Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

o jie neitum sustoretum vyras jau sakytu pastabas, kad tu tuscia vieta nesijaustum?

klausyk, kaip galima jaustis tuscia vieta, jei vyras tave myli, myli tokia kokia esi, be jokiu pastabu? blink.gif

Ty mylintis mylimas žmogus mato, kad tau kažkas negerai ir...tyli? Nu šakės kokia meilė. Meilė pirmiausia yra RŪPESTIS.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2022 01 28, 19:25)
Nagi nagi, o kaip seksis susitikt, jei, pvz, ištiks bėda, neduok die koks neįgalumas? Nebebus smagu net vidurdienį?....</p>

Vat aš irgi pagalvojau, jei dabar nesusišukavus ir dantų neišsivalius bijo pasirodyt, kas bus kai kokia liga prispaus, kai pampersus teks pakeisti? Mes per bortą ir išlėks neatsigręždamas.
Atsakyti

Vat aš irgi pagalvojau, jei dabar nesusišukavus ir dantų neišsivalius bijo pasirodyt, kas bus kai kokia liga prispaus, kai pampersus teks pakeisti? Mes per bortą ir išlėks neatsigręždamas.

Nemes, kol pinigus melš. Atskiram kambary laikytų. Nes nemalonu gi

Atsakyti

As irgi nesuprantu sito. Nesuprantu ne del to, kad paerzinti, o is tikruju nesuprantu. Kaip jauciasi moteris, kuri amziais kazkuo uzkliuna savo vyrui?

Rimtai atsakysiu: labai pasisekė, faina ir gražu, nes jausmas, kad esi ne tokia yra labai ne kažką. 

Atsakyti

Rimtai atsakysiu: labai pasisekė, faina ir gražu, nes jausmas, kad esi ne tokia yra labai ne kažką. 

Sako, kad kai diedui vis kažkas negerai su jo žmona, greičiausiai kita boba įsipainiojus

Atsakyti

Taip. Uztat ir rašo 'nu nezinauuuuuu, kaip vyrai gali ziureti I moteris su +30 priaugtu kilų'. Gi cia gryniauaia psichologinė saviytaiga. Sitokiame sakinyje oi kiek daug galima iskaityti tarp eiluciu.

Originalus sakinys ne toks buvo, o replika Montevertei 

Atsakyti

Nu tai ką bubutės? Tuoj mes bepasiai pro pardes prasiduosim, kurias reikia, užsipirksim ir vėl mums bus ramu iki kito karto. O jūs ir toliau badykitės biggrin.gif
Neturėtų kito karto būt. Tikiuosi. Bent dėl šio viruso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 28 sausio 2022 - 18:45
QUOTE(lutuke123 @ 2022 01 28, 18:01)
biggrin.gif kazin ka nauja sugalvos, as jais nelabai pasitikiu  biggrin.gif

tai taip, jie nepasiduos iš karto, bet kad ima svarstyti - jau gerai. O vakseriams tai jau pralaimėjimas
Atsakyti

Tai pusmetį nieko nepirko bepasiai? Ir? Ot bėda😁

Stresas tiesiog 😅😅

Atsakyti

Sako, kad kai diedui vis kažkas negerai su jo žmona, greičiausiai kita boba įsipainiojus

Taip. Patikrinta 😃

Atsakyti

Koks kam pralaimėjimas? Visi džiaugiasi, nes tai reiškia šviesą tunelio gale-virusas mutavo į lengvą formą, gyvenimas bus kaip buvo . Visi to laukė.

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2022 01 28, 18:20)
O tu negalėjai kažko nusipirkti anksčiau? O aš badysius, kai po persirgimo praeis 6 mėnesiai. Ir ne dėl to kad į parduotuvę galėčiau nueiti biggrin.gif

užsipirkau, bet kažkada juk tai baigsis
vien kompu pirkti gali tik bepročiai robotai teletabiai, nesuvokdami prie ko tai veda. Man patinka tikrumas
Atsakyti