Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Monteverte @ 2022 01 20, 21:05)
kaip suprantu jis tai darė, kai ji būdavo Vilniuje, filmavimuose ir pan. Netikiu, kad palikęs ją jų lovoje išeidavo kur vienas trankytis. Jis panašiai turbūt kaip Rūtos Šč. vyras, nesusitaikė, kad žmona žinoma, ne visada namuose nakvoja ir pan.

kok sksirtumas, ka ji dare, yra tokie vyrai(ar moterys) bledes ir kitokie jie nebus ir tiek....Pasieme jauna 18, panaudojo, atsibodo pradejo su kitom duotis, jam matomai niekad negana, kaip sultonas, ne toj salyje gime biggrin.gif
Atsakyti

Nu tai 4 gaunasi, taviškė gi nedirba, ir negi miegat atskirai?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 20, 21:27)
<p>Nu tai 4 gaunasi, taviškė gi nedirba, ir negi miegat atskirai?</p><p></p>

Mes su vyru irgi 6 kambarius turim. Kiekvienam po 3. Ir po vonią atskirai. Jus kiekvienas turit po kazkur 0.7 kambario ir 0.3 kvadrato vonios. Skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2022 - 21:31
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 20, 11:13)
dekui, meginsim, gal kol jauni lapeliai jei minkstesni, kai paauga jau tokei kiti pasidaro.

Lutuke, o kaip jus kale valgote? ''Neismasazuojate'' su aliejumi ir druska? Man salotose labai skanu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 20, 21:06)
Sakysim as noriu muzikos pasiklausyt, o MB sake nusizudys jei tokia muzika leisiu

Na tai gal ne vienas kambarys name pvz jei turi miegamaji, svetaine, ofisa, virtuve tai, ka negali viename is ju klausytis kol zmona kitame? galu gale ausines yra, kam ten 15 kambariu 2 zmonem, mantai absurdas, ir kiek tvarkymo, sildymo, vienu metu jus daugiausiai galit max 2 kambarius uzimti vis tiek, 4 neapsesit vienu metu biggrin.gif

Bet tai kokia drama quin ji pas tave lotuliukas.gif nusizudys? lotuliukas.gif ar tu irgi toks drama quin?

as tai muziklos klausaus dazniausia kai dirbu kazka.
Papildyta:
QUOTE(Wild DreaMer @ 2022 01 20, 21:31)
Lutuke, o kaip jus kale valgote? ''Neismasazuojate'' su aliejumi ir druska? Man salotose labai skanu.

kol kas nelabai kaip ir valgau, del to ir klausiu, nes pirma kart as susiduriu su ja, prisiskaiciau, kad sveika valgyti, prisisejau smile.gif
o tai reikia ja ismasazuoti? nu tada gal suminksteja?
Atsakyti
Fui kokios bjaurios tos kale. Kas jas gali valgyti, sprangios, nemalonios.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 20, 22:17)
<p>6 kambariai porai 😅😅😅😅aga, labsivreikalinga, nu labaiv😅</p>

Nesąmonė. Aš dabar kuo mažiau noriu, statysim dabar- svetainė sujungta su virtuve ir du kambariai, viskas, kam daugiau dviese gyvenant? Kiemas svarbu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 20, 21:15)
As nesuprantu, kam reikalinga geresne masinai jei jau nebeliko kur vaziuoti?
Na kai vazinedavom i Ispanija Portugalija tai geresne masina - privalumas. Ir tai 15 metu mersas puikiai atliko funkcija
O kai visos keliones 50km, tai ten bet kuo galima vaziuot.

Lietuvoj klimatas baisus, tai 80 proc laiko leidi name, na galima kokiu verandu prisirengti. Visas gyvenimas namuose, cia ne Ispanija
Papildyta:
Nepatinka jai ir filmai... Siaubekai, fantastiniai, bojevikai.
Be to kartu negalim filmu ziuret, nes as ziuriu angliskai o ji vokishkai.  Blogai kai skirtingos "tautybes"

tai galima pasidaryti ziemos soda, ten isirengti baseina ir pramogauti sau smile.gif pirti dar sakei lygf turit, nnu tik nereikia skustis smile.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 20, 21:36)
Nesąmonė. Aš dabar kuo mažiau noriu, statysim dabar- svetainė sujungta su virtuve  ir du kambariai, viskas, kam daugiau dviese gyvenant? Kiemas svarbu.

Keliuose kambariyose dabar gyvenat?
As augau nuosavame name, todel nemanau, kad daug kambariu yra blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 sausio 2022 - 21:41
QUOTE(-burbanti- @ 2022 01 20, 22:35)
Fui kokios bjaurios tos kale. Kas jas gali valgyti, sprangios, nemalonios.

Pabandyk oraitėj pakepti, aš irgi galvojau kas per nesąmonė, bet pakeptos kaip traškučiai gaunasi, su avokado užtepėle visai nieko. Bet pati gal kokius 3 kartus dariau, yra ir skanesnio maisto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 20, 21:40)
Pabandyk oraitėj pakepti, aš irgi galvojau kas per nesąmonė, bet pakeptos kaip traškučiai gaunasi, su avokado užtepėle visai nieko. Bet pati gal kokius 3 kartus dariau, yra ir skanesnio maisto biggrin.gif

As 1 karta paragavau. Pirmą ir paskutinį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 01 20, 21:22)
Isvardijau kuriam tikslui.
Miegamasis - reikalingas
2 svetaines - reikalingos, be to viena sveitaine - nediduke tik 24 kvadraitai, o norisi bent 40 kvadratu kitos.
Darboo kabinetas - reikalingas dirbant nuotoliniu
kiekvienam reikalinga turet asmenini kambari nedideli 10 kvadratu

man uztenka visiem po savo miegamaji normalus dydzio, kur ir muzikos gali paskilausyti, jei nori, paskui bendra didele virtuve, svetaine, na ir ofisiukas idealiu atveju, bet tam uztenka ir svetaines kampo.
niekaip nesuprasiu kam 3 svetainiu doh.gif jus gi nei sveciu gi nepriiminejat....
Atsakyti