Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 16:36)
Galu gale, issiaiskinom. Sutarta, as rupinuosi savo reikalais, vakseriu, o tu rupinkis antivakseriu. Ir nekeliam vieni kitiems pretenziju.

cia tavo smegeneles tokias iliuzijas kuriasi?
as tai jokiu vakseriu ar anivakseriu reikalais nesirupinu, rupinosi savo ir savo seimos reikalais mirksiukas.gif jokios kitokios itakos niekam neturiu, nei istatymu kurimo, nei prieziuros, nei religijos kokios ikurusi esu.
O tu toliau isivaizduok visatos valdove ir kazkokiu svetimu zmoniu reikalu rupinimusi uzsiimk biggrin.gif

is vis koks tikslas taip skirstyti zmones, kas tau nuo to geriau pasidaro?jautiesi teisesne, geresne, pilietiskesne?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 12, 15:36)
is kur tu zinai kas tavo vadinamiem antivakseriam rupi ir kas ne? 

Man tas pats, neturi savo gyvenimo, rupinkis kuo tik nori, tik nelisk su savo rupinimusi man i akis. Kaip nors, bet tavo rupinimosi apsieisiu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 15:26)
VA cia irgi idomu su tuo kisimusi. Kas prie Lietuvos sienos atviklo Tichonovskaja? Tu ka galvoji, kad Lietuvos vyriausybe turejo Tichonovskajai nesuteikti pagalbos? Kita vertus, visai desninga, Tichonovskaja gyvenanti Lietuvoje pradejo vykdyti savo misija.
Trecia, uzkrobti kitos slaies lektuva, cia anot taves irgi apteisinama, is serijos alkaida puola? Cia kas tuo tiki, tu ir lutuke?

Primink, kas taip dar klastojo?

turėjo ją siųsti pas Merkel ar iš viso į USA, nes mūsų kiaušiukai per maži. Ne mes gi diktuojam, o mums USA ir ES.

Nu kas kas? Kovinis šuniukas jūsų
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 12, 15:38)
cia tavo smegeneles tokias iliuzijas kuriasi?
as tai jokiu vakseriu ar anivakseriu reikalais nesirupinu, rupinosi savo ir savo seimos reikalais  mirksiukas.gif jokios kitokios itakos niekam neturiu, nei istatymu kurimo, nei prieziuros, nei religijos kokios ikurusi esu.
O tu toliau isivaizduok visatos valdove ir kazkokiu svetimu zmoniu reikalu rupinimusi uzsiimk  biggrin.gif

is vis koks tikslas taip skirstyti zmones, kas tau nuo to geriau pasidaro?jautiesi teisesne, geresne, pilietiskesne?

Cia sarkazmas jei ka, buvo. Juk visi SM daug maz suvokiam, kad su tavimi sutarti misija neimanoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 15:27)

Bet tu visada bandai issisukti nuo mano klausimo. As kelis kartus jqu klausiau tavęs - kyo tu esi pasauliui svarbesnė, jei reikalauji, kad uz tavo ligu gydymą moketų mokesčių moketojai savo pinigus, o uz kitu zmoniu gydyms jie susimoketu patys is savo kišenės? Kuo tu pasauliui nusipelnei, kad gautum nemokama gydyma?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 15:30)
Na matai, as to nepamenu, o tu pameni. Klausimas, is kur tu zinai, jei tu ivardini savo domejimasi "tik tiek"  mirksiukas.gif 

tai aš ir nebūčiau domėjusis ir šiai dienai būčiau pamiršusi jei ne šis forumas. Aš čia atėjau ir radau tampant teletabes iš visų galų Gražulį ir jo 'skandalą'.
Tau sunku tai suprasti? Juk jau buvau parašiusi. Stebini žinok.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 15:40)
Cia sarkazmas jei ka, buvo. Juk visi SM daug maz suvokiam, kad su tavimi sutarti misija neimanoma  4u.gif

Tu labai asmeniška. Kaip gi šitaip? Tu gi ištisai apeliuoji I tai, kad nepropoguoji asmeniskumu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 12, 15:39)
turėjo ją siųsti pas Merkel ar iš viso į USA, nes mūsų kiaušiukai per maži. Ne mes gi diktuojam, o mums USA ir ES.

Nu kas kas? Kovinis šuniukas jūsų

O Tichonosvkaja norejo likti cia, Lietuvoje.
VA Tichonovskajos Lenkijoje, Latvijoje nera, bet krize yra. Taigi.

Mano sodyboje nera koviniu veisliu sunu. Didumoje terjerai, ar medziokliniu misrunai.

Kraugeriui batkiai dikuotja Putinas, o va jisai manosi kad ano kiausiai geleziniai... TAi baisiai salygina su tais kiausiais.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 11 12, 15:41)
tai aš ir nebūčiau domėjusis ir šiai dienai būčiau pamiršusi jei ne šis forumas. Aš čia atėjau ir radau tampant teletabes iš visų galų Gražulį ir jo 'skandalą'.
Tau sunku tai suprasti? Juk jau buvau parašiusi. Stebini žinok.

Man iki tiek neidomu, kad as net dabar nesidomejau mirksiukas.gif Ir visai nesvarbu, kad tu bandei kelti alasa.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2021 11 12, 15:41)
Bet tu visada bandai issisukti nuo mano klausimo. As kelis kartus jqu klausiau tavęs - kyo tu esi pasauliui svarbesnė, jei reikalauji, kad uz tavo ligu gydymą moketų mokesčių moketojai savo pinigus, o uz kitu zmoniu gydyms jie susimoketu patys is savo kišenės? Kuo tu pasauliui nusipelnei, kad gautum nemokama gydyma?

Tai teletabe fanatike. Be proto.
Nezinai kas tai per zmones?

Nu su kokia fanatiku musulmonu bandyk padiskutuot apie Alacha. Papjaus, nespesi susirinkti zarnu
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 11 12, 15:47)
Tai teletabe fanatike. Be proto.
Nezinai kas tai per zmones?

Nu su kokia fanatiku musulmonu bandyk padiskutuot apie Alacha. Papjaus, nespesi susirinkti zarnu

Tu gali pasakyti, konkreciai, kame tas fanatizmas?

As gi tave, neketinu i savo "tikejima" perkalbeti. As net neketinu, tau primesti savo pasauleziuros. As net tave neapdalinu, negiamais eptitetais. Beje, visa tai darai tu. TAi kame tas fanatizmas? As tampu fanatike, todel, kad nelaziau tavo subines, ar birkos?

RAsydama apie save, as zinoma kalbu apie vakserius, na o tu, automatiskai antivakseriu atstovas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 16:39)
Man tas pats, neturi savo gyvenimo, rupinkis kuo tik nori, tik nelisk su savo rupinimusi man i akis. Kaip nors, bet tavo rupinimosi apsieisiu.

ne tu su protu nesusipykus? pati siulo pati neigia doh.gif as niekuom nei tau nesiulau ruintis, nei pati zadu svetumu zmoniu tukstanciasi rupintis, kapysh? biggrin.gif

Sutarta, as rupinuosi savo reikalais, vakseriu, o tu rupinkis antivakseriu. Ir nekeliam vieni kitiems pretenziju.

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 11 12, 16:40)
Cia sarkazmas jei ka, buvo. Juk visi SM daug maz suvokiam, kad su tavimi sutarti misija neimanoma  4u.gif

sutarti? matai, del skirtingu dalyku susirnekam, tau svarbu su kazkuom sutarti, man ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 11 12, 15:52)
ne tu su protu nesusipykus? pati siulo pati neigia doh.gif as niekuom nei tau nesiulau ruintis, nei pati zadu svetumu zmoniu tukstanciasi rupintis, kapysh? biggrin.gif

Sutarta, as rupinuosi savo reikalais, vakseriu, o tu rupinkis antivakseriu. Ir nekeliam vieni kitiems pretenziju.

Jezau...
KOkia laime, kokia laime, kad tai tik internetas. Be kada galima isjungti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 lapkričio 2021 - 15:55