ar ir tu filologe? kai zmonem nebelieka ka pasakyti tada bandoma gelbetis gramatika
Tai viskas visi argumentai isgaravo? Taip ir nesuvokei, kad tiek seimoje tiek valstybeje bus PAREIGOS, PRIEVOLES IR TEISES?
Taip ir nesuvokiau 🙃
ar ir tu filologe? kai zmonem nebelieka ka pasakyti tada bandoma gelbetis gramatika
Tai viskas visi argumentai isgaravo? Taip ir nesuvokei, kad tiek seimoje tiek valstybeje bus PAREIGOS, PRIEVOLES IR TEISES?
bendrus kalbos principus išmano kiekvienas išprusęs žmogus, tam nebūtina būti filologu.
kai negali pakeisti realybes, gali pakeisti mastysena, o kas belieka...
būtent taip ir elgiesi gyvenime-vyras alkoholikas, rėki, kad ne. Nu nes tik labai gėrė. Bet tai-ne alkoholizmas, ne ne.
Pastojai nesisaugodama vos du kartus-vadinasi, mėnesinės kas mėnesį nesveika.
Kelios operacijos-ne ne, tu sveika, ten tik gydytojai nežinojo ką daro.
Ištisai neigi ir išvartai kas su tavimi vyksta.
Bet tau patinka daugiau uzdirbti uz vyra? Jautiesi saugi, kaip rašei.
Tada man susivaideno mintis, kurios neturejau laiko parasyti. Dabar parasysiu.
Kodel jautiesi saugiau? Atsiminimai is caikystės? Kokie? Mama butu metus teva, jwi butu uztektinai uzdirbusi issilaikyti save ir tris dukras?
Aš tai nesuprantu iš kur tas mitas, kad uždirbu daugiau? Net neneigiu niekad, nes rašiau-nežinau tiksliai, kiek jis uždirba Abu uždirbam daugiau už vidutinį, man nereikia blusinėtis, kiek jis uždirbo ar kam išleido. O va kodėl tau taip svarbu, kad diedas uždirbtų daugiau? Kitaip jis...nieko vertas tau būtų? Kas bus, kai neduokdie, apsirgs, bankrutuos-mesi lauk pasenusią piniginę?