QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 08:30)
<p>Laikona kri,ė būtų, aišku, vasarą.ir jai ruoštumeis ištisus metus, nes nu reikia pasėti, auginti, perdirbti </p><p>Rimtai daužta tu😅šulinį išsikasei?</p><p>Pas mus tai gręžinys ir vanduo iš čiaupo bėga😅ir net pasišildo pats </p>
ne vistiek nesupranti, kaip tu su tekstais dirbi?
darza, soda zmones auginasi ir taip, nes jie nori sveikai, skaniai valgyti, bet jei kokia krize tai labai labai praverstu.
O vanduo nemokamas Airijoje , be to cia nemazai saltiniu, kur geras, geriamas vanduo, tai nereikia man sulinio , Lietuvoje jis praverstu.
Pas mus irgi "pasisildo pats", ot naujiena pasakei

t.y. su elektra ar oilu, uz kuriuos reikia uzmoketi, t.y. uzdirbti, bet planuose saules baterijos, kad nereiktu moketi uz ta pasisildo pats
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 08:33)
<p>Nu va, vaikus mokys plaukt jūroj, ištisus metus </p><p>Ką tie baseinai 😅</p><p>Vargšai vaikai turbūt jokių būrelių nelanko? Su tokia motka sulaukę pilnametystės dums iš namų</p>
Nu ir keistuole tu, seniai mano vaikai moka plaukti, tavo vis dar mokosi?

Jie mokykloje eina i baseina, kokios tau bedos su tais baseinais ir bureliais? ar tave gal neleido i burelius, kad tau atrodo kazkas labai vau, kad vaikai i burelius gali eiti?
Maniskiai eina i kokius nori, kada nori nuo 3-4 m, ir daug jau ko isbande yra, ar tau cia kokia prabanga ar kazkos labai ypatingas pasiekimas, kad vaikus gali i burelius leisti, kazkaip labai uzsiciklinusi uz tu bureliu, ypac Lietuvoje, kai centus tie bureliai kainuoja?
Ne esme tie bureliai, neseniai keliau merginos svetaine , kur paveikslus nuostabius kuria, kurie uz milijonus parduodami, ji nei mokyklos nelanke, ne tai, kad bureliu, tau atrodo be burelio vaiku lavinti neina?

Gal tavo vyras bent su vaikais daugiau uzsieme, kai maziukai buvo, nes suprantu tu tai nelabai?
Dums is namu del ko del bureliu?

Lietuvoje tai kaip tik matau toki nesveika vaiku vertima lankyti burelius, nors tie vaikai ir nenori

, va nuo tokiu tevu tai manau tikrai dums...Cia kas mada tokia dabar gritis, kad kuo kas daugiau ar mandresniu bureliu lanko Lietuvoje? Matau kelia vis pazystamos i Fb tu vaiku pasirodymus, darbus ar rungtynes is tu bureliu, kaip baisulinius pasiekimus
O siaip tai zinoma tikiuosi, kad vaikai suauge nores kurtis savo gyvenima, o ne sedeti tevam ant sprando, tu kito tikiesi?
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 26, 08:34)
<p>Lutuke, bet jaučiureiktų gerai tręšti. Nors morkų man iš metrinės eilutės užsugo 12ltr kibiras 😄 tai ten bent 12kg/p>
<p>Nu ir dar cukinijų priaugo belen kiek tų kg, o kitko tai kaip "ant juoko".</p>
Jei is tikro idomu pasidomek, gamtine zemdirbyste, tresti reikia, bet tai galima padaryti su naturaliom priemonem. Man patinka pakeltos lysves, ir paskui tik mulciuoji, dadedi organikos, palaistai su kokiu dilgeliu raugu ir pan. Protingai suplanavus soda, darza tikrai galima nemazai ka uzsiauginti, ypac Lietuvoje, kur vasaros gana sauletos ir siltos.
Beje, žemės daug nereikia vienai šeimai prasimaitinti užtenka aro dydžio daržo. Dar penkis arus reikėtų palikti gamtinei įvairovei, kur galima būtų rasti visko po truputį žolės, vaiskrūmių ir pan
Skaitykite daugiau:
https://www.delfi.lt...o.d?id=46660983
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 26, 08:38)
Nu va, morkos ir padėt</p><p>Na, o visiems kitiems lieka pasikliauti pusmečio atlyginimų suma, kad gyventų kaip gyveno </p>
ir ka po pusmecio darytum?

ateitum pas Amadeja kaulinti morku?
Zmones daugiau, ne tik morkas darzuose, sodose auginasi, vien obuoliu pas mus kelios dezes buna

kur is vis del ju nei pirsto pajudinti nereikia
beja, nereiskia, kad jei turi soda, neturi santaupu ar investiciju

, paprasciausiai sodas, tai labai gerai visapusiskai nuo sveiko maisto iki dvasines sveikatos, ypac tokiais laikotarpiais kaip buvo paskutiniai 2 metai. Airiai net visi supuole sodus tvarkytis, grazintis, daug kas silnamius isigijo. Nes ir smagu, ir grazu,ir sveika, ir prasminga tokia veikla.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 26, 08:46)
<p>Radau ft</p><p>

</p><p></p><p>Lapktritį nurautos</p><p></p>

super, mano dalis dar zemej, nes cia jos tai pramia buna ir burokeliai ir bulves, nueini issikasi keik reikia
Papildyta:
Nu va ir Moonte prirase matau geru patarimu, jo pelenai yra geris, mes, deja, neturim jokios krosneles kur malkom kurenti, bet planuoju isirengti, nes man smagu kartais pasikurti zidini.
Sodai, darzai yra jega
Toks geris kai matai, kaip kaip jie auga pasodinti. Idomu atrasti labiau tropinius, egzotinius augalus, kurie isgyvena Airijoje lauke. o kiek mokytis, kiek pazinti, kaip kiekveina augala priziureti, ko jam reikia, kaip jie saveikajua taprusavyje, kaip vieni kitus gina nuo kenkeju, kaip saveikauja su grybiena ir t.t.
idomus tas gyvenimas...