Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 20:28)
Ne darbas su bronza ar granitu yra žaidimas, o kūryba yra žaidimas.  Tu skirk kūrybą kaip idėją (štai tokia bus, pav, dekoratyvinė skulptūra),  ir techninį jo procesą.

taip, burba nesuvokia skirtumo tarp architekto, konstrukciju inzinieriaus, statybininko.

Jai architektura tai kai statybininkas dirba su plytomis ir betonu. Buna ir taip, kad kaima statybininkas kazkas kuria be jokiu projektu ir skaiciavimu. Buna. Ir statybininkai galvoja, kad ju darbas yra sunkiausias ir svarbiausias
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 03, 20:31)
taip, burba nesuvokia skirtumo tarp architekto, konstrukciju inzinieriaus,  statybininko.

Jai architektura tai kai statybininkas dirba su plytomis ir betonu. Buna ir taip, kad kaima statybininkas kazkas kuria be jokiu projektu ir skaiciavimu. Buna. Ir statybininkai galvoja, kad ju darbas yra sunkiausias ir svarbiausias

Pasake klavisu barskintojas nuotoliniu budu biggrin.gif biggrin.gif

Tai nieko neturi, ka galetum eksponuoti parodoje? Visiskai nieko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 20:34
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 20:30)
Dziaugsmą už putės paimti astuoniolikinei?

nebandziau astuoniolikinei. Tik devyniolikinei. Tiesa ir man tada buvo 19
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 03, 20:33)
nebandziau astuoniolikinei. Tik devyniolikinei. Tiesa ir man tada buvo 19

Jau prasideda issisukinejimai teletabiska maniera.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 20:33)
Pasake klavisu barskintojas nuotoliniu budu  biggrin.gif  biggrin.gif

Vel puikus supratimas. Pagal tave svarbiausi tie kurie prikala irengini prie sienos, ir prijungia laidus. Raudona prie kontakto 1 zalia prie kontakto 2, va tie taii tamstai svarbiausi?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 03, 20:35)
Vel puikus supratimas. Pagal tave svarbiausi tie kurie prikala irengini prie sienos, ir prijungia laidus. Raudona prie kontakto 1 zalia prie kontakto 2, va tie taii tamstai svarbiausi?

Tavo darbas tikrinti saugumo sistemas. Tai kurybisku darbu niekada nepavadinciau. Kuryba cia net nekvepia. Jei tau tai zaidimas -valio, bet ne jokia ne kuryba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 20:39
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 20:30)
Dziaugsmą už putės paimti astuoniolikinei?
Papildyta:

Ajaaaatau kaip tu nieko nebaraskini mene.
Nuo kada mes cia kalbam apie filosofine puse? Tai tada kaip filosofiskai  paaiskinsi Montekristos keksiskumo prilyginima vaikiskum7i?

Beprasmiska ka sakyti pilstytojai is tuscio i kiaura.

Nuo tada, kai tu rimtai atsakyt nepajėgi.

Paklausk bet kurio skulptoriaus, pavyzdžiui, dirbančio su bet kokia medžiaga, kaip jam kūrinys prasideda? Va, aš apie tai. O paskui taip - medžiagos specifika, profesionalumas ir t.t.

Tu esi SM menininkė mėgėja, karoliukų ir sagių autorė, ką tu gali pasakyti bent mažosios plastikos kūrėjui, ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 vasario 2022 - 20:39
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 20:38)
Nuo tada, kai tu rimtai atsakyt nepajėgi.

Paklausk bet kurio skulptoriaus, pavyzdžiui, dirbančio su bet kokia medžiaga, kaip jam kūrinys prasideda?                      Va, aš apie tai. O paskui taip - medžiagos specifika, profesionalumas ir t.t.

Tu esi SM meninkė mėgėja, karoliukų ir sagių autorė, ką tu gali pasakyti bent mažosios plastikos kūrėjui, ką?

Tu esi visiska diletante mene. Visiska biggrin.gif Man net nereikia nieko rasyti, gi matosi is tavo rastu, kad darba su bronza...darba su bronza!!!!.. vadini zaidimu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2022 02 03, 20:18)
Bet kažkaip net ir teologai ten kažkokius pamatinius filosofijos dalykus turi išmanyti. Na, bent pirmines prezumpcijas, kad žmogaus kūryba yra žaidimas; kad tikroji filosofija kyla iš vaikiškos nuostabos (Jaspersas).

O ten paskui apie visas kitas kūrybos teorijas (fenomenologinę, hermeutinę, net seminiotnę) net nekalbu.

as apie tai jau tau aiskinu, kaip gaila kad tau taip letai daeina... galima sakyti visas gyvenimas ir yra kuryba ir zaidimas, arba, kad kuryba ir gyvenimas yra kancia ir t.t.galima lysti i ivairiausias filosofijos sakas, i iv pasauleziuras tik kaip TAI SURISTA su tuo ka anksciau siandien snekejom?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2022 02 03, 20:41)
Tu esi visiska diletante mene. Visiska  biggrin.gif  Man net nereikia nieko rasyti, gi matosi is tavo rastu, kad darba su bronza...darba su bronza!!!!.. vadini zaidimu.

Būtent kad matosi, ir iš tavęs dabar skulptorius žvengia, menininke biggrin.gif

Taip, darbą su bronza vadinu labai kenksmingu techniniu kūrybos procesu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 03 vasario 2022 - 20:46
QUOTE(IDOMUCIA @ 2022 02 03, 20:27)

Prisiedusi kiaule irgi gali dziaugtis gyvenimu, bet mes cia apie kitoki dziaugsma...

o koki? buna kakzkkiu teisingu ir neteisingu dziaugsmu? ar kazkas gali nusakyti, kaip man dziaugtis gyvenimu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2022 02 03, 20:42)
as apie tai jau tau aiskinu, kaip gaila kad tau taip letai daeina... galima sakyti visas gyvenimas ir yra kuryba ir zaidimas, arba, kad kuryba ir gyvenimas yra kancia ir t.t.galima lysti i ivairiausias filosofijos sakas, i  iv pasauleziuras tik kaip TAI SURISTA su tuo ka anksciau siandien snekejom?

Jai nesvarbu apie ka mes visa diena diskutavom. Jai uzsidege sviesa akyse, perskaicius net ne atskirus postus, bet qtskirus zodzius, apie filosofini akmeni biggrin.gif , ji ir kartoja tai, kaip mantra. Mums reikia isisqmoninti, kad ji raso visiskai ne I tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 vasario 2022 - 20:47