Tam reikia, kad valstybininkai taptų vadybininkais ir pradėtų algą gauti nuo savo rezultato. O tai dabar jie neturi jokios motyvacijos. Pvz. bandžiau skųsti nelegaliai pardavinėjančius gyvūnus. Na ir nieko. Žinojau iš anksto, kad nieko nebus, na bet dėl sąžinės ramumos pridaviau. Tai iš manęs prašė bele kokių duomenų lyg tai aš ir pardavinėčiau juos
Pateikiau skelbimą, nurodytas ten miestas, telefonas. Nu tai skambinkis, imituok pirkėją ir važiuok su reidu apsimetus pirkėju. Ar man juos to mokyti?
Ar tokioje sutrių valstybėje kas pasikeis? Lenkijoje prisisteigė kažkokių ten gyvūnų tarnybų, tai jie ten jau net piktnaudžiauja, atima ir visai normaliai prižiūrimus šunis, jei tik jie veisliniai ar panašūs (mišrūniškai atrodantys jiems nerūpi, nes nepelninga, tokių net neatima, nors jie ir neprižiūrėti). Tai čia vėl kraštutinumas, nu bet pas mus tai iš viso viršūnė. Tokiems "darbuotojams" ir 1 euro per mėnesį iš biudžeto gaila.
Pas mus blogai su gyvūnų gerove, bet žingsniukas jau žengtas tas privalomas ženklinimas.
Aš tikiu ir tikiuosi, kad gerės.