Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 27, 18:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="uarda" datap>Nėra jokios isterijos smile.gif</p>

Rimtai? Tai užeik į portalus, pažiūrėk kiek į dieną straipsnių apie Rusiją.
Atsakyti

Rimtai? Tai užeik į portalus, pažiūrėk kiek į dieną straipsnių apie Rusiją.

...žurnalistai...

Atsakyti
QUOTE(uarda @ 2022 01 27, 18:55)

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 27, 19:04)
...žurnalistai...

Nepastebejau, kad kas keltu alasa.
Didesne tikimybe, kad kazkas is cia esanciu noretu, kad sis alasas butu mirksiukas.gif
Neatskiria savo lukesciu nuo realijos, na bet cia ne pirma ir nepaskutini karta.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 27, 17:56)
Tokių mažėja, auga jauna karta, šviesi karta, mūsų sovietinis paveldas greit išmirs, kuriems prie ruso buvo geriau, nes viską partija davė, nereikėjo galvoti. Žiūriu į savo jaunėlį ir neatsidžiaugiu, sako po mokyklos eiksiu į kariuomenę savanoriu. Ar mūsų vyrai ir tėvai taip kalbėjo kai reikėjo eiti tarnauti okupantui?

Kaip manot, kas iš anos vaikų išaugs? Lietuvoje bent būtų mokykla, draugai, o dabar Airijoje tik mamelė pašonėje. Vienintelė viltis, kas ji, SM mirkdama, tiesiog neturi laiko savo vaikams smegenus kompostiruot
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 27, 12:33)

Nu ir kas tie tavo 500, kai tu uz juos lenki nugara prie popiergaliu, zmoniu nematydama,? O as siandien visa diena buvau mokymuose, nes kita savaite 50 minuciu biggrin.gif (gerai skamba) stovesiu prie Princo Čarlzo. Tu zmones, kuriuos as sutinku darbe, matai tik televizorio ekrane. Viduje tu esi ubagė, nes tau tik pinigi rupi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 27 sausio 2022 - 19:34
QUOTE(Amadėja* @ 2022 01 27, 19:04)
<.žurnalistai...</p>

Jokios itampos tarp rusijos ir NATO nėra, jokių grėsmių nera, ginklų niekas nesiunčia ir t.t.? Sakai žurnalistai, konservai išpučia burbulą? Kodėl?
Atsakyti

Nu ir kas tie tavo 500, kai tu uz juos lenki nugara prie popiergaliu, zmoniu nematydama,? O as siandien visa diena buvau mokymuose, nes kita savaite 50 minuciu biggrin.gif(gerai skamba) stovesiu prie Princo Čarlzo. Tu zmones, kuriuos as sutinku darbe, matai tik televizorio ekrane. Viduje tu esi ubagė, nes tau tik pinigi rupi.

Dar pasigirk, kad jo wc valysi 😅😅😅

Nereik lenkt nugaros man, nereik:)

Atsakyti

Nepastebejau, kad kas keltu alasa.
Didesne tikimybe, kad kazkas is cia esanciu noretu, kad sis alasas butu mirksiukas.gif
Neatskiria savo lukesciu nuo realijos, na bet cia ne pirma ir nepaskutini karta.

Pasakyti, kad yra tokia tikimybė nėra lygu pasakyti, kad bus tas karas. 

Atsakyti

Kaip manot, kas iš anos vaikų išaugs? Lietuvoje bent būtų mokykla, draugai, o dabar Airijoje tik mamelė pašonėje. Vienintelė viltis, kas ji, SM mirkdama, tiesiog neturi laiko savo vaikams smegenus kompostiruot

Tą patį galvojau...o ir gal jiems ta LT buvus nebuvus

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 27, 19:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72923250" data-time="1643304805"><div><p>Nu ir kas tie tavo 500, kai tu uz juos lenki nugara prie popiergaliu, zmoniu nematydama,? O as siandien visa diena buvau mokymuose, nes kita savaite 50 minuciu vartotojo įkelta nuotrauka(gerai skamba) stovesiu prie Princo Čarlzo. Tu zmones, kuriuos as sutinku darbe, matai tik televizorio ekrane. Viduje tu esi ubagė, nes tau tik pinigi rupi.</p></div></blockquote><p>Dar pasigirk, kad jo wc valysi 😅😅😅</p><p>Nereik lenkt nugaros man, nereik:)</p>

Tavo asociqcijos taip pat iskreiptos,kaip ir tavo liga. Tu ari, kad prasimaitintum, o as dirbu, kad tureciau malonuma. 4u.gif .
Atsakyti

Jokios itampos tarp rusijos ir NATO nėra, jokių grėsmių nera, ginklų niekas nesiunčia ir t.t.? Sakai žurnalistai, konservai išpučia burbulą? Kodėl?

Yra rimti bandymai išvengti karinio konflikto.

Atsakyti