)
<p>Aš laisvalaikį kitaip įsivaizduoju, tad daržininkystė-ne man. </p><p>Jei nedirbčiau, neturėčiau ką veikt, gal gal</p><p></p>

jetau tai nepraleidi gi sode viso laisvalaikio smile.gif as is vis orientuojuosi labiau i ilgamacius vasimedzius, vaiskrumius, kur maziausiai prieziuros jiem reikia, tik ateiti ir nusiskinti, kad suvalgyti biggrin.gif

Nors aisku sodo darbai tikrai ne visiem. yra zmoniu, kuriem is vis nepatinka gamta, kaimas, jie mieste kaifuoja, ir jiem gerai biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 19, 14:22)
Šilauogės gėris. 4 krūmus turiu, bet tik vienas labai derlingas, gal reikia iškarpyti daugiau ax.gif, bet jie visi skirtingų veislių, tiek pati krūmų forma, tiek uogos, vienos plokštesnės, kitos pailgesnės, vienos ankstyvesnės, kitos vėlyvesnės. Du sausmedžius turiu- tai visiškas pravalas- reiks rauti, o į jų vietą šilauogių pasodinti.

As 3 silauogiu krumelius pasisodinau, skanu jos, bet skaniausi avietes, o sausmedziai jo man irgi ne kas, 3 turiu, bet lai auga, prie geliu pasodinau, kaip dekoratyvinius, nes uogos tikrai labai rugscios, viena kita vasra suvalgau biggrin.gif
figu pora pernai nusipirkau, bet dar vazonose, vietos ieskau... biggrin.gif tikiuosi i senatve turesiu grazu soda biggrin.gif

Jau neuzilga eisiu seti zirnius, man jie labai skanu, kiek prisiseju tiek mazai smile.gif paskui dar ridisai, salotos, kiti zalumynai eis i trasa, o kitka ziuresiu, lauke sunkokai noksta daug kas arba sraiges suvalgo biggrin.gif , tik i silnami, ka eis sukisti, reiks dar viena siltnami pirkti

na dar menesiuka reik pakenteti smile.gif
Atsakyti

Augindavom žirnius, petruškas, krapus, salotas, ridikėlius. Bet mečiau, nusiperku viską ir tiek :D

Agurkus tik kasmet auginam, nes jie patys ten auga puikiai, tik pasodinam ir tiek kalbų. Palaistom atvykę.

O vargti dėl daržovių išvis nematau reikalalo, nebent tai kaip hobi kažkam, tas noras sukišt rankas į žemę.

Tai žirniai irgi auga patys, tik reik vytelių įsmeigt

Atsakyti

Šilauogės gėris. 4 krūmus turiu, bet tik vienas labai derlingas, gal reikia iškarpyti daugiau ax.gif, bet jie visi skirtingų veislių, tiek pati krūmų forma, tiek uogos, vienos plokštesnės, kitos pailgesnės, vienos ankstyvesnės, kitos vėlyvesnės. Du sausmedžius turiu- tai visiškas pravalas- reiks rauti, o į jų vietą šilauogių pasodinti.

Mano vaikas mėgsta sausmedžio uogas. Skanu jam

Atsakyti

Tai žirniai irgi auga patys, tik reik vytelių įsmeigt

nu dirvą paruošt, susėt :D Bet skanu, labai skanu.

Atsakyti
man i az parase moteris praso pagalbos del neigalios dukros, iesko striukes, kiek zinau Lietuvioje yra organizaciju, kur suteikia paglaba, bet nezinau konkreciai, gal jus zinot, galeciau perduoti, kur jai ieskoti rubu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 19, 20:16)
man i az parase moteris praso pagalbos del neigalios dukros, iesko striukes, kiek zinau Lietuvioje yra organizaciju, kur suteikia paglaba, bet nezinau konkreciai, gal jus zinot, galeciau perduoti, kur jai ieskoti rubu?

ji visiem rašo, jau kelinti metai ax.gif
Atsakyti

Gavau irgi, matyt, toks versliukas.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 19, 19:20)

aisku, tai jei jau ne pirmi metai raso, vadinasi jei tikrai vargas, turetu zinoti kur kreiptis.
Atsakyti
geros zinios is UK, beveik viskas del covido apribojimu atsaukiama, jokiu kaukiu, jokiu covid pass'u darbas nebe is namu, tikisi kita menesi atsaukti ir privaloma izoliacija sergant... nejau sis absurdas baigiasi yahoo.gif
Atsakyti

nu dirvą paruošt, susėt :D Bet skanu, labai skanu.

Turint vaikų, tai daiktas nr.1 ką verta sėt, o paruošimas minimus. Kartą nuravėt po to ir tiek. 

Atsakyti