Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 11, 00:33)
O investavimas saunus dalykas, gaila nesusimasciau anksciau apie tai...
Bet kaip bebutu slovinti darba nuo 9-17, kad tik taip ir ne kitaip galima gyventi ir megautis gyvenimu, nu jau abusrdu absurdas....
Kam ko reikia is vis. Turiu pazystama, kuris beveik nuolat gyvena Indijoje, kartais grizta i Lietuva, neturi nei milijonu, nei tukstanciu, jam uztenka to, kiek tarpais uzdirba is savo hobio ir kaifuoja nuo savo gyvenimo.

Bet ju tuose pasisakymuose, baimes lenda, moteris be darbo bus niekam neidomi, nereikalinga, kad nesugebes save issilaikyti, jei kas, nu mazu vyras mirs, taip laukia , laukia ir neuslaukia visa gyvenima, turetu nusivylimas buti  biggrin.gif anot ju moteris auginanti savo vaikus, gi degraduoja.... taip sau isitikine, kad tik darbas jas isgelbes,kad tik nereiktu atsistoti akistatot su savo baimem.... kad net graudu...

Tikrai šaunus. Čia geriausia pratinti, manau, nuo vaikystes. Maniškiai tai lb domisi. Na čia tėvo dėka. Mano mažiausias prieš kelias dienas tiek džiaugėsi iš "Teslos" uzdirbes net 8$ biggrin.gif

Dar sia vasarą sėdėjom prie jūros ir apie bitkoinus plepejom su draugais. Tai jie norėjo pirkt, bet mano vyras atkalbėjo. Tai dabar priekaištauja mums.. Nuo ~30000$ išaugo iki ~60000$, per pusę metų nepilnai.
Tą mano pažįstama irgi neturi milijonų kažkokių. Na nebent parduotų NT, tai gal ir būtų milijoniere, nzn biggrin.gif Bet šiaip lb paprasta moteris. Pvz. Nusipirko į Tailandą aviabilietus už 450€, ten issinuomavo paprastus 3*-4* zv. viešbučius... o kiti net paskolas ima, kad tik prabangiai pailsėti.

Ai jos su savo žema saviverte nesusitvarko. Todėl visos problemos. Vien jau čia pažiūrėjus juokinga, kiek jų čia "pasislepusiu" skaito ši forumą. Kam to reikia? Prieš ką čia vaidinti, nesuprantu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uarda: 11 lapkričio 2021 - 00:26
QUOTE(uarda @ 2021 11 11, 00:21)
Tikrai šaunus. Čia geriausia  pratinti, manau, nuo vaikystes. Maniškiai tai lb domisi. Na čia tėvo dėka. Mano mažiausias prieš kelias dienas tiek džiaugėsi iš "Teslos" uzdirbes net 8$ biggrin.gif

Jus esat naivus padarai. Pradzioje siulau pasimokinti matematikos, kad ir tikimybiu teorijos. Tada suprasit, kaip is visu ivairiais etapais surenka pinigus. Is tu kurie seka pokycius tai paima kai ivyksta NETIKETI pokyciai.

Prriminsiu...

Viena ruse podruzhe, transeksualka isvaziavo i USA. Ten dirbo pas suteneri, sake paklausa buvo tokioms didziule pasiulos truko, tai sutneriai elgesi kaip su princesemis, kai su eilinemis prostemis tikrai nekaip.

Pasui susiradoo pastovu klienta. kazkoki verslininka turinti naftos versloviu. Tai tas verslininkas jai neduodavo jokiu pinigu. Penktadieniais su panasiais susitikdavo ir jai pasakydavo kokiu akciju nuspirkt. Jos sekancia savaite pabrangdavo. Tai ji pusantro milijono sukaupe ir tai buvo 1996 metais...

Visi tie akciju kritimai kilimai REZISUOJAMI, jei nesat klubo nariai tai geriau laikykites toliau. Zaidimas nesaziningas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 11, 01:29)
Jus esat naivus padarai. Pradzioje siulau pasimokinti matematikos, kad ir tikimybiu teorijos. Tada suprasit, kaip is visu ivairiais etapais surenka pinigus. Is tu kurie seka pokycius tai paima kai ivyksta NETIKETI pokyciai.

Prriminsiu...

Visi tie akciju kritimai kilimai REZISUOJAMI, jei nesat klubo nariai tai geriau laikykites toliau. Zaidimas nesaziningas

Nesąmones. Aš netikiu. Nebent anksčiau kur Rusijoje ir buvo taip. Mano pažįstama jokiam "klubui" nepriklauso. O uždirba iš to.
Atsakyti

Nesąmones. Aš netikiu. Nebent anksčiau kur Rusijoje ir buvo taip. Mano pažįstama jokiam "klubui" nepriklauso. O uždirba iš to.
Nėra dabar tų klubų. Nebent turimas minty dalijimasis informacija 🤔 ir šiaip domėjimasis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 lapkričio 2021 - 08:26

Lenkai Baltarusijoje turi savo politiniu interesu, paziurekit i tarpukario zemelapi. O Latvijoje interesu turi Rusija. Kvailai cia buvo suzaista, faktas

Viskas su jumis aišku 🙈

Atsakyti

O čia tiems, kuriems vakcinos vis dar blogis.

Skaičiai

https://www.facebook...710541/?app=fbl

Atsakyti

Eik gydytis kvaisha, ka cia kishi ta padara

pasakė diedas su papais.

Atsakyti

Aš tai bijau tų investavimų į vertybinius popierius. Yra tekę skaudžiai nudegti. 

Atsakyti
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 11, 08:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72893942" data-time="1636581324"><div><p>Lenkai Baltarusijoje turi savo politiniu interesu, paziurekit i tarpukario zemelapi. O Latvijoje interesu turi Rusija. Kvailai cia buvo suzaista, faktas</p></div></blockquote><p>Viskas su jumis aišku 🙈</p>

Tik durniams viskas buna aisku. O "ura Lanzbergis" fanatikai nesiskiria is esmes nuo bet kokiu fanatiku. "Ura Putinas" patrioteliu, "Ura SSSR" ir bet kokiu kitu. Tokie mato tik dvi spalvas
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 11 11, 08:30)
<p>O čia tiems, kuriems vakcinos vis dar blogis.</p><p></p><p>Skaičiai</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/100064418452271/posts/261134052710541/?app=fbl'>https://www.facebook.com/100064418452271/posts/261134052710541/?app=fbl</a></p>

Facebookas jau tapo iroodymu? Vargshe konkreti...
FB ten galima prisirinkti visokiu nesamoniu apie chipus, apie magnetus kurie limpa prie paskiepytu ranku, apie roplius su zmogaus galvomis, 5G.
Gal dar tokias sapaliones pacituok.

Jei butu buves FB pries 40 metu tai ten mirgetu irodymai, kad Sovietu Sajunga pati geriausia ir viskas tik gereja ir gereja.
Cenzura tai panashi buvo sovietu laikais, tik FB nebuvo
Atsakyti

Ten oficiali Lietuvos statistika, jei ką.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 11 11, 09:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72893938" data-time="1636578678"><div><p>Eik gydytis kvaisha, ka cia kishi ta padara</p></div></blockquote><p>pasakė diedas su papais.</p>

Jei pasiimsiu bobiska pasa ir pute sumontuos, tai au busi patenkinta? Ala viskas tvarkoje? Paklausk savo virsininku Laisves partijos, kaip yra teisinga.
Tik zinok, kad jei jau sedi liberal konserv tolerast vezime tai turi ir ju giesme giedot.
Dabar kazkaip sugiedojai is seimu marso natu. Tavo virsininkai bus nepatenkinti
Atsakyti

Jei pasiimsiu bobiska pasa ir pute sumontuos, tai au busi patenkinta? Ala viskas tvarkoje? Paklausk savo virsininku Laisves partijos, kaip yra teisinga.
Tik zinok, kad jei jau sedi liberal konserv tolerast vezime tai turi ir ju giesme giedot.
Dabar kazkaip sugiedojai is seimu marso natu. Tavo virsininkai bus nepatenkinti

teisingiausia būtų nebaksnoti į kitus, kai paties pirštas šūdinas. Tik tiek.

Atsakyti